کد خبر: ۴۱۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵

بازداشت کلاهبردار ۱۰ میلیاردی در پوشش خرید ملک!

فرمانده انتظامی شهرستان ری از کشف یک پرونده جعل و کلاهبرداری به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شهرری خبر داد.
بازداشت کلاهبردار ۱۰ میلیاردی در پوشش خرید ملک!

مخاطب ۲۴- سرهنگ محمدقاسم طرهانی در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال شکایت شهروندی مبنی بر اینکه فردی با ترفند‌های مختلف خود را خریدار ملک معرفی و در خرید ملکی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال از وی کلاهبرداری کرده است، بلافاصله موضوع در دستورکار کارآگاهان پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرری قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه کارآگاهان بلافاصله در این رابطه اقدامات فنی و اطلاعاتی خود را شروع کردند، افزود: با تلاش صورت گرفته توسط کارآگاهان روز گذشته محل اختفای متهم شناسایی شد که این فرد پس از اخذ مجوز‌های قضایی در عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر پلیس منتقل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری با بیان اینکه متهم در بازجویی‌های انجام شده به کلاهبرداری از شهروندان به ارزش ۱۰ میلیارد ریال اعتراف کرد، گفت: متهم در نهایت بعد از تکمیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

برچسب ها: خرید و فروش ملک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟ تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟
بر اساس اعلام سازمان سنجش در گروه تجربی نوبت اول کنکور امسال گروه آزمایشی تجربی ۲۸۳ هزار و ۷۸۷ نفر معادل ۶۷ درصد داوطلبان زن هستند.
حذف سرخک و سرخجه در ایران حذف سرخک و سرخجه در ایران
مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (امرو) حذف سرخک و سرخجه در ایران را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان تبریک گفت.
صفحه خبر بالای تصاویر