کد خبر: ۴۱۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
برنامه‌های امسال شرکت نیرومحرکه اعلام شد

خط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل شرکت صنعتی نیرومحرکه از برنامه راه اندازی خط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه در سال جاری خبر داد.
خط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه راه‌اندازی می‌شود

مخاطب24:نیما مصلح با اشاره به این‌که این شرکت با داشتن نیروی متخصص و سابقه خوب، قطب تولید گیربکس در کشور بوده و توانایی تامین نیاز داخل را دارد، گفت: با توجه به امکانات و تخصص موجود در نیرو محرکه، این مجموعه تنها شرکت موجود در ایران و خاورمیانه است که دارای فناوری تولید مجموعه کامل گیربکس دستی است.
وی افزود: در سال گذشته موفق به تولید ۴۲۰ هزار دستگاه گیربکس شدیم. در سال جاری نیز بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، با تولید روزانه دوهزار دستگاه گیربکس را دنبال می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت صنعتی نیرو محرکه، درخصوص تولید گیربکس اتوماتیک در این شرکت اظهار کرد: در سال‌های گذشته تمرکز بر تولید گیربکس دستی بوده و به همین دلیل، سرمایه گذاری لازم برای تولید گیربکس اتوماتیک صورت نگرفته است؛ در سال جاری برنامه ریزی‌هایی به منظور سرمایه گذاری لازم در این بخش نیز صورت خواهد گرفت.
وی افزود: با توجه به مونتاژ گیربکس اتوماتیک، از الزامات و برنامه‌های ما در سال جاری این است که خطوط تولید گیربکس اتوماتیک دوکلاچه (DCT) را راه اندازی کنیم؛ بر همین اساس، بر روی تولید گیربکس اتوماتیک تمرکز خواهیم کرد تا پاسخ‌گوی نیاز ایران خودرو باشیم.
به گفته مصلح، باتوجه به ظرفیت خطوط تولید و هم چنین کیفیت لازم در شرکت نیرو محرکه، در کنار تامین نیاز‌های شبکه خدمات پس از فروش ایران خودرو، اجزای گیربکس تیبا و شاهین برای شرکت مگا موتور و قطعات دنده برای شرکت تراکتور سازی نیز در این مجموعه تولید می‌شود.
وی، نوسازی را از دیگر اهداف این شرکت در سال جاری دانست و عنوان کرد: همگام با تکنولوژی‌های روز، اقدامات اساسی برای نوسازی و تجهیز خطوط برای تولید محصولات باکیفیت و کاهش هزینه‌های تولید صورت خواهیم داد تا بتوانیم از نوآوری، دانش جدید و به روز و هم چنین فناوری‌های نوین برای تولید گیربکس قابل رقابت با شرکت‌های دیگر بهره‌مند شویم.
وی با بیان این که در صورت تامین منابع مالی، امکان سودآوری و تزریق سرمایه برای راه اندازی خطوط جدید، نوسازی و خرید تجهیزات فراهم خواهد شد، افزود: در زمینه تولید گیربکس دستی، داخلی سازی عمده قطعات با استفاده از توان شرکت‌های داخلی صورت گرفته است و به طور کلی، درصد بسیار اندکی از قطعات از طریق خرید خارجی تامین می‌شود.
مصلح، ارتباط با مراکز علمی را از دیگر برنامه‌های این شرکت برای سال جاری برشمرد و بیان کرد: با توجه به مجموعه دانشگاهی موجود در شرکت نیرو محرکه، ارتباط خوبی با موسسات علمی، شرکت‌های دانش بنیان، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌های علمی کاربردی صورت گرفته است.
وی با اشاره به تولید موتور سیکلت در این مجموعه، یادآور شد: باتوجه به فعالیت بیش از ۳۰ شرکت تولیدکننده و صد‌ها مدل موتورسیکلت، شاهد بازار رقابتی هستیم و برنامه داریم با ارتقا و نیز تنوع بخشی به محصولات، سهم بیش‌تری از بازار را کسب کنیم.
به گفته وی، در کنار موتورسیکلت‌های بنزینی، مدل‌های مختلف برقی نیز در شرکت نیرو محرکه تولید می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری، مقرر شده است تا تولید براساس نیاز بازار و متناسب با سلایق و خواست مشتریان انجام شود.
مصلح، با اشاره به صادرات موتورسیکلت و بازار‌های صادراتی موجود برای این محصول، اظهار کرد: تاکنون تجربه موفقی در بازار عراق داشته‌ایم و این روند کماکان ادامه دارد، هم چنین برنامه‌ریزی‌هایی برای تنوع بخشی به بازار‌های هدف صادراتی صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت صنعتی نیرو محرکه، با اشاره به توانمندی شرکت‌های زیرمجموعه نیرو محرکه، خاطرنشان کرد: شرکت‌های معتبر و توانمند اشتاد و میانرو، قابلیت تولید و تامین نیاز‌های شرکت ایران خودرو در زمینه تولید سرسیلندر موتور EF۷ و قطعات بلنک منطبق با استاندارد‌های روز را داشته و قرار است در آینده نزدیک، اقدامات مثبتی در جهت توسعه خطوط تولید و نوسازی این شرکت‌ها انجام شود.

برچسب ها: ایران‌ خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر