کد خبر: ۴۱۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۱

پیامد‌های تمدید نکردن اعتبار گواهینامه رانندگی چیست؟

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا، با اشاره به اهمیت اعتیار گواهینامه رانندگی، گفت: افراد در صورت پایان اعتبار باید برای تمدید آن به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه کرده و تنها توسط پزشک ویزیت شوند.
پیامد‌های تمدید نکردن اعتبار گواهینامه رانندگی چیست؟

مخاطب ۲۴- سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا با اشاره به اهمیت تمدید اعتبار گواهینامه رانندگی گفت: بسیاری از رانندگان، از تاریخ اتمام اعتبار گواهینامه خود اطلاعی ندارند یا برای تمدید اعتبار آن اقدام نمی‌کنند که متاسفانه این مسئله می‌تواند مشکل زا باشد. همچنین این مسئله جریمه نیز درپی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه اعتبار گواهینامه‌های افراد متفاوت است؛ افزود: افرادی که از نظر جسمی و روحی در سلامت کامل هستند؛ در ابتدا گواهینامه‌ای با اعتبار ۱۰ سال دریافت می‌کنند. برخی از رانندگان بر اساس شرایط جسمی خود و نظر کمیته پزشکی، گواهینامه‌های زیر ۱۰ سال مانند یک یا دوساله نیز دریافت می‌کنند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا ادامه داد: هنگامی که اعتبار گواهینامه رو به اتمام است؛ افراد باید به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه کرده و درخواست تمدید اعتبار گواهینامه ثبت کنند. در فرآیند تمدید اعتبار گواهینامه، فرد پس از ثبت درخواست، تنها برای کنترل سلامت جسمی و روحی به پزشک ارجاع داده می‌شوند.

مشکلات عدم تمدید گواهینامه رانندگی چیست؟

وی با بیان اینکه پلیس هیچ آزمون دیگری اعم از آئین نامه و شهری را مجددا از متقاضیان تمدید گواهینامه نمی‌گیرد، گفت: عدم تمدید گواهینامه مشکلاتی را به وجود می‌آورد که شامل مشکلات جریمه‌ای و بیمه‌ای است. بر اساس متن آئین نامه، راننده باید یک ماه پیش از اتمام اعتبار گواهینامه، برای تمدید آن اقدام کند و اگر فردی به هر دلیلی برای تمدید اعتبار گذرنامه‌اش اقدام نکند؛ به ازای هر سالی که دیرتر برای تمدید اعتبار گواهینامه اقدام کند، مبلغی به عنوان جریمه در نظر گرفته می‌شود.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا ادامه داد: این مبلغ تاکنون سالی ۲۵ هزار تومان است که شاید خیلی بازدارنده نباشد؛ اما عدم تمدید اعتبار گواهینامه، تبعات دیگری به جز جریمه هم دارد.

کرمی اسد درباره تبعات عدم تمدید اعتبار گواهینامه رانندگی گفت: راننده‌ای که گواهینامه آن اعتبار ندارد؛ در صورت بروز هرگونه تصادفی، نمی‌تواند از بیمه‌ها خسارت دریافت کند. در قرارداد‌های برخی بیمه‌ها عنوان شده که بیمه از پرداخت خسارت به متقاضیانی که اعتبار گواهینامه آن‌ها تمام شده باشد؛ خودداری می‌کند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور فراجا ادامه داد: وقتی افراد برای تمدید اعتبار گواهینامه اقدام نمی‌کنند؛ در واقع به پزشک نیز مراجعه نکرده‌اند؛ بنابراین اگر در تصادفات مشخص شود راننده‌ای که اعتبار گواهی نامه‌اش تمام شده، دچار مشکلات جسمی یا روحی نیز شده است؛ قطعا این مسائل مشکلات دیگری را برای راننده متخلف ایجاد می‌کند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.