کد خبر: ۴۱۸۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵

روزانه چند ساعت وقت ما در ترافیک هدر می‌شود؟

رییس پلیس راهور کشور گفت: روزانه ۸۵۰۰ ساعت از وقت مردم تهران در ترافیک هدر می‌شود.
روزانه چند ساعت وقت ما در ترافیک هدر می‌شود؟

مخاطب۲۴- سردار تیمور حسینی پلیس راهور کل کشور در ششمین همایش بین المللی مدیریت ایمنی و ترافیک اظهار کرد: بالغ بر ۲۰ میلیون نفر در روز جا به جا می‌شوند. خوش بینانه اگر گفته شود حدود یک ساعت وقت ما در ترافیک تلف می‌شود. البته ناگفته نماند ممکن است تا ۲ برابر هم وقت ما گرفته شود.

او ادامه داد:معنا و مفهوم این موضوع آن است ۲۰ میلیون نفر ساعت در ترافیک تهران تردد میکنند که وقتشان تلف می‌شود. این عدد اگر بر ۲۴ ساعت تقسیم شود نفر روز به دست می‌آید و اگر جواب آن بر ۳۶۵ روز تقسیم شود نفر روز به دست خواهد آمد.

حسینی تصریح کرد:عدد نهایی به دست آمده بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ساعت است. یعنی روزانه ۸ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت وقتی که ادعا می‌کنیم وقت طلاست را از دست می‌دهیم.

برچسب ها: ترافیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نظر مراجع‌تقلید شیعیان در مورد چهارشنبه‌سوری نظر مراجع‌تقلید شیعیان در مورد چهارشنبه‌سوری
آیین چهارشنبه سوری از آیین‌های ایران باستان و ایران قبل از اسلام است، این مراسم متأثر از دین زرتشت است که آتش را مقدس می‌دانند، پرستش آتش هم از نظر اسلام شرک تلقی می‌شود، و علما و مراجع‌تقلید شیعه آن را حرام اعلام کرده‌اند.
۱۰ فیلم کمدی که حتما دیدنش را در عید توصیه می‌کنیم! ۱۰ فیلم کمدی که حتما دیدنش را در عید توصیه می‌کنیم!
همانطور که واکنش‌های متفاوت به فیلم‌هایی مانند «ملاقات والدین» (Meet the Parents) و «بیمار بزرگ» (The Big Sick) نشان می‌دهد، دلایل تماشاگران برای اشک ریختن در هر کمدی احساسی با هم متفاوت است. به جز داستان‌های احساسی درباره ارتباط میان عزیزان، سایر کمدی‌ها نیز با نقدهای سختی که به جامعه می‌کنند، پاسخ عاطفی از تماشاگران دریافت می‌کنند، همانطور که در فیلم‌هایی مانند «به بالا نگاه نکن» (Don’t Look Up) و «حضور» (Being There) می‌بینیم.
سخنگوی کاخ سفید: بهتر است ایران ترامپ را جدی بگیرد سخنگوی کاخ سفید: بهتر است ایران ترامپ را جدی بگیرد
کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید مواضع خصمانه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره جمهوری اسلامی ایران و انصارالله یمن را تکرار کرد و مدعی شد: پیام به ایران این است که ترامپ را جدی بگیرد.
از تقلب در بازار خوراکی چه می‌دانید؟ از تقلب در بازار خوراکی چه می‌دانید؟
پشت پرده آجیل ۳۰۰ هزار تومانی چیست، چرا تقلب در فروش لبنیات سنتی همزمان با تعطیلات نوروز شدت پیدا می‌کند و چگونه وزن گوشت قرمز را با بدجنسی افزایش می‌دهند
نخستین فوتی طرح نوروزی نخستین فوتی طرح نوروزی
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی شاهرود با اشاره به اجرای طرح نورزی گفت: واژگونی خودرو پژو در جاده طرود به شاهرود ۲ کشته و چهار مصدوم بر جا گذاشت.
حرکت جالب خلبان‌های اف ۱۸ حین تیک آف حرکت جالب خلبان‌های اف ۱۸ حین تیک آف
هواپیمای جنگنده چندمنظوره «مک‌دانل داگلاس اف/ای-۱۸ هورنت / McDonnell Douglas F/A-۱۸ Hornet» که مخصوص عملیات بر روی عرشه ناو‌های هواپیمابر آمریکا طراحی شده، به وسیله منجنیق الکترومغناطیسی (EMALS) پرتاب می‌شود.
کنایه رامین رضاییان به امیر قلعه نویی کنایه رامین رضاییان به امیر قلعه نویی
رامین رضاییان به دعوت نشدن به تیم ملی واکنش نشان داد.
برگزیده
نظر مراجع‌تقلید شیعیان در مورد چهارشنبه‌سوری نظر مراجع‌تقلید شیعیان در مورد چهارشنبه‌سوری
آیین چهارشنبه سوری از آیین‌های ایران باستان و ایران قبل از اسلام است، این مراسم متأثر از دین زرتشت است که آتش را مقدس می‌دانند، پرستش آتش هم از نظر اسلام شرک تلقی می‌شود، و علما و مراجع‌تقلید شیعه آن را حرام اعلام کرده‌اند.
در نوروز با رعایت نکات بهداشتی سال خوبی را آغاز کنید در نوروز با رعایت نکات بهداشتی سال خوبی را آغاز کنید
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نسبت به خطرات بیماری‌های منتقله از آب و غذا، به‌ویژه اسهال مسافرتی، هشدار داد و بر لزوم رعایت نکات بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی تأکید کرد.
ربات‌های انسان‌نما در حال ساخت ربات! ربات‌های انسان‌نما در حال ساخت ربات!
یک شرکت آمریکایی از کارخانه‌ای رونمایی کرده است که در آن ربات‌های انسان‌نما، ربات می‌سازند و سالانه ۱۲ هزار دستگاه تولید می‌کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر