کد خبر: ۴۱۷۵
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۵

شرط جدید انتشار تبلیغات: استفاده از احکام و احادیث

امام جمعه قم: باید در تبلیغات از حدیث و اجکام استفاده شود
شرط جدید  انتشار تبلیغات: استفاده از احکام و احادیث

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از فرارو، وی ادامه داد: رهبر انقلاب در مورد قم دو بحث را مطرح کردند که یکی حفظ ظاهر شهر قم و دیگری انقلابی ماندن قم و حالا که می‌خواهیم کار خیر کنیم باید با توجه به این موارد مشکل‌ها را ریشه‌ای حل کنیم. تولیت آستان حضرت معصومه (س) با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم با استانداران خوبی که نصب شده‌اند کار برای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خوب شده است افزود: این فرصت و نعمت خدا را باید قدر بدانیم و شکر آن را به جا آوریم و به‌جا آوردن شکر این نعمت به استفاده درست و عمل به تکلیف است.

شرط جدید  انتشار تبلیغات: استفاده از احکام و احادیث

 



به گزارش آستان حضرت معصومه (س)، آیت‌الله سید محمد سعیدی در نشست قرارگاه ۱۹ دی اظهار داشت: نوع نگاه ما به کار‌هایی که انجام می‌دهیم مهم است و اگر نگاه ما در مساله امر به معروف و نهی از منکر مانند نگاه یک طبیب باشد که می‌خواهد مخاطب خود را احیا کند تاثیر بیشتری خواهد داشت. عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه بنابر آیه‌های قرآن احیای یک نفر مانند این است که همه مردم را احیا کرده باشیم گفت: یک طبیب متناسب با رفتار مریض با او برخورد نمی‌کند بلکه حتی اگر مریض پرخاش هم کند او به وظیفه احیا کردن مریض عمل می‌کند بنابراین کار ما در قرارگاه ۱۹ دی باید همین‌طور باشد.

امام جمعه قم با اشاره به اینکه در تبلیغات خود در کار‌هایی که می‌کنیم ضعیف هستیم گفت: کار‌های زیادی انجام دادیم و باید متناسب با کاری که انجام دادیم نیز تبلیغ کنیم، زیرا خود این تبلیغ علاوه بر گزارش دهی به مردم، امر به معروف و نهی از منکر است.

وی با بیان اینکه کارهایمان متناسب با زمان باشد گفت: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر کار نو انجام دهیم، نیرو‌های خود را تجمیع و هماهنگ و با برنامه‌ریزی کار کنیم، حتی شیطان هم برای اینکه کارش به نتیجه برسد با برنامه‌ریزی و گام‌به‌گام جلو می‌رود و ما هم باید مقابل شیطان برنامه داشته باشیم.

سعیدی با بیان اینکه در امر و نهی نباید عصبانی شویم، زیرا در عصبانیت‌ها کار خراب می‌شود و دشمن نیز به دنبال همین چیز‌ها است گفت: باید از برخی افراد به خاطر لحن و روحیه‌ای که دارند درخواست کنیم که امر به معروف و نهی از منکر نکنند.

امام جمعه قم با تاکید بر اینکه دشمنان به دنبال این هستند که فرصت‌های پیش آمده را به تهدید تبدیل کنند و فشار را بالا ببرند تا این موقعیت را از دست دولت بگیرند افزود: باید مدیران و مسئولان بدانند که در این دام نیفتند و مردم هم باید مراقب باشند که دشمن چه نقشه‌ای دارد.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب در مورد قم دو بحث را مطرح کردند که یکی حفظ ظاهر شهر قم و دیگری انقلابی ماندن قم و حالا که می‌خواهیم کار خیر کنیم باید با توجه به این موارد مشکل‌ها را ریشه‌ای حل کنیم.

سعیدی با بیان اینکه اگر جایی حرفی می‌زنیم با اطلاع حرف بزنیم افزود: در تابلو‌های تبلیغاتی سطح شهر از جمله‌های دینی و شرعی استفاده شود و همان‌طور که در ورزش به هر بهانه‌ای کالا‌هایی را تبلیغ می‌کنند ما هم در تمام تابلو‌های تبلیغاتی شرط کنیم که باید از یک حدیث و یا حکم شرعی و یا سخن بزرگان دینی که مرتبط باشد استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه خداوند مردم را صاحب اختیار قرار داده است گفت: در برنامه‌هایی که انجام می‌دهید اگر برخی عمل نمی‌کنند ناامید نشوید، زیرا بیش از انبیا و اولیا خدا وظیفه نداریم، ولی فرق ما با بسیاری از آن‌ها این است که حکومت در اختیار داریم و باید از این امکان به خوبی استفاده کنیم.

امام جمعه قم با بیان اینکه دستگاه‌های دولتی وظیفه خود را در زمینه امربه‌معروف و نهی از منکر انجام دهند گفت: پیگیری کار‌ها خیلی مهم است و در این پیگیری‌ها هم باید از کار‌های انجام شده تشکر، و هم کار‌های انجام نشده اعلام و تذکر داده شود.

وی با تاکید بر اینکه امر به معروف باید همگانی شود گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر منحصر در یک مجموعه شود بقیه فکر می‌کنند که مسئولیت از آن‌ها برداشته شده است و بی‌تفاوت می‌شوند و مطالبه‌گر نمی‌شوند بنابراین نباید وظیفه امر به معروف و نهی از منکر به قرارگاه ۱۹ دی محدود شود.

گرامیداشت یاد شهدا همراه با کمک به نیازمندان دنبال شود

امام جمعه قم با تاکید بر اینکه کار برای شهیدان باید نو باشد و از کار‌های کهنه پرهیز کنیم، گفت: تبلیغات ما برای شهیدان نباید فقط بصری باشد بلکه باید تبلیغات عملی مانند برگزاری مسابقه و کمک به نیازمندان با نام شهیدان را هم داشته باشیم و جوری باشد که تبلیغات ما شیک، فاخر و متناسب با نیاز و شرایط زمان باشد.

وی با اشاره به اینکه شهیدان در عرصه‌های مختلف پیام و حرف برای مردم دارند گفت: کار کردن برای شهدا جای نگرانی ندارد و هر کسی این کار را نکند خودش خسارت دیده است، زیرا جوری نیست که اگر ما این کار‌ها را انجام ندهیم روی زمین بماند بلکه این فرصتی است که در اختیار ما قرار گرفته تا ما هم در این کار سهیم باشیم.

تولیت حرم بانوی کرامت با بیان اینکه این شهیدان که به جبهه‌ها رفتند و شهید شدند همه کار و زندگی داشتند و نه تنها پول نمی‌گرفتند بله برخی پول هم می‌دادند که به جبهه بروند، افزود: تکریم شهیدان کار ارزشمندی است و در کنار تکریم شهیدان باید از جانبازان و افرادی که ماندند و در این مسیر زحمت می‌کشند نیز یاد شود.

سعیدی با بیان اینکه کار برای شهیدان فقط برای رضای خدا باشد گفت: خدا تکریم شهیدان را دوست دارد و ما هم باید کاری کنیم که خدا ما را دوست داشته باشد و کار‌های ما مورد پسند امام زمان (عج) باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟ روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟
به تازگی در نشست اجلاس بریکس در برزیل روستای پالنگان به عنوان نمونه‌ای موفق از توسعه گردشگری پایدار با حفظ هویت و فرهنگ بومی معرفی شد. این روستای تاریخی و پلکانی در کردستان قرار گرفته و جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران دارد.
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟ یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟
گفته می‌شود که در صورت تأمین اعتبار، واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در روزهای پایانی اردیبهشت آغاز خواهد شد.
پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید
مسعود پزشکیان صبح امروز - دوشنبه - در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از شنیدن گزارش‌های ارائه شده، با بیان اینکه باور عمیق دارم که اگر راهکار‌های کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، اظهار داشت: همانطور که گفته شد این وزارتخانه در سطح وسیعی با قشر‌های مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت می‌کند، لذا پیگیری طرح محله‌محوری برای حل مشکلات بسیار می‌تواند در تسهیل امور مربوط به شما موثر باشد.
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
برگزیده
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد! وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد!
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در پاسخ به این سؤال که آیا «خط قرمز نهایی» آمریکا این است که «ایران حتی برای اهداف غیرنظامی نیز نباید هیچ سطحی از غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد»، گفت: «اگر شما قادر به غنی‌سازی در هر سطحی باشید، عملاً توانایی رسیدن سریع به سطح تسلیحاتی را دارید.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
صفحه خبر بالای تصاویر