کد خبر: ۴۱۷۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸

معلمان خوب در چه مدارسی تدریس خواهند کرد؟

وزیر آموزش و پرورش گفت:کاهش تنوع مدارس در دستور کار است، تمام ظرفیت‌ها برای تقویت مدارس دولتی به کار گرفته می‌شود و معلمان خوب فقط در مدارس خاص تدریس نخواهند کرد.
معلمان خوب در چه مدارسی تدریس خواهند کرد؟

مخاطب۲۴- رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: برنامه ملی ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار است.

وی افزود: لایحه تقویت مدارس دولتی تدوین شده است و پس از تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش به دولت و پس از آن مجلس ارسال می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کاهش تنوع مدارس در دستور کار است، متذکر شد: تمام ظرفیت‌ها برای تقویت مدارس دولتی به کار گرفته می‌شود و معلمان خوب فقط در مدارس خاص تدریس نخواهند کرد.

صحرایی همچنین در دیدار با مسئولان بنیاد مستضعفان و در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری وزارت آموزش و پرورش و بنیاد مستضعفان گفت: توجه اصلی ما در این تفاهم‌نامه توجه به مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است.
وی با اشاره به آیین‌نامه ملی برنامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان مطرح کرد: تمام دانش‌آموزان کشور باید حداقل یک مهارت شغلی داشته باشند به غیر از دانش‌آموزان هنرستانی، دانش‌آموزان در متوسطه اول و متوسطه دوم هم باید جداگانه یک مهارت را به صورت کامل یاد بگیرند، این موضوع تصویب شده است و امروز نیازمند همکاری برای تحقق آن هستیم.

صحرایی با بیان اینکه مسئله امروز ما به واقع کیفیت آموزشی است، گفت: عدالت به معنای دسترسی به آموزش تقریباً اجرایی شده است، اما مهم این است، مدرسه‌ای که فعال است با چه کیفیتی مطالب درسی را به دانش‌آموزان آموزش می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه تقویت کیفیت آموزشی هم به تقویت مدرسه و هم به تقویت معلم باز می‌گردد، عنوان کرد: تفاهم‌نامه امروز بر هر دو مسئله دست گذاشته است ما خیلی به این تفاهم‌نامه امیدواریم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مدارس سمپاد دربرگیرنده ۱ تا ۳ درصد از دانش‌آموزان مستعد کشور هستند، گفت: حدود ۲ درصد از دانش‌آموزان مستعد کشور ۱۳۰ هزار دانش‌آموز نخبه را تشکیل دادند. حدود نیمی از این دانش‌آموزان از دهک‌های ۱ تا ۴ هستند و برآورد کردیم که اگر بر اساس این تفاهم‌نامه هزینه تحصیل دانش‌آموزان مستعد مدارس سمپاد در دهک‌های ۱ و ۲ را فراهم کنیم، شاهد رشد بالاتری در این دانش آموزان خواهیم بود.

صحرایی با بیان اینکه تفاهم‌نامه با بنیاد مستضعفان سه محور اصلی دارد و نگاه اول ما هم عدالت آموزشی و بهبود موقعیت‌های تربیتی برابر است، بیان کرد: نگاه دوم ما به مسئله سلامت دانش آموزان است و نگاه سوم ما مسئله مهارت آموزی و توسعه اشتغال فارغ التحصیلان از مدرسه است.

وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: ان‌شاءالله این طرح و پوشش دانش‌آموزان دهک‌های پایین مدارس سمپاد از هفته آینده و با میلاد امام رضا شروع شود.

برچسب ها: رضا مراد صحرایی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.