کد خبر: ۴۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۷
کاندیدای جبهه تدبیر و توسعه تاکید کرد:

ضرورت کاهش فقر بین آسیب‌دیدگان اجتماعی

کاندیدای جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی بر ضرورت کاهش فقر بین آسیب‌دیدگان اجتماعی تاکید کرد.

وحید شریعتمداری کاندیدای کاندیدای جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت:  در حال حاضر 1/5 میلیارد دلار درآمد توریسم درمانی کشور است  که در آینده 5 ساله تا ، ۲۰ میلیارد دلار قابل افزایش است. اما این سوال وجود دارد که اینها چقدر اشتغال‌زایی می‌کند؟

کاندیدای جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی با تاکید بر اینکه ۳۰۰ هتل در کشور باید ساخته شود، گفت: در حوزه نفت و گاز ۳۰۰ میلیارد دلار پروژه تعریف شده، این درحالی است که در حوزه گردشگری ۵۰ میلیارد دلار تعریف شده است.

شریعتمداری به پیشنهاد کنسرسیوم فضای فرهنگی و گردشگری برای ایجاد یک ایران کوچک کنار فرودگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: ما فکر کردیم می‌شود کنار این فرودگاه که ۱۵ هزار هکتار است، یک ایران کوچک ایجاد کنیم و کل صنایع دستی کشور در آنجا تولید و عرضه شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر شهرک‌های اقماری ما دارای ۱۰۰ هزار واحد مسکونی هستند که شامل ۴۰۰ هزار خانوار و ۱۰۰ هزار خانم تحصیل‌کرده هستند که هیچ کاری ندارند و می‌توان در کنار این شهرک‌ها واحد صنایع دستی ایجاد کرد و به نیروی انسانی آموزش‌های لازم را ارایه داد، چراکه صنایع از دل این شهرک‌ها به وجود می‌‌آید.

کاندیدای جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی ادامه داد: در مجلس‌دهم باید روی ایجاد قوانین جدید و همچنین اصلاح برخی قوانین در حوزه گردشگری برنامه‌ریزی شود.

شریعتمداری یک از برنامه‌های خود را در حوزه گردشگری توسعه مناطق ویژه و آزاد تجاری به منظور جذب سرمایه و دانش فنی جهت ایجاد اشتغال و خودکفایی اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: نیازمند جذب سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه‌های نفت، گاز، انرژی، توسعه فرودگاه‌ها، بنادر، خطوط ریلی و مناطق آزاد تجاری هستیم که این یکی دیگر از برنامه‌های من در صورت ورود به مجلس دهم است.

وی همچنین توسعه منابع گردشگری و دهکد‌ه‌های سلامت را از دیگر برنامه‌های خود در مجلس برشمرد و گفت: در این حوزه می‌توان به احداث هتل و مجتمع‌های بین راهی به منظور دسترسی به ۲۰ میلیون گردشگر و  ۲۰ میلیارد دلار به عنوان درآمد توریسم و ۲۰ میلیارد دلار درآمد گردشگری سلامت اعلام کرد.

شریعتمداری در تشریح برنامه‌های اجتماعی خود گفت: ارایه الگوهای مناسب برای کنترل و پیشگیری آسیب‌های اجتماعی، کاهش فقر بین کودکان کار، معلولان، زنان سرپرست خانوار و آسیب‌دیدگان اجتماعی و همچنین طراحی و ایجاد الگوی نوین و روزآمد سلامت سالمندی کشور از جمله برنامه‌های انتخاباتی من است.

وی تلاش برای بهبود وضعیت آموزش پرورش و تغییر مناسب الگوهای آموزشی و همچنین ارتقا نظام تربیتی نوجوانان و ایجاد فرهنگ نخبه‌پروری را از اهداف آموزشی خود بر شمرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
عراقچی: طرح ایران معقول است، اروپا از گود خارج شده عراقچی: طرح ایران معقول است، اروپا از گود خارج شده
سید عباس عراقچی، وزیر خارجه، از ارائه طرحی قابل اجرا به اروپایی‌ها خبر داد و با انتقاد از بهانه‌جویی‌های غرب تأکید کرد زمان ورود شورای امنیت برای جایگزینی دیپلماسی با تقابل فرا رسیده است.
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر