کد خبر: ۴۱۶۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
در بازدید سفیر ایران در بلاروس از خطوط تولید و مرکز تحقیقات و نوآوری گروه سایپا عنوان شد:

استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا

سفیر ایران در بلاروس با بیان اینکه در نمایشگاه محصولات ایرانی که در بلاروس برگزار شد، مردم از محصولات گروه سایپا استقبال کردند، گفت: امیدوارم با تلاش مستمر شاهد حضور خودرو‌های ایرانی در سایر کشور‌ها باشیم.
استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا

مخاطب24:علیرضا صانعی در حاشیه بازدید از خطوط تولید شرکت سایپا و مرکز تحقیقات و نوآوری گروه سایپا با تاکید بر اینکه گروه خودروسازی سایپا در سال‌های اخیر در حوزه فناوری، طراحی و تولید خودرو پیشرفت داشته و موفقیت‌های خوبی کسب کرده است، افزود: نیاز است تا مردم و حتی سایر کشورها، بیش از گذشته با توانمندی و دستاورد‌های گروه سایپا آشنا شوند؛ قطعا آگاهی از ظرفیت و پتانسیل‌های این حوزه می‌تواند باعث تغییر نگاه‌ها و جذب نیروی انسانی متخصص شود و این امر در نهایت رشد صنعت خودرو را شتابان خواهد کرد.

او تاکید کرد: گروه سایپا به لحاظ دانش و تکنولوژی در زمره بهترین خودروساز‌های کشور است و لذا با تلاش مضاعف و تکیه بر توان علمی متخصصان داخلی، این مجموعه می‌تواند جایگاه خوبی در بین خودروسازان جهانی پیدا کند.

سفیر ایران در بلاروس با بیان اینکه تیم دیپلماتیک ایران در بلاروس از تمام ظرفیت و ابزار سیاسی خود در راستای توسعه صنعت خودرو استفاده خواهد کرد، افزود: این آمادگی را داریم که با تمام توان در خصوص بازاریابی و صادرات محصولات گروه سایپا به این کشور کمک و بستر‌های لازم را فراهم کنیم.

او گفت: گروه سایپا با برنامه مدون و مستمر می‌تواند با محصولات باکیفیت و خدمات پس از فروش مناسب در بازار بلاروس حضور پیدا کند. با توجه به موفقیت سایپا در اخذ مجوز ورود خودرو به بازار‌های اوراسیا از جمله بلاروس، مطمئنا این گروه خودروساز در آینده‌ای نزدیک سهم مناسبی از فروش خودرو در بازار‌های مزبور را کسب خواهد کرد.

صانعی با تاکید بر اینکه راز موفقیت گروه سایپا در بلاروس انتقال دانش فنی و مهندسی است، بیان کرد: در نمایشگاه محصولات ایرانی که در بلاروس برگزار شد، مردم از محصولات گروه سایپا استقبال کردند که دراین راستا شرکت‌هایی که با گروه سایپا همکاری داشته‌اند در زمینه بازاریابی و معرفی محصولات سایپا اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

سفیر ایران در بلاروس گفت: کسب استاندارد‌ها و مجوز‌های لازم محصولات گروه سایپا از سازمان‌های ذی ربط بلاروس نشان از توانمندی و ارتقاء سطح کیفی محصولات ایرانی در چند سال گذشته است. امیدوارم با تلاش مستمر شاهد حضور خودرو‌های ایرانی در سایر کشور‌ها باشیم.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
انتقاد تند بایدن از ترامپ؛ «توپ ویرانگر به سمت دموکراسی نشانه گرفته است» انتقاد تند بایدن از ترامپ؛ «توپ ویرانگر به سمت دموکراسی نشانه گرفته است»
جو بایدن در مراسم گالا حزب دموکرات در اوما‌ها با انتقاد شدید از ترامپ هشدار داد که اقدامات او تهدیدی جدی برای دموکراسی و ثبات سیاسی آمریکا است.
بارورسازی ابر‌ها راه‌حل خشکسالی نیست بارورسازی ابر‌ها راه‌حل خشکسالی نیست
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی هوا تأکید کرد بارورسازی ابر‌ها تنها در مناطق محدود موثر است و ایران برای مقابله با خشکسالی باید مدیریت منابع آب و الگوی کشت را اصلاح کند.
هشدار گسترش تب دنگی در جنوب کشور هشدار گسترش تب دنگی در جنوب کشور
متخصصان بیماری‌های عفونی نسبت به گسترش پشه آئدس و شیوع تب دنگی در چابهار، بندرعباس و جزایر جنوبی با شروع بارش‌های پاییزی هشدار دادند.
ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد! ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد!
با وجود هشدار صریح فائو درباره سویه مهاجم تب برفکی، وزارت جهاد و سازمان دامپزشکی اقدام مؤثری انجام ندادند؛ کوتاهی‌ای که به تلفات گسترده دام، خسارت‌های سنگین و بحران شیر و گوشت انجامیده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر