کد خبر: ۴۱۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱

شرایط فروش ارز به زائران حج تمتع اعلام شد

بانک ملی ایران پیرو بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر فروش ارز به زائران حج تمتع، شرایط فروش این نوع ارز را اعلام کرد.
شرایط فروش ارز به زائران حج تمتع اعلام شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:سقف فروش ارز برای هر زائر پنج سال به بالا به مبلغ حداکثر ۵۰۰ دلار آمریکا تعیین شده است که به صورت غیر حضوری و از طریق پیامرسان بله و همچنین به صورت حضوری از طریق شعب منتخب ارزی صورت می‌گیرد.

برای ارائه ارز حجاج به متقاضیان گرامی در شعب منتخب ارزی پس از دریافت کارت ملی و احراز هویت زائران بیت الله الحرام در سامانه سازمان حج، اقدام می‌شود.

نرخ فروش این ارز برابر با نرخ فروش اسکناس مرکز مبادله ارز و طلای ایران است که با کارمزد پنج درصد معادل ریالی پرداخت می‌شود.

متقاضیان جهت دریافت غیر حضوری ارز حجاج از طریق پیامرسان بله با انتخاب «خدمات»، «خدمات بانکی»، می‌توانند گزینه «ارز حج تمتع» را انتخاب و پس از ورود مشخصات فردی که صحت اطلاعات آن از طریق سرویس سامانه ثبت احوال کنترل می‌شود، با انتخاب شعبه مورد نظر، میزان ارز بر مبنای ۱۰۰ واحد و پرداخت ریال از طریق درگاه بانک، فرآیند خرید ارز را تکمیل کنند.

پس از پرداخت وجه توسط متقاضیان در همان روز یا روز‌های آتی پیش از اعزام، زائران می‌توانند با مراجعه به شعب انتخابی نسبت به دریافت ارز خریداری شده اقدام کنند.

گفتنی است پرداخت ارز به زائران گرامی تا پایان سال جاری محدودیتی برای دریافت ارز مسافرتی ایجاد نمی‌کند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند
استیو ویتکاف، مذاکره‌کننده ارشد خاورمیانه و امضاکننده توافق غزه، از دولت ترامپ کنار می‌رود تا تمرکز خود را بر تجارت شخصی بازگرداند.
ورود عباس عراقچی به نشست وزرای خارجه جنبش عدم تعهد ورود عباس عراقچی به نشست وزرای خارجه جنبش عدم تعهد
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، صبح امروز وارد محل برگزاری نشست وزرای خارجه جنبش عدم تعهد شد تا در این اجلاس مهم شرکت کند.
قیمت جهانی طلا برای اولین بار از ۴۲۰۰ دلار عبور کرد قیمت جهانی طلا برای اولین بار از ۴۲۰۰ دلار عبور کرد
قیمت هر اونس طلا در بازار‌های جهانی برای نخستین بار در تاریخ از مرز ۴۲۰۰ دلار گذشت و رکورد بی‌سابقه‌ای در معاملات جهانی ثبت شد.
رونالدو با ۴۰ گل، آقای گل تاریخ مقدماتی جام جهانی شد رونالدو با ۴۰ گل، آقای گل تاریخ مقدماتی جام جهانی شد
کریستیانو رونالدو، ستاره ۴۰ ساله فوتبال پرتغال، با ثبت ۴۰ گل در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی، به عنوان بهترین گلزن تاریخ این مسابقات شناخته شد.
نقره داغ شدن پرسپولیس در بازی با گل‌گهر نقره داغ شدن پرسپولیس در بازی با گل‌گهر
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس را به‌دلیل استفاده تماشاگران از بلندگو در دیدار مقابل گل‌گهر سیرجان، به پرداخت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. این رأی قابل تجدیدنظر است.
پشت پرده اعتصاب در زندان قزلحصار پشت پرده اعتصاب در زندان قزلحصار
در حالی‌که رسانه‌های معاند با انتشار فیلمی مدعی «اعتصاب زندانیان قزلحصار» شدند، بررسی‌ها نشان می‌دهد این تصاویر ساختگی و مرتبط با اجرای حکم چند سارق مسلح و خشن بوده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر