کد خبر: ۴۱۹۴۴
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۷

برنامه ویژه‌ای برای انتقال آب دریا به کویر مرکزی ایران داریم

وزیر صمت از برنامه ویژه این وزارتخانه برای شیرین سازی سالانه دو میلیارد متر مکعب آب دریا و انتقال آن به کویر مرکزی ایران خبر داد.
برنامه ویژه‌ای برای انتقال آب دریا به کویر مرکزی ایران داریم

مخاطب ۲۴- علی آبادی وزیر صمت امروز در نخستین رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران که به میزبانی جزیره قشم در حال برگزاری است، اظهار کرد: دریا از بسیاری جهات برای ما حائز اهمیت است. از بعد حمل و نقل ارزان‌ترین است و تنها راه حل اقتصادی انتقال‌های بزرگ بشمار می‌رود و محیط زیست کره زمین به آن وابسته است.
به گفته وی، زیست در کره زمین بدون دریا میسر نیست و باید هر عملی در ارتباط با این زمین با لحاظ ساختن محیط زیست و صیانت از آن مورد نظر قرار گیرد.
وزیر صمت به نقش دریا در تأمین آب شرب اشاره و از برنامه ویژه این وزارتخانه برای شیرین سازی سالانه دو میلیارد متر مکعب آب دریا و انتقال آن به کویر مرکزی ایران خبر داد و عنوان داشت: از جنبه‌های اقتدار و امنیت نیز دریا برای ما بسیار مهم است و می‌تواند مبنای صلح و دوستی با همسایگان باشد.
علی آبادی به ابعاد گردشگری و اثربخشی آن در اقتصاد کشور‌ها نیز اشاره و خاطرنشان کرد: زیست بوم خوبی برای زندگی ما نیز بشمار می‌رود، اما ما از آن کمتر بهره برده ایم.
وی آشنایی با دانش دریایی را ضرورتی جدی برای بهره مندی از ظرفیت‌های دریا برشمرد و از دانشگا‌ها خواست به سمت و سوی رشته‌های دریاپایه و صنایع دریایی حرکت کنند و فناور‌های مرتبط با دریا را توسعه داده و شرکت‌های دانش بنیان خویش را پیرامون دریا توسعه دهند.
علی آبادی همچنین از سیاست‌های کلی ابلاغی پیرامون اقتصاد دریا به عنوان سندی جامع و در برگیرنده یاد کرد که می‌تواند مبنای بسیاری از اقدامات با این رویکرد باشد.
وزیر صمت به نقش اقتدار آفرین دریا بخصوص در تعامل با کشور‌های پیرامونی برای زمینه سازی به منظور فعالیت سالم بخش‌های مختلف نیز اشاره و تأکید کرد: اقتصاد و آمایش متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه نیز از کارکرد‌های مهم دریا و نقش آن است.
وزیر صمت از موقعیت راهبردی ایران در دریا‌های منطقه نیز به عنوان عامل موثر در اقتصاد دریامحور نام برد و وجود بیش از ۵ هزار کیلومتر ساحل را نیز از جمله ظرفیت‌های ارزشمندی یاد کرد که می‌توان با استفاده از آن‌ها به تحولی بزرگ در اقتصاد کشور رقم زد.
وی به توسعه ناوگان دریایی به عنوان یکی دیگر از بستر‌ها نام برد و گفت: در زمینه توسعه ناوگان تا ۲۰ میلیارد دلار، در حوزه شیلات تا ۱۰ میلیارد دلار و در حوزه فراساحل تا ۵۰ میلیارد دلار امکان تعریف پروژه وجود دارد که برای تحقق آن‌ها باید ریسک سرمایه گذاری را کاهش دهیم.
علی آبادی بیان کرد: آمادگی داریم تا به بخش خصوصی در زمینه ساخت شناور‌های صیادی، تجاری و تفریحی میدان هرچه بیشتری دهیم تا این بخش بیش از پیش رشد کند.
وزیر صمت همچنین بر اهتمام ویژه به منظور حمایت از صندوق توسعه دریایی تأکید و ساخت دکل‌های حفاری دریایی را از دیگر شقوق این بخش برشمرد و تصریح کرد: ما امروز در کشور قابلیت و امکان تأمین پیشرانه‌های دریایی از ۳ هزار اسب تا ۴ هزار اسب و امکان ساخت توربین‌های دایرکت درایو را در داخل کشور داریم و توسعه آن‌ها را با مشارکت بخش خصوصی دنبال می‌کنیم.

برچسب ها: وزیر صمت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
برگزیده
واکنش گروسی به مذاکرات ایران ـ آمریکا در عمان واکنش گروسی به مذاکرات ایران ـ آمریکا در عمان
مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن اشاره به لزوم دستیابی به یک توافق بین ایران و آمریکا، عنوان کرد که بهترین‌ها را برای مذاکرات بین این دو کشور در عمان آرزو می‌کند.
جزئیاتی از مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان جزئیاتی از مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان
مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا امروز (شنبه) در پایتخت عمان برگزار خواهد شد.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
صفحه خبر بالای تصاویر