کد خبر: ۴۱۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۱

موش مرده در نان!

پیدا شدن موش مرده در بسته‌های نان در توکیو ژاپن باعث فراخوان شرکت برای جمع‌آوری ۱۰۰ هزار بسته نان شد.
موش مرده در نان!

مخاطب ۲۴- یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته‌های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.

شرکت پاسکو پس از پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه فروشگاه بیرون کشید. این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد که هیچ گزارشی درباره بیماری پس از مصرف نان دریافت نکرده است.

در این بیانیه آمده است: "ما عمیقا از ناراحتی پیش آمده برای مشتریان، شرکای تجاری و همه طرف‌های ذینفع عذرخواهی می‌کنیم".

خط تولید این نان در توکیو به حالت تعلیق درآمده است.

پاسکو اعلام نکرده که چگونه مشکل ورود موش به محصولاتش را پایان می‌دهد، اما متعهد شده که به "تمام تلاشش برای تقویت بخش کنترل کیفی به کار می‌برد تا دیگر چنین اتفاقاتی رخ ندهد".

برچسب ها: نان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ازدواج فامیلی، عامل بیماری «ای‌بی» ازدواج فامیلی، عامل بیماری «ای‌بی»
مدیرعامل خانه‌ای‌بی اعلام کرد ۹۵ درصد مبتلایان ایرانی بیماری پروانه‌ای نتیجه ازدواج فامیلی هستند و تاکنون هیچ روش قطعی برای تشخیص پیش از تولد این بیماری وجود ندارد.
بازگشت پاتریوت‌های آمریکا از غرب آسیا به کره‌جنوبی بازگشت پاتریوت‌های آمریکا از غرب آسیا به کره‌جنوبی
فرماندهی نیرو‌های آمریکا در کره‌جنوبی اعلام کرد سامانه‌های پاتریوت و ۵۰۰ نظامی اعزامی به غرب آسیا پس از ماه‌ها حضور عملیاتی، به پایگاه‌های اصلی خود در شرق آسیا بازگشته‌اند.
رأی‌گیری شورای امنیت برای لغو تحریم‌های «جولانی» رأی‌گیری شورای امنیت برای لغو تحریم‌های «جولانی»
شورای امنیت امروز درباره قطعنامه‌ای برای حذف نام ابو محمد الجولانی و انس خطاب از فهرست تحریم‌ها رأی‌گیری می‌کند؛ موضوعی که با تلاش اخیر آمریکا و دیدار آتی مقامات سوری با ترامپ گره خورده است.
عراقچی: جنگ ۱۲ روزه آموزه‌های بزرگی داشت؛ امروز قوی‌تر هستیم عراقچی: جنگ ۱۲ روزه آموزه‌های بزرگی داشت؛ امروز قوی‌تر هستیم
وزیر امور خارجه با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت این رخداد نشان داد ایران به توانمندی‌های داخلی اعتماد یافته و امروز از وضعیت ۲۳ خرداد گذشته قوی‌تر است.
نیمکت زیر ذره بین اوسمار، خون میدهیم امتیاز نه! نیمکت زیر ذره بین اوسمار، خون میدهیم امتیاز نه!
با بازگشت اوسمار ویرا، سبک بازی پرسپولیس تغییر کرده و سرخ‌ها با سیستمی هجومی و دو مهاجم، به دنبال بازگشت به مسیر قهرمانی‌اند.
دیدار پر التهاب، پرسپولیس برابر حریف معترض دیدار پر التهاب، پرسپولیس برابر حریف معترض
پرسپولیس در حالی وارد هفته دهم لیگ برتر و دیدار با استقلال خوزستان می‌شود که با سرمربی جدید برای خروج از بحران، به دنبال بازسازی هویت خود روی نیمکت و زمین است
الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید! الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید!
پاس گل زیبای آسانی و گلزنی و درخشش مهران احمدی در غیاب کوشکی، استقلال را از شکست در اردن نجات داد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر