کد خبر: ۴۱۶۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱

این ۳ استان کشور تقسیم می‌شوند

معاون پارلمانی رئیسی گفت: جمعیت تهران یک جمعیت فوق العاده‌ای است و رسیدگی به شهر‌های اطراف تهران باید با جدیت بیشتری باشد چراکه مسائل خاص اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و گاهی اوقات امنیتی دارند.
این ۳ استان کشور تقسیم می‌شوند

مخاطب۲۴- محمد حسینی معاون پارلمانی دولت سیزدهم، درباره طرح تقسیم تهران به ۲ استان شرقی و غربی گفت: کلا تقسیمات کشوری درحال حاضر در کمیسیون سیاسی و صحن دولت مطرح است و مربوط به استان‌های متعددی می‌شود.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور باید کرد: این مسئله هم شرق و غرب استان تهران را در برمی‌گیرد و هم در خصوص کرمان و سیستان و بلوچستان مطرح است. قرار شد وقتی همه این‌ها نهایی شد ان‌شاالله اعلام شود و به صورت لایحه در اختیار مجلس قرار گیرد.
وی افزود: البته خود نمایندگان هم طرح‌هایی دارند، مثلا در خصوص سیستان و بلوچستان یک طرحی مطرح است که بعید است در ابن مجلس فرصت طرح آن به وجود بیاید، اما اگر مطرح شود می‌شود در موردش اظهارنظر کرد.

وی ادامه داد: ما فکر می‌کنیم باید در مورد همه این‌ها یکجا تصمیم گرفته شود، البته بعضی چیز‌ها هست که نیازی به مجلس ندارد. مثلا بعضی از بخش‌ها می‌خواهند شهرستان یا بعضی از فرمانداری‌ها می‌خواهند فرمانداری ویژه شوند این‌ها را دولت تصمیم می‌گیرد.

حسینی خاطرنشان کرد: به هر حال، چون این مسائل حساسیت‌های اجتماعی هم دارد باید یکجا مشخص و نهایی شود.

وی درباره مزیت‌های تقسیم تهران به ۲ استان شرقی و غربی گفت: جمعیت تهران یک جمعیت فوق العاده‌ای است و رسیدگی به شهر‌های اطراف تهران باید با جدیت بیشتری باشد چراکه مسائل خاص اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و گاهی اوقات امنیتی دارند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور بیان کرد: در برخی از مناطق اتباع تعدادشان زیاد است و نیاز دارد تشکیلات قوی‌تری داشته باشیم و خدمت‌رسانی قوی‌تری به مردم انجام شود. از این جهت مدت‌ها این بحث مطرح بوده که این کار صورت گیرد.

وی یادآور شد: الان هم برخی ادارات کل تهران، مختص خود تهران است و برای شهرستان اصلا ادارات کل جدا است چراکه اقتضا می‌کند این گونه باشد. به نظر می‌رسد در اصل این قضیه شک و تردیدی نباشد ممکن است در جزئیات اختلافاتی باشد در مورد آن‌ها هم هرچه تصمیم نهایی باشد، باید همه تابع قانون باشیم.

برچسب ها: تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
توقف یک ساله غنی سازی در برابر آزادسازی پول‌های بلوکه شده توقف یک ساله غنی سازی در برابر آزادسازی پول‌های بلوکه شده
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه در ادوار ابتدایی مذاکرات هسته‌ای به عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفته بود که رئیس‌جمهور آمریکا ضرب‌الاجل دو ماهه‌ای را برای حصول توافق نهایی تعیین کرده است و علاقه‌ای به توافق اولیه یا موقت ندارد.
استقلال قهرمان جام حذفی استقلال قهرمان جام حذفی
تیم فوتبال استقلال بعد از یک مصاف ۱۲۰ دقیقه‌ای یک بر صفر ملوان را شکست داد و قهرمان جام حذفی شد.
آبروی نظام و هزینه تراشی آقازاده ها! آبروی نظام و هزینه تراشی آقازاده ها!
برخورد غیرعمد خودرو فرزند نماینده مجلس با رئیس منطقه سه پلیس راهور در میدان ونک؛ راننده به کلانتری ارجاع شد.
عنایت الله بخشی همچنان بستری است عنایت الله بخشی همچنان بستری است
عنایت‌الله بخشی با پیگیری رسانه‌ای و حمایت هنرمندان به بخش مناسب درمانی منتقل شده و حال عمومی‌اش رو به بهبود است.
عامل تیراندازی در جیرفت دستگیر شد عامل تیراندازی در جیرفت دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت از دستگیری پنج عامل تیراندازی که به اموال شهروندان خسارت وارد کرده بودند خبر داد و گفت: بر هم زدن نظم و امنیت جامعه و آرامش مردم خط قرمز پلیس است.
حماس و اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کردند حماس و اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کردند
شبکه العربیه گزارش داد که حماس و اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده‌اند و این موضوع به اطلاع استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، رسیده است العربیه مدعی شد: انتظار می‌رود دونالد ترامپ طی ساعات آینده جزئیات آتش‌بس در غزه را اعلام کند.
درگیری شدید هواداران استقلال و ملوان درگیری شدید هواداران استقلال و ملوان
در دیدار فینال جام حذفی فوتبال ایران یکی از هواداران ملوان راهی بیمارستان شد.
برگزیده
توقف یک ساله غنی سازی در برابر آزادسازی پول‌های بلوکه شده توقف یک ساله غنی سازی در برابر آزادسازی پول‌های بلوکه شده
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه در ادوار ابتدایی مذاکرات هسته‌ای به عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفته بود که رئیس‌جمهور آمریکا ضرب‌الاجل دو ماهه‌ای را برای حصول توافق نهایی تعیین کرده است و علاقه‌ای به توافق اولیه یا موقت ندارد.
آبروی نظام و هزینه تراشی آقازاده ها! آبروی نظام و هزینه تراشی آقازاده ها!
برخورد غیرعمد خودرو فرزند نماینده مجلس با رئیس منطقه سه پلیس راهور در میدان ونک؛ راننده به کلانتری ارجاع شد.
بازگشایی سفارت آمریکا در دمشق پس از ۱۳ سال بازگشایی سفارت آمریکا در دمشق پس از ۱۳ سال
سفارت آمریکا در دمشق که از سال ۲۰۱۲ به دلایل امنیتی فعالیت خود را متوقف کرده بود، پس از ۱۳ سال وقفه بار دیگر بازگشایی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر