کد خبر: ۴۱۷۳۹
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱

افزایش شهریه تمامی مدارس غیردولتی یکسان نیست

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پروش با تاکید بر کنترل و نظارت بر شهریه مدارس غیردولتی توسط مدیران گفت: احیای معاونت پرورشی در مدارس غیردولتی و کنشگری به منظور تربیت و پرورش دانش آموزان مورد توجه مدیران باشد
افزایش شهریه تمامی مدارس غیردولتی یکسان نیست

مخاطب۲۴_ احمد محمودزاده در نشست مشترک با شورای نظارت و مدیران مناطق ۱۹ گانه شهر تهران گفت: رویکرد جدید در آموزش و پرورش بازگشت به مدرسه، محتوای درسی با مرجعیت کتاب است.

وی با اشاره به نقش مدیران در افزایش کیفیت بخشی در مدارس با استفاده از ظرفیت، معلمان، اولیای دانش آموزان افزود: در این زمینه باید تدابیرمناسبی اتخاذ شود و شهر تهران می‌بایست در این موضوع پیشتاز باشند تا به عنوان الگویی برتر در کشورمورد استفاده قرار گیرد. این برنامه سبب می‌شود تا کیفیت آموزشی در مدارس سراسر کشور ارتقا یابد.

محمود زاده با اشاره به نقش کنشگری دانش آموزان در مدارس ادامه داد: بر اساس برنامه فراگیر آموزش و پرورش و تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید به موضوعات پروررشی و تربیتی در مدارس غیردولتی نگاه ویژه‌ای شود. باید بتوانیم در حوزه‌های پرورشی و تربیتی برنامه‌های متنوع و اثرگذاری را تعریف و اجرا کنیم.

محمودزاده با اشاره به سه رویکرد سازمان مدارس و مرکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی بیان کرد: موسسان و مدیران باید تلاش کنند تا برنامه‌های تمهیدی، ترویجی و تعمیقی مورد نظر بر اساس بخشنامه‌های صادر شده به خوبی به سرانجام برسد.

معاون وزیرآموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنانش به همکار‌های مشترک از جمله فعالیت‌های تربیت بدنی و پرورشی صورت گرفته اشاره کرد و افزود: بر اساس توافقات صورت گرفته باید موضوع سلامت، بهداشت و پرورشی به جد در مدارس غیردولتی دنبال شود تا تمام دستورالعمل‌های صادر شده در این زمینه عملیاتی شوند.

به گفته محمودزاده احیای معاونت پرورشی و جذب مربی با این موضوع باید در اولویت مدارس غیردولتی باشد تا بدین وسیله بخشنامه‌ها و برنامه‌های تربیتی و پرورشی به سرانجام برسد.

محمود زاده در ادامه با اشاره به تعیین الگوی شهریه مدارس غیردولتی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲عنوان کرد: طبق آسیب شناسی انجام گرفته در سال تحصیلی گذشته مقرر شد مشکلاتی را که در این زمینه مانع از اجرای درست قوانین می‌شود برطرف شود از این رو نسبت به سیاست‌های افزایشی حداقل و حداکثر شهریه مدارس ورود جدی خواهیم داشت تا کاهش شهریه یک مدرسه سبب افت کیفیت آموزش و تضییع حقوق معلم و دانش آموز در مدرسه می‌شود بنابراین شهریه مدارس باید متناسب با الگو‌های تعیین شده و آمایش منطقه‌ای صورت گیرد.

محمودزاده ادامه داد: بر اساس ماده ۱۵ قانون ۷ آیتم در شهریه دیده شده است. طبق ماده ۱۶ قانون، تعیین شهریه در مناطق بر عهده مدیران منطقه است. مدیران باید به ازای هر مدرسه یک صورت جلسه با حضور ومشارکت مدیران، اعضای موسس مدرسه و انجمن اولیاء داشته باشند و بر اساس آن طی یک صورت جلسه شهریه مدرسه مورد نظر تعیین شود.

وی تاکید کرد که انتظار می‌رود نظارت بر تشکیل منظم تعیین شهریه انجام و تمامی مولفه‌ها در نظر گرفته شوند و از تمام جلسات مستندسازی صورت پذیرد.

به گفته محمودزاده؛ از هرگونه افزایش شهریه به صورت یکسان در مراکز و مدارس کشور باید پرهیز شود.

معاون وزیر در ادامه خواستار سرعت و دقت عمل در پایش مدارس غیردولتی شد و بیان کرد: رصد دقیق آمار دانش آموزان، انجام دقیق الزامات قانونی، شناسایی موسسان دوتابعیتی، رصد انجام برنامه‌های پرورشی موارد قابل انتظار از مدیران است.

وی در ادامه به اصلاح قوانین مدارس غیردولتی اشاره کردو گفت: طبق این اصلاحیه ساعات کار معلمان مدارس غیردولتی ۳۰ ساعت است و مشکلات بیمه‌ای آنان نیز مرتفع شده است؛ بنابراین برابر ابلاغیه صورت گرفته انتظار می‌رود مدیران نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشند تا حق و حقوق معلمان ادا شود.

محمود زاده به هماهنگی با دولت جهت بیمه همه معلمان در مدارس زیر ۱۰۰ نفر دانش آموز خبرداد و گفت: حدود ۹۰ هزار مدرسه با جمعیت زیر ۱۰۰ دانش آموز در کشور وجود دارد و در تلاش هستیم تا تمامی معلمان در مدارس زیر ۱۰۰ نفر از بیمه کامل برخوردار شوند.

معاون وزیر در خصوص نظارت بر عملکرد مدارس و مراکز غیردولتی و اهتمام در این زمینه خاطر نشان کرد: از آنجا که در برخی موارد تذکر ات اثر بحشی لازم را نداشته؛ طبق تصمیم شورای استان مدارس متخلف که بیش از توافق صورت گرفته شهریه دریافت کنند؛ جریمه نقدی شوند و این جریمه از حساب مدرسه کسرمی شود و به دانش آموز عودت خواهد شد. این جریمه از بخشی تا صدرصد قابل انجام است.

رییس سازمان مدارس غیردولتی با اشاره به شعار دولت مبنی بر شفافیت بیان کرد: هیچ مدیر شاغلی حق ندارد مدرسه‌ای در جریان داشته باشد، زیرا این امر تعارض منافع محسوب و مطابق قانون تخلف است و با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد.

محمودزاده در ادامه به مبحث نیروی انسانی اشاره کرد و افزود: موضوع نیروی انسانی در خصوص انجام گزینش و توانمندسازی آن‌ها یکی از مهمترین دغدغه‌های من در این معاونت به شمار می‌رود.

برچسب ها: شهریه مدارس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر