کد خبر: ۴۱۷۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴

صدور رای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال

کمیته استیناف رای خود را درباره تیم‌های استقلال آبی‌پوش ملاثانی و فجر شهیدسپاسی شیراز را اعلام کرد.
صدور رای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال

مخاطب24:در خصوص تجدیدنظرخواهی باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال خوزستان و باشگاه فرهنگی ورزشی فجر شهید سپاسی شیراز نسبت به دادنامه ۱۴۰۳ کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن باشگاه استقلال خوزستان به جهت نقض اصول اخلاقی و جوانمردی حاکم بر مسابقات فوتبال، با وصف عدم موافقت با بازگشایی در‌های ورزشگاه غدیر اهواز به عنوان بهره بردار برای مسابقه بین تیم‌های آبی پوشان جنوب و فجر شهید سپاسی شیراز محکوم به پرداخت ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و نیز حکم بر تکرار مسابقه مذکور در ورزشگاهی خارج از استان با هزینه باشگاه میزبان (آبی پوشان جنوب) صادر شده است.

با ملاحظه محتویات پرونده هر چند باشگاه استقلال خوزستان طی نامه‌های به سازمان لیگ فوتبال و هیات فوتبال استان خوزستان در خصوص عدم امکان استفاده از ورزشگاه غدیر جهت برگزاری چنین مسابقاتی را اعلام نموده است باشگاه آبی پوشان جنوب حسب بند ۱ ماده ۱۴ آئین نامه برگزاری مسابقات لیگ برتر و دسته اول، ورزشگاه تختی و غدیر را به ترتیب اولویت به عنوان محل برگزاری مسابقات خانگی خود معرفی نموده، لذا در راستای بند ۴ همان ماده آئین نامه موظف بوده تمام بازی‌های خود را در یک ورزشگاه واحد برگزار کند مگر اینکه با بروز شرایط پیش بینی نشده و خارج از کنترل، با نظر کمیته برگزاری مسابقات مجبور به استفاده از ورزشگاه دوم خود شود.

از این رو نامه دبیر سازمان لیگ خطاب به دبیرکل محترم فدراسیون فوتبال حاکی از این است که باشگاه آبی پوشان جنوب با ارسال نامه‌ای متعهد به استانداردسازی استادیوم تختی تا ۴۸ ساعت قبل از بازی شده اند ولیکن تا شب قبل از بازی و در جلسه هماهنگی مسابقه اعلام گردیده مشکلات آن استادیوم رفع نشده است. آنچه مسلم است اینکه برابر با بند ۵ ماده ۸۴ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال، باشگاه‌ها متعهد و مکلف هستند تا بر اساس مقررات راجع به برگزاری مسابقات کلیه مقدمات لازم را برای برگزاری مسابقه راس زمان مقرر و مطابق با استاندارد‌های پزشکی، فنی، انتظامی و امنیتی فراهم نمایند لذا در صورت عدم انجام این تعهدات هریک از مجازات‌های قانونی مقرر در مقررات انضباطی نسبت به متخلف اجرا خواهد شد.

دو فقره نامه از سوی دبیر سازمان لیگ در مورد عدم هماهنگی و همکاری باشگاه آبی پوشان جنوب در برگزاری مسابقات هفته ۲۴ و ۲۸ لیگ یک کشور با توجه به نقایص استادیوم تختی خطاب به ریاست محترم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در پرونده مضبوط است که حاکی از بی‌توجهی و بی مبالاتی باشگاه مذکور در انجام تکالیف قانونی خود دارد علی‌ای حال با وصف مذکور و فقدان تقصیر از سوی باشگاه استقلال خوزستان و احراز تخلف باشگاه آبی پوشان جنوب مستنداً به مواد ۶۲-۸۴ و۱۰۶ از مقررات انضباطی و ماده ۱۴ دستورالعمل برگزاری مسابقات تجدیدنظرخواهی باشگاه‌های معترض وارد تشخیص داده می‌شود ضمن نقض دادنامه تجدیدنظر خواسته حکم بر بازنده اعلام شدن تیم فوتبال لیگ دسته یک باشگاه آبی پوشان جنوب با نتیجه ۳ بر صفر به نفع تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز و پرداخت ۵۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و خسارت وارده به سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال و تیم فجر شهید سپاسی با تشخیص و بررسی مرجع بدوی در هنگام اجرای حکم و نیز برائت باشگاه استقلال خوزستان صادر و اعلام می‌شود. این رای قطعی است.

با این رای، فجرسپاسی با ۶۴ امتیاز به رده دوم جدول رده‌بندی صعود کرد.

برچسب ها: کمیته استیناف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر