کد خبر: ۴۱۷۸۸
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
مدیربانکداری شرکتی بانک کارآفرین خبر داد:

بانک کارآفرین تسهیلات ۳ میلیارد ریالی خرید کالا می‌دهد

مدیر بانکداری شرکتی بانک کارآفرین از اعطای وام ۳ میلیارد ریالی خرید کالا در قالب طرح "همیاران سبز" خبر داد.
بانک کارآفرین تسهیلات ۳ میلیارد ریالی خرید کالا می‌دهد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین :عباس خرازی مدیر بانکداری شرکتی بانک کارآفرین با اشاره به اجرای این طرح در بانک کارآفرین در راستای تحقق اهداف عالیه بانک برای اعطای تسهیلات خرد و حمایت از تولید داخلی، گفت: بانک کارآفرین تسهیلات "همیاران سبز" را برای تامین نیاز اشخاص حقیقی جهت خرید کالا و خدمات ضروری مورد نیاز و کمک به تولید کنندگان داخلی جهت تسهیل و تسریع در فروش محصولات و خدمات آنها، رونمایی کرد.
بنا به گفته وی، کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی از جمله شرکت‌های تولیدی وخدماتی که دارای چرخه توزیع متمرکز (نمایندگی) و فروشگاه‌ها و مراکز ارائه خدمات هستند و افراد حقیقی یا کارکنان معرفی‌شده از سوی سازمان‌ها، ارگان‌ها و شرکت‌ها جهت خرید کالا، می‌توانند از مزایای این طرح تسهیلاتی بهره‌مند شوند.
خرازی خاطرنشان کرد: بر اساس این طرح متقاضیان استفاده از طرح تسهیلاتی "همیاران سبز" باید به نمایندگی‌ها، فروشگاه‌ها و سایت شرکت طرف تفاهم‌نامه با بانک کارآفرین مراجعه و درخواست خرید کالا و محصولات مورد نیاز خود را ارائه کنند.
وی ادامه داد: متقاضی استفاده از این تسهیلات با در اختیار داشتن فاکتور یا پیش‌فاکتور دریافتی از شرکت‌های طرف قرارداد بانک در این طرح، به همراه سایر مدارک مورد نیاز به شعب مراجعه کرده، اقدامات لازم برای دریافت تسهیلات را انجام می‌دهند.
مدیر بانکداری شرکتی همچنین در خصوص جزییات بیشتر این طرح تاکید کرد: سقف اعطای تسهیلات همیاران سبز ۳ میلیارد ریال و سود آن طبق نرخ مصوب شورای پول و اعتبار ۲۳ درصد بوده و بازپرداخت این تسهیلات حداکثر ۳۶ ماه و در اقساط مساوی، متوالی و ماهانه است که البته مدت‌زمان آن برای هر متقاضی، براساس توان بازپرداخت توسط بانک تعیین می‌شود.
خرازی تاکید کرد: برای تسریع در روند اعطای تسهیلات در قالب این طرح شعب بعد از تشکیل پرونده و اعتبارسنجی، نسبت به پرداخت تسهیلات در کمترین زمان ممکن به متقاضی اقدام خواهند کرد.
همچنین مرکز ارتباط کارآفرین با شماره ۲۳۳۵۰ آماده پاسخگویی به سوالات متقاضیان هستند.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر