کد خبر: ۴۱۷۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۱

خدمات بیمه سلامت با هزینه حداقلی برای دهک‌های ۶ تا ۱۰

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، از پوشش بیمه‌ای با هزینه حداقلی برای دهک‌های ۶ تا ۱۰ جامعه خبر داد.
خدمات بیمه سلامت با هزینه حداقلی برای دهک‌های ۶ تا ۱۰

مخاطب ۲۴- محمدمهدی ناصحی، روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳، در مراسم رونمایی از سند درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دولتی، با بیان اینکه پنج دهک نخست جامعه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، افزود: سایر دهک‌های جامعه با هزینه حداقلی از خدمات بیمه سلامت ایران برخوردار شده‌اند.

وی، هدف از بیمه رایگان ۵ دهک نخست جامعه را افزایش میزان دسترسی به خدمات درمانی و کاهش پرداخت از جیب مردم عنوان کرد و گفت: ۱۰۷ گروه بیماری پرهزینه از حمایت صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج برخوردارند. همچنین بیماری‌هایی که جزو ۱۰۷ گروه بیماری پرهزینه نیستند، با پرداخت‌های اضافه بر سازمان از حمایت‌های بیمه سلامت برخوردار می‌شوند.

ناصحی با اشاره به موضوع درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دولتی، افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی نگران تأمین هزینه‌های این طرح نباشند، زیرا؛ بر اساس توافقی که با معاون درمان وزارت بهداشت صورت گرفته، ۶۰ درصد از هزینه‌های اسناد دریافتی بیمارستان‌ها پرداخت می‌شود. اگر یک مرکز درمانی نسبت به ارائه اسناد خود اقدام نکرده باشد مبلغی به عنوان علی‌الحساب به حساب آن‌ها واریز می‌شود.

وی ادامه داد: ۲۳ بیمارستان تخصصی کودکان در کشور فعالیت می‌کنند و منابع مورد نیاز آن‌ها در کانون توجه قرار دارد.

ناصحی درباره پوشش بیماری‌های صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: بیماران SMA، هموفیلی، سرطان‌ها و کاشت حلزون شنوایی به صورت ۱۰۰ درصدی تحت پوشش بیمه قرار دارند. همچنین بیماری‌های متابولیکی که شامل ۲۵ بیماری می‌شود از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج برخوردارند.

برچسب ها: بیمه سلامت
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.