کد خبر: ۴۱۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱

شهردار شیراز به قتل نرسیده است!

بنا بر اعلام معاون دادستان مرکز استان فارس نتایج آخرین تحقیقات و بررسی‌های علمی و تخصصی، فرضیه قتل شهردار منطقه ۵ شیراز رد می‌شود.
شهردار شیراز به قتل نرسیده است!

مخاطب ۲۴- افشین محمدی دره شوری در تکمیل اطلاع رسانی‌ها در خصوص مرگ مشکوک شهردار منطقه پنج شیراز گفت: بررسی‌های همه جانبه قضایی و پلیسی و همچنین نتایج آزمایشات پزشکی قانونی استان و بررسی میدانی محل حادثه، فرضیه قتل را منتفی کرده است.

ایرنا در خبری نوشت:معاون دادستان و سرپرست دادسرای ویژه امور جنایی و جرایم امنیتی شیراز ضمن تایید خبر قتل شهردار منطقه ۵ شیراز گفت: بررسی‌های اولیه صحنه جرم، حکایت از درگیری دارد.

دره شوری با بیان اینکه علیرغم فرضیات اولیه مبنی بر وجود درگیری و احتمال قتل، کشفیات جدید موضوع وقوع جنایت را منتفی کرده است، گفت: تجمیع دیدگاه کارآگاهان، کارشناسان و معاینات پزشکی قانونی و کالبد گشایی جسد و بازجویی‌های دقیق از مظنون پرونده و بررسی محل وقوع حادثه طی دفعات مختلف، فرضیه اولیه مطرح شده مبنی بر قتل مرحوم مسعودی را منتفی کرده است.

وی با اشاره به اینکه از لحظه دریافت گزارش به همراه بازپرس ویژه در صحنه حضور داشته و بر تحقیقات نظارت کرده است اظهار کرد: در لحظه ورود به منزل مرحوم مسعودی، به هم ریختگی برخی اشیا در منزل و خصوصا افتادن گلدان بزرگ و سنگین وزن کنار پنجره سالن و مشاهده جراحتی که با شی احتمالا برنده وارد بدن مرحوم شده بود فرضیه وقوع درگیری و ارتکاب جنایت را به ذهن متبادر می‌ساخت؛ ولیکن پس از معاینات دقیق پزشکی قانونی مشخص شد که علت فوت مرحوم مسعودی ورود جسمی آهنی و سخت از پهلوی راست داخل بدن بوده که جراحتی عمیق به طول تقریبی ۴۷ سانتیمتر و قطر تقریبی یک سانتیمتر به سمت بالا ایجاد کرده و تطبیق این موضوع با آثار ایجاد له شدگی اطراف جراحت داخل بدن مرحوم، نشان داد این وسیله میلگرد آهنی بوده که در گلدان بزرگ به عنوان نگهدارنده ساقه گل در منزل مرحوم بوده است.

معاون دادستان شیراز ادامه داد: با بررسی میدانی و تخصصی محل کشف جسد و یافتن آثار شکستگی تزئینات پرده در بالای گلدان و همچنین آثار به جا مانده خون مرحوم روی میلگرد فرو رفته در گلدان که به منظور نگهدارنده ساقه گل استفاده می‌شد؛ جزئیاتبیشتر احراز و هویدا شد.

محمدی دره شوری به تطبیق توالی و زمانبندی وقوع حادثه با تماس‌های تلفنی مظنون قتل با مرکز اورژانس و پلیس اشاره کرد و افزود: گفته‌های مظنون پرونده نیز نظریه وقوع قتل را رد کرده و وقوع حادثه پرت شدن متوفی از لبه گلدان و فرو رفتن میلگرد نگهدارنده گل در بدن وی را تقویت می‌کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به حساسیت موضوع در دو روز اخیر، بازپرس ویژه و پزشکی قانونی و کارآگاهان اداره آگاهی استان بدون توقف تمامی جوانب را با جزییات بررسی کرده و نظرات کارشناسی خود را در کوتاهترین زمان به مقام قضایی اعلام کرده اند و با تطبیق خون مکشوفه روی میلگرد گلدان با خون مرحوم و آزمایشات دی ان‌ای و اقدامات فنی و تخصصی و همچنین تکمیل بررسی‌های قضایی و پلیسی و اطلاعاتی و جمع بندی نتایج توسط بازپرس ویژه، نتایج قطعی متعاقبا اعلام خواهد شد.

روز ۲۳ اردیبهشت ماه حوالی ساعت ۱۴:۳۵ خبر مرگ مشکوک شهردار منطقه پنج شیراز رسانه‌ای شد که فرضیات اولیه با لحاظ دلایل موجود در صحنه، دلالت بر وجود درگیری و ارتکاب جنایت داشت که پس از بررسی‌های دقیق‌تر و علمی و تخصصی و بررسی نتایج معاینات تکمیلی پزشکی قانونی مشخص شد موضوع فوت مشکوک مسعودی شهردار منطقه پنج شیراز احتمالا حادثه و یک اتفاق غیر جنایی بوده است.

برچسب ها: مرگ مشکوک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر