کد خبر: ۴۱۸۶۴
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۵

فلاحت‌زاده: نکونام دیگر بهانه‌ای برای از دست دادن قهرمانی ندارد

بازیکن پیشین استقلال گفت: با رفتن خطیر، نکونام دیگر بهانه‌ای برای از دست دادن قهرمانی ندارد و استقلال باید با دقت بیشتری بازی‌ها را دنبال کند تا با قهرمانی دل هواداران را شاد کند.
فلاحت‌زاده: نکونام دیگر بهانه‌ای برای از دست دادن قهرمانی ندارد

مخاطب24:فرشاد فلاحت زاده در گفتگو با ایسنا، در ارزیابی از عملکرد استقلال برابر فولاد اظهار کرد: استقلال بازی زیبایی برابر فولاد ارائه نداد. فوتبال علاوه بر نتیجه گرا بودن باید زیبا نیز باشد که در این دیدار ما شاهد بازی زیبایی از استقلال نبودیم. البته مهم کسب ۳ امتیاز بود که حاصل شد.

وی گفت: از استقلال توقع بازی بهتری داشتیم تا گل‌های بیشتری به ثمر می‌رساند در حالی که بعد از یک گل و به ویژه در دقایق پایانی بیشتر دفاعی بازی می‌کرد که این یک ضعف است. یک گل حاشیه امنیت ندارد و از استقلال انتظار گل‌های بیشتری می‌رود. این استقلال تهران است نه استقلال خوزستان و نباید تنها به یک گل بسنده کند.

بازیکن پیشین استقلال تصریح کرد: دل پاک هواداران استقلال است که باعث شده تیم نتیجه بگیرد و توانسته صدرنشینی خود را حفظ کند.

وی با اشاره به تغییر تاکتیک استقلال گفت: ضربات ایستگاهی و ارسال توپ‌های بلند تخصص هاشمی‌نسب است و اجرای این تاکتیک سبب شده استقلال به نتایج خوبی دست پیدا کند.

فلاحت زاده گفت: درست است که استقلال در چند بازی اخیر خود توانسته نتیجه لازم را کسب کند، اما باید بهتر و قوی‌تر از این عمل کند و به جای نتیجه یک بر صفر، تعداد گل‌های خود را برابر حریفش افزایش دهد. هر لحظه یک اشتباه می‌تواند به این تیم ضربه بزند تا از کورس قهرمانی عقب بیفتد. استقلال تیم بزرگی است و به جای حفظ توپ در دقایق پایانی بازی باید به فکر زدن گل‌های بیشتر باشد. شأن و شخصیت استقلال بالاتر از این حرف‌هاست که تنها به یک گل بسنده کند و با ارسال توپ‌های بلند حملات تیم حریف را خنثی کند. استقلال نباید دفاعی عمل کند و این شجاعت را به تیم حریف بدهد که فشار زیادی را به دروازه استقلال وارد کند.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که قلعه نویی مربی این تیم در لیگ برتر بود تا دقایق ۹۰ به فکر گلزنی بودند، اما الان به جای اینکه با زدن گل‌های بیشتر حاشیه امنیت تیم را بالا ببرند تنها به فکر حفط همان یک گل هستند. خدا به دل تماشاگران نگاه می‌کند که استقلال نتیجه را به نفع خود به پایان می‌رساند. تماشاگران مرتب در استرس هستند که استقلال گل نخورد، در حالی که اگر به جای یک گل، چند گل به ثمر برساند دیگر شرایط سختی نخواهد داشت.

فلاحت زاده با بیان اینکه «با رفتن خطیر، نکونام دیگر بهانه‌ای برای از دست دادن قهرمانی ندارد» گفت: اگر قبلا نکونام این بهانه را داشت که به خاطر خطیر اذیت می‌شود و اشتباهات را به گردن او می‌انداخت اکنون دیگر خطیری نیست که تیم نتیجه نگیرد. اگر نکونام نتواند امسال قهرمان شود برای هواداران فرق نمی‌کند که نکونام باشد یا فرد دیگر. مهم قهرمانی تیم است که نکونام باید تحت هر شرایطی این قهرمانی را تقدیم هواداران کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: استقلال باید در چند بازی باقی مانده با تمرکز بیشتری بازی کند و نکونام حواسش باشد که دیگر جای خطا و اشتباه وجود ندارد و باید تیم نتیجه بگیرد تا مورد تشویق هواداران قرار بگیرد.

برچسب ها: استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر