کد خبر: ۴۱۶۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
در بازدید سفیر ایران در بلاروس از خطوط تولید و مرکز تحقیقات و نوآوری گروه سایپا عنوان شد:

استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا

سفیر ایران در بلاروس با بیان اینکه در نمایشگاه محصولات ایرانی که در بلاروس برگزار شد، مردم از محصولات گروه سایپا استقبال کردند، گفت: امیدوارم با تلاش مستمر شاهد حضور خودرو‌های ایرانی در سایر کشور‌ها باشیم.
استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا

مخاطب24:علیرضا صانعی در حاشیه بازدید از خطوط تولید شرکت سایپا و مرکز تحقیقات و نوآوری گروه سایپا با تاکید بر اینکه گروه خودروسازی سایپا در سال‌های اخیر در حوزه فناوری، طراحی و تولید خودرو پیشرفت داشته و موفقیت‌های خوبی کسب کرده است، افزود: نیاز است تا مردم و حتی سایر کشورها، بیش از گذشته با توانمندی و دستاورد‌های گروه سایپا آشنا شوند؛ قطعا آگاهی از ظرفیت و پتانسیل‌های این حوزه می‌تواند باعث تغییر نگاه‌ها و جذب نیروی انسانی متخصص شود و این امر در نهایت رشد صنعت خودرو را شتابان خواهد کرد.

او تاکید کرد: گروه سایپا به لحاظ دانش و تکنولوژی در زمره بهترین خودروساز‌های کشور است و لذا با تلاش مضاعف و تکیه بر توان علمی متخصصان داخلی، این مجموعه می‌تواند جایگاه خوبی در بین خودروسازان جهانی پیدا کند.

سفیر ایران در بلاروس با بیان اینکه تیم دیپلماتیک ایران در بلاروس از تمام ظرفیت و ابزار سیاسی خود در راستای توسعه صنعت خودرو استفاده خواهد کرد، افزود: این آمادگی را داریم که با تمام توان در خصوص بازاریابی و صادرات محصولات گروه سایپا به این کشور کمک و بستر‌های لازم را فراهم کنیم.

او گفت: گروه سایپا با برنامه مدون و مستمر می‌تواند با محصولات باکیفیت و خدمات پس از فروش مناسب در بازار بلاروس حضور پیدا کند. با توجه به موفقیت سایپا در اخذ مجوز ورود خودرو به بازار‌های اوراسیا از جمله بلاروس، مطمئنا این گروه خودروساز در آینده‌ای نزدیک سهم مناسبی از فروش خودرو در بازار‌های مزبور را کسب خواهد کرد.

صانعی با تاکید بر اینکه راز موفقیت گروه سایپا در بلاروس انتقال دانش فنی و مهندسی است، بیان کرد: در نمایشگاه محصولات ایرانی که در بلاروس برگزار شد، مردم از محصولات گروه سایپا استقبال کردند که دراین راستا شرکت‌هایی که با گروه سایپا همکاری داشته‌اند در زمینه بازاریابی و معرفی محصولات سایپا اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

سفیر ایران در بلاروس گفت: کسب استاندارد‌ها و مجوز‌های لازم محصولات گروه سایپا از سازمان‌های ذی ربط بلاروس نشان از توانمندی و ارتقاء سطح کیفی محصولات ایرانی در چند سال گذشته است. امیدوارم با تلاش مستمر شاهد حضور خودرو‌های ایرانی در سایر کشور‌ها باشیم.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر