کد خبر: ۴۱۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
دکتر سیدعباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن خبر داد

اعطای ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات به آسیب دیدگان حوادث غیرمترقبه

دکتر سیدعباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن از پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
اعطای ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات به آسیب دیدگان حوادث غیرمترقبه

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :دکتر سید عباس حسینی، مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به وقوع حوادث غیرمترقبه در کشور و برنامه بانک مسکن برای کمک به بازسازی واحد‌های مسکونی حادثه دیده گفت: بانک مسکن ۳۸ هزار و ۸۴۶ فقره تسهیلات در قالب مشارکت مدنی، فروش اقساطی، جعاله، مرابحه معیشتی و مرابحه بخش کشاورزی به مبلغ بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریال به حادثه دیدگان پرداخت و تنها در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده پرداخته است.

به گفته مدیرعامل بانک مسکن، این بانک طی سال‌های اخیر در بخش پرداخت تسهیلات به آسیب دیدگان ناشی از حوادث غیر مترقبه همچون سیل و زلزله، کارنامه موفقی از خود به جای گذاشته و آسیب دیدگان این حوادث در سال‌های اخیر در بخش بازسازی و تعمیر واحد‌های مسکونی و تأمین امور معیشتی همچنین کشاورزی از طریق دریافت تسهیلات بانک مسکن حمایت شده اند.

دکتر حسینی در این خصوص افزود: پرداخت تسهیلات در بخش حوادث غیرمترقبه از مسئولیت‌ها و تعهدات اجتماعی بانک مسکن محسوب می‌شود و این بانک به عنوان تنها بانک تخصصی در حوزه مسکن و ساختمان؛ برای کاهش آلام و درد‌های هموطنان عزیز، نسبت به جبران خسارات و آسیب‌های وارده از طریق ارائه تسهیلات اقدام می‌کند.

وی ادامه داد: علاوه بر حمایت مالی از خسارت دیدگان به عنوان وظیفه قانونی بانک؛ بهترین راهکار برای مواجهه با حوادث غیرمترقبه و بروز کمترین خسارت و زیان، ساخت مسکن باکیفیت و مقاوم است. از این رو سیاست‌های اعتباری بانک مسکن با رویکرد حمایت از سازندگان حرفه‌ای و شرکت‌های دانش بنیان به منظور بهره گیری از فناوری‌های نوین ساخت و ساز در جهت توسعه ساخت مسکن استاندارد و باکیفیت در کشور تدوین و اجرایی شده است.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر