کد خبر: ۴۱۷۹۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶

جریمه بی حجابی چقدر شد؟

موسی غضنفرآبادی گفت: عمده کار اعم از شناسایی و معرفی بی‌حجاب‌ها براساس سامانه است، یعنی شناسایی و اعمال جریمه از طریق دوربین انجام می‌شود.
جریمه بی حجابی چقدر شد؟

مخاطب۲۴- موسی غضنفرآبادی رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، درخصوص ایرادات مجدد شورای نگهبان نسبت به لایحه حجاب و عفاف گفت: ایرادی که شورای نگهبان وارد دانسته این است که ممکن است در برخی دستگاه‌ها یا محیط‌ها و فضا‌ها این سامانه‌ای که در لایحه مصوب شده وجود نداشته باشد یا کار نکند، در چنین شرایطی وظیفه نیروی انتظامی چیست؟

ادامه داد: ما در لایحه گفتیم که از طریق سامانه‌ها نسبت به شناسایی این افراد اقدام کنند، می‌گویند ممکن است در برخی از جریمجا‌ها یا زمان‌ها این سامانه کار نکند یا فعال نباشد یا اصلا دستگاه‌ها وجود نداشته و در دسترس نباشد. در چنین شرایطی وظیفه نیروی نیروی انتظامی چه خواهد بود.
رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به این سوال که «رویکرد لایحه بیشتر بر برخورد قضایی متمرکز است یا انتظامی و یا مالی؟»، اظهار داشت: متفاوت است، اصلش این است که برای کسانی که سازمان یافته بخواهند کار کنند، سلبریتی‌ها باشند یا برخی جرایم خاص مانند کسانی که پشت موتور سوار می‌کنند بلافاصله نیروی انتظامی باید نسبت به بازداشت اقدام کند.

وی تصریح کرد:، اما عمده کار اعم از شناسایی و معرفی براساس سامانه است، یعنی شناسایی و اعمال جریمه از طریق دوربین انجام می‌شود.

غضنفرآبادی درباره رقم جریمه برای بی‌حجابی گفت: هنوز قطعی نشده است.

وی در پاسخ به این سوال که شما لایحه را نهایی کردید و به شورای نگهبان ارسال کردید چطور هنوز این عدد قطعی نشده است، گفت: همان است، اجرای احکامش برای بعد است. میزان جرائم در لایحه ارسال شده را همه می‌دانند. من هم باید حساب و کتاب کنم. بقیه ماجرا هم مربوط به حوزه اجرایی است.

برچسب ها: حجاب و عفاف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
۲ توصیه مهم برای مردم در زمان قطع برق! ۲ توصیه مهم برای مردم در زمان قطع برق!
سخنگوی آتش‌نشانی تهران: درصورت محبوس شدن داخل کابین آسانسور با ۱۲۵ تماس بگیرید/ در صورت خاموش‌شدن پکیج از روشن‌کردن وسایل گرمایشی غیراستاندارد به ویژه در محیط‌های کوچک خودداری کنید.
آخرین وضعیت پرونده قضایی ورزشکار و توله شیر چی شد؟ آخرین وضعیت پرونده قضایی ورزشکار و توله شیر چی شد؟
پرونده قضایی امیر علی‌اکبری به دلیل نگهداری از یک توله شیر، به دلایلی شعبه دیگری ارجاع شده است و این روند می‌تواند باعث طولانی شدن فرآیند رسیدگی قضایی شود، با این حال یگان حفاظت محیط زیست اعلام کرده که با جدیت پیگیر این پرونده است.
ستاد امر به معروف از فیلیمو شکایت کرد ستاد امر به معروف از فیلیمو شکایت کرد
ستاد امر به معروف از مدیران ساترا و عوامل پلتفرم فیلیمو شکایت کرده است.
سردی مداوم پا نشانه چیست؟ سردی مداوم پا نشانه چیست؟
گاهی اوقات سردی پاها به این معنی است که شما به جوراب‌های گرم‌تر نیاز دارید. اما اگر پاهای شما همیشه سرد است، بدون توجه به آب و هوا، ممکن است یک مشکل جدی‌تر وجود داشته باشد.
۱۰ تاکتیک مذاکراتی ترامپ ۱۰ تاکتیک مذاکراتی ترامپ
حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت روحانی، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس مدل مذاکره ترامپ را براساس مطالب مندرج در کتاب‌های خود او دانسته است.
اظهارات عجیب مالک کوروش کمپانی اظهارات عجیب مالک کوروش کمپانی
مالک کوروش کمپانی در اظهارات جدید خود بدهی به مردم را به ریال حساب می‌کند و ارزش اموال خود را به دلار تخمین می‌زند! او مدعی شد بنز جی کلاس که با پول مردم تهیه شده، ۱۰۰ میلیارد تومان ارزش دارد.
دروازه‌بان پرسپولیس شاخ اینستاگرام شد دروازه‌بان پرسپولیس شاخ اینستاگرام شد
دروازه‌بان و مربی سابق پرسپولیس و تیم ملی رو به تولید محتوا در اینستاگرام آورده است.
برگزیده
جریمه وسایل نقلیه توقیفی قسطی می‌شود جریمه وسایل نقلیه توقیفی قسطی می‌شود
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از اجرای طرح ویژه ترخیص وسایل نقلیه توقیفی با هدف صیانت از اموال مردم و ارتقای رضایت‌مندی شهروندان خبر داد.
حق شناس: گردشگری باید در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرد حق شناس: گردشگری باید در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرد
گفتگوی اختصاصی مخاطب ۲۴ با محمد جواد حق شناس دستیار وزیر میراث در خصوص هجدهمین نمایشگاه گردشگری و رویکرد‌ها و برنامه‌های وزارت در ارتباط با برنامه دولت چهاردهم در حوزه گردشگری
۲ توصیه مهم برای مردم در زمان قطع برق! ۲ توصیه مهم برای مردم در زمان قطع برق!
سخنگوی آتش‌نشانی تهران: درصورت محبوس شدن داخل کابین آسانسور با ۱۲۵ تماس بگیرید/ در صورت خاموش‌شدن پکیج از روشن‌کردن وسایل گرمایشی غیراستاندارد به ویژه در محیط‌های کوچک خودداری کنید.
صفحه خبر بالای تصاویر