کد خبر: ۴۱۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱

شرایط فروش ارز به زائران حج تمتع اعلام شد

بانک ملی ایران پیرو بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر فروش ارز به زائران حج تمتع، شرایط فروش این نوع ارز را اعلام کرد.
شرایط فروش ارز به زائران حج تمتع اعلام شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:سقف فروش ارز برای هر زائر پنج سال به بالا به مبلغ حداکثر ۵۰۰ دلار آمریکا تعیین شده است که به صورت غیر حضوری و از طریق پیامرسان بله و همچنین به صورت حضوری از طریق شعب منتخب ارزی صورت می‌گیرد.

برای ارائه ارز حجاج به متقاضیان گرامی در شعب منتخب ارزی پس از دریافت کارت ملی و احراز هویت زائران بیت الله الحرام در سامانه سازمان حج، اقدام می‌شود.

نرخ فروش این ارز برابر با نرخ فروش اسکناس مرکز مبادله ارز و طلای ایران است که با کارمزد پنج درصد معادل ریالی پرداخت می‌شود.

متقاضیان جهت دریافت غیر حضوری ارز حجاج از طریق پیامرسان بله با انتخاب «خدمات»، «خدمات بانکی»، می‌توانند گزینه «ارز حج تمتع» را انتخاب و پس از ورود مشخصات فردی که صحت اطلاعات آن از طریق سرویس سامانه ثبت احوال کنترل می‌شود، با انتخاب شعبه مورد نظر، میزان ارز بر مبنای ۱۰۰ واحد و پرداخت ریال از طریق درگاه بانک، فرآیند خرید ارز را تکمیل کنند.

پس از پرداخت وجه توسط متقاضیان در همان روز یا روز‌های آتی پیش از اعزام، زائران می‌توانند با مراجعه به شعب انتخابی نسبت به دریافت ارز خریداری شده اقدام کنند.

گفتنی است پرداخت ارز به زائران گرامی تا پایان سال جاری محدودیتی برای دریافت ارز مسافرتی ایجاد نمی‌کند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر