کد خبر: ۴۱۷۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۱

چرا ۸ میلیون تومان حج به حساب یک عده واریز نشده است؟

سازمان حج و زیارت درباره دلیل واریز نشدن وجوه باقی‌مانده از حج تمتع ۱۴۰۲ به حساب تعدادی از زائران توضیح داد
چرا ۸ میلیون تومان حج به حساب یک عده واریز نشده است؟

مخاطب۲۴_ طبق توضیح روابط عمومی سازمان حج و زیارت، این مبلغ (۸۵ میلیون ریال/ هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) با تغییر در برخی از فرآیند‌ها به منظور مدیریت هزینه‌ها در بخش‌های حمل و نقل، تغذیه و تدارکات، خدمات پزشکی و همچنین کاهش تعداد خادمان (عوامل اجرایی، فرهنگی و پزشکی) و از طرفی حمایت‌های دولت در تأمین ارز مورد نیاز خدمات هواپیمایی و فرودگاهی، حاصل و مقرر شده است در یک بازه زمانی، به حساب زائران بازگردانده شود.

بنابر اعلام این سازمان، از جمع ۸۲ هزار و ۵۰۰ نفر زائر، تعداد معدودی در روز‌های گذشته، مبلغ درنظر گرفته‌شده را دریافت نکرده‌اند که علت آن به حساب‌های بانکی این افراد مربوط می‌شود.

براساس توضیحات سازمان حج و زیارت، تعداد ۶۶ هزار و ۷۵ نفر از زائران دارای حساب فعال در بانک ملی بوده‌اند که مبلغ مورد نظر به حساب آن‌ها واریز و پیامک آن برای ایشان ارسال شده است.

تعداد ۹ هزار و ۷۸۹ نفر از زائران دارای حساب فعال در بانک ملت بوده‌اند که مبلغ مورد نظر به حساب آن‌ها واریز و پیامک آن برای ایشان ارسال شده است.

جمعا ۷۵ هزار و ۸۶۴ زائر حج سال گذشته، مبالغ تعیین‌شده را دریافت کرده‌اند.

با احتساب واریز مبالغ به حساب زائران حج تمتع ۱۴۰۲ در بانک‌های ملی و ملت، به آن تعداد از زائران که هنوز مبالغ مدنظر را دریافت نکرده‌اند نیز پیامک ارسال می‌شود.

سازمان حج و زیارت اعلام کرده است که از میان ۸۲ هزار و ۵۰۰ زائر، فقط تعداد معدودی (حدود ۶ هزار و ۶۳۶ نفر) به علت فاقد حساب بودن در بانک‌های ملی و ملت، مبلغ بازگردانده‌شده را دریافت نکرده‌اند.

زائران باقی‌مانده باید براساس پیامک ارسالی، به سامانه رزرو سازمان حج و زیارت مراجعه و نسبت به ثبت شماره شبا اقدام کنند.

سازمان حج و زیارت خاطرنشان کرده است چنانچه زائران در گروه‌های سه گانه فوق، اطلاعات لازم را دریافت نکرده یا پیامک دریافت نکرده باشند، با مدیریت حج و زیارت استان خود تماس گرفته و با اعلام کد ملی، از چگونگی دریافت وجه خود اطلاع یابند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر