کد خبر: ۴۱۶۴۶
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴

آغاز واکسیناسیون روتاویروس و پنوموکوک در ۷ استان

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آغاز رسمی تزریق واکسیناسیون روتاویروس و پنوموکوک در هفت استان کشور از امروز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت خبر داد و گفت: این واکسن‌ها در استان‌های خراسان، رضوی، جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان و ایلام برای کودکان تزریق می‌شود.
آغاز واکسیناسیون روتاویروس و پنوموکوک در ۷ استان

مخاطب۲۴- حسین فرشیدی روز یکشنبه در مراسم رونمایی از سند درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که در ستاد برگزار شد، افزودد: واکسن پنوموکوک می‌تواند منافع اقتصادی زیادی برای کشور داشته باشد.

فرشیدی اظهارداشت: تزریق واکسن روتاویروس سالانه از بستری بیش از ۵۰ هزار کودک ناشی از عفونت‌های باکتری این بیماری جلوگیری می‌کند. این واکسن هزار و ۲۰۰ مرگ را کاهش می‌دهد، زیرا روتاویروس شایعترین عامل اسهال منجر به بستری کودکان زیر یکسال است و ۵۰ درصد بستری را تشکیل می‌دهد.

وی با اشاره به تامین واکسن روتاویروس از خارج، بر توان ایران در زمینه تولید داخلی این واکسن تاکید کرد و گفت: واکسن پنوموکوک نیز ارزش اقتصادی زیادی در حوزه سلامت دارد، و عمده کشور‌ها از جمله کشور‌های همسایه اقدام به تزریق آن می‌کنند.

به گفته فرشیدی، سال گذشته این واکسن‌ها بصورت آزمایشی در استان‌های جنوبی برای کودکان تزریق شد و تا قبل از تابستان امسال همه شهر‌ها درگیر این واکسیناسیون می‌شوند.
سرخک و سرخجه در مرحله حذف قرار دارد

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: واکسن تزریقی پنوموکوک در یک نوبت در سنین ۲ و ۴ ماهگی و ۱۲ سال و واکسن خوراکی روتاویروس در سه نوبت سنین ۲، ۴ و ۶ سالگی تزریق می‌شود. امروزه ایران در زمره کشور‌هایی قرار دارد که تا قبل از سال دو هزار میلادی موفق به حذف کزاز در نوزادان شد و سالانه از مرگ ۷۵۰ هزار مرگ نوزاد جلوگیری کرد.

فرشیدی با بیان اینکه سرخک و سرخجه نیز در مرحله حذف قرار دارد، گفت: ایران با پوشش ۹۵ درصد واکسیناسیون الگوی خوب در میان کشور‌ها است و در بیماری کرونا نیز با تامین واکسن با رکورد ۹ میلیون تزریق در یک روز داشتیم.

ایران جز ۳ کشور پیشرو منطقه در دستیابی به هدف حذف سرخک و سرخجه

معاون بهداشت برمشارکت مردم در امر پوشش واکسیناسیون به ویژه کرونا، تاکید و از سازمان جهانی بهداشت بر تامین واکسن‌های روتاویروس و پنوموکوک قدردانی کرد.

فرشیدی افزود: ایران جز سه کشور پیشرو منطقه در دستیابی به هدف حذف سرخک و سرخجه بوده و در سالیان گذشته بیش از ۱۵۰ هزار نفر به این بیماری‌ها مبتلا شده اند.

وی تاکید کرد: برنامه توسعه ایمن سازی و واکسیناسیون در ایران به ۴۰ سالگی رسیده است.
۲.۵ همت برای درمان کودکان زیر هفت سال

محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران نیز گفت: ۲.۵ همت برای درمان رایگان کودکان زیر هفت سال اختصاص یافته و با توجه به اینکه برخی بیمارستان‌ها از لحاظ اقتصادی ممکن است در اجرای این طرح آسیب ببیند، هر ۶ ماه یکبار هزینه‌های آن‌ها از سوی بیمه کامل پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: سرطان‌های خون، پیوندها، بیماران اس ام‌ای، کاشت حلزون، متابولیک و بیماری‌های مختص اطفال، مزمن، فلج مغزی و ... ۱۰۰ تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص است و هزینه‌های بیماران در بخش دارویی و بستری پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: هزینه‌های توانبخشی بیماران فلج مغزی نیز از سوی بیمه پرداخت می‌شود و با سراسری شدن اجرای برنامه پزشکی خانواده حمایت بیمه سلامت گسترده‌تر می‌شود.

برچسب ها: واکسن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ اعلام کرد در صورت بازگشت به کاخ سفید، برنامه بعدی دولتش تحقق صلح با ایران و برقراری آرامش پایدار در خاورمیانه خواهد بود.
هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم
هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، دقایقی پیش در فلسطین اشغالی فرود آمد؛ این سفر در ادامه تحرکات اخیر واشنگتن برای پیگیری روند آزادی گروگان‌ها و بررسی اوضاع منطقه انجام می‌شود.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر