کد خبر: ۴۱۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۹

دروازه جهنم سیبری در حال رشد و بلعیدن زمین است!

دهانه باتایگایکا در سیبری که به دروازه جهنم مشهور شده، در حال رشد است و با ذوب یخبندان اطراف این دهانه، زمین را بیشتر می‌بلعد!
دروازه جهنم سیبری در حال رشد و بلعیدن زمین است!

مخاطب۲۴- در قلب سیبری، دهانه‌ای عظیم و هولناک به نام باتایگایکا وجود دارد که به «دروازه جهنم» مشهور است. این دهانه که در اثر ذوب شدن پرمافراست – Permafrost (لایه دائماً منجمد زمین) به وجود آمده، هر سال با سرعت سرسام‌آوری در حال گسترش است.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که حجم این دهانه سالانه حدود ۱ میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد. این رشد نگران‌کننده به دلیل ذوب شدن دائمی زمین‌های یخبندان اطراف دهانه رخ می‌دهد. با ذوب شدن پرمافراست، دیواره‌های دهانه بیشتر فرو می‌ریزند و باعث بزرگ‌تر شدن آن می‌شوند.

دهانه باتایگایکا که برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ کشف شد، لایه‌ای از پرمافراست را در معرض هوای گرم قرار داده است. این موضوع نه تنها باعث ذوب شدن پرمافراست و گسترش دهانه می‌شود، بلکه راز‌های باستانی را نیز آشکار می‌کند.
ویروس باستانی زامبی هم در این منطقه کشف شده است

یکی از کشف‌های شگفت‌انگیز در این منطقه، احیای ویروس باستانی زامبی است که بیش از ۴۰ هزار سال منجمد بوده است. این موضوع نشان می‌دهد که با ذوب شدن پرمافراست، میکروارگانیسم‌های ناشناخته‌ای که می‌توانند برای سلامتی انسان خطرناک باشند، آزاد می‌شوند.
ذوب شدن پرمافراست در باتایگایکا، پیامد‌های هولناکی برای کره زمین دارد. این پدیده نه تنها باعث افزایش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای می‌شود، بلکه به نابودی تنوع زیستی و تهدید سلامت انسان نیز می‌انجامد.

علت اصلی این اتفاق، گرم شدن کره زمین و تغییرات اقلیمی است. فعالیت‌های بشر مانند سوزاندن سوخت‌های فسیلی، به طور فزاینده‌ای باعث افزایش دمای زمین می‌شود که این امر به ذوب شدن پرمافراست در سراسر جهان منجر می‌شود.

دهانه باتایگایکا به مثابه یک هشدار دهنده عمل می‌کند و نشان می‌دهد که عواقب بی‌تفاوتی به تغییرات اقلیمی چه خواهد بود. این دهانه، دروازه‌ای به سوی ناشناخته‌ها است که راز‌های باستانی و خطرات بالقوه‌ای را برای آینده بشریت آشکار می‌کند.

ما باید برای مقابله با تغییرات اقلیمی و جلوگیری از ذوب شدن پرمافراست در سراسر جهان تلاش کنیم. این امر نه تنها برای حفظ کره زمین، بلکه برای حفظ سلامتی و امنیت خودمان نیز ضروری است.

برچسب ها: سیبری
captcha
اخبار داغ
چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟ چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟
یک رسانه آمریکایی در گزارشی بیان کرده است که رییس جمهور اوکراین به دنبال استفاده از نفوذ ترامپ روی ایلان ماسک است تا محدودیت استارلینک در این کشور را بردارد.
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.