کد خبر: ۴۱۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان:

«مس» ملی است و باید از نگاه بخشی به آن پرهیز شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: «مس» ملی است و نباید به آن نگاه بخشی داشت.
«مس» ملی است و باید از نگاه بخشی به آن پرهیز شود

مخاطب24:امیر حسن‌زاده در ویژه‌برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در محل جهاد دانشگاهی کرمان اظهار کرد: در حوزه مس ذخیره خوبی داریم و توقع ما از شرکت ملی مس این است که اقدامات در حوزه اکتشافات با توجه به آینده صنعت مس در دنیا افزایش یابد.
وی در ادامه خواستار بهر‌ه‌گیری از روش‌های نوین و نیمه‌صنعتی در زمینه اکتشاف مس در استان کرمان شد و تصریح کرد: می‌توانیم به تولید یک میلیون تن کاتد مس با استفاده از توان جوانان نخبه دست پیدا کنیم و تحقق این هدف دور از انتظار نیست.
حسن‌زاده عنوان کرد: قطعه‌سازان خوبی در استان کرمان داریم و با کار تیمی می‌توان به افزایش اکتشاف و تولید برسیم. شرکت ملی مس به تنهایی نمی‌تواند کار‌ها را پیش ببرد و باید دانشگاه‌ها و دستگاه‌های مرتبط پای کار اقتصاد بیایند تا نتایج فعالیت‌ها در سفره مردم دیده شود.
وی با اعلام حمایت کامل مدیران استان از افزایش تولید مس در کرمان تصریح کرد: باید زنجیره پایین‌دستی مس در کرمان شکل بگیرد تا شاهد ارزش افزوده و ایجاد اشتغال در استان باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان ابراز کرد: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه استان نیاز به افزایش سرمایه توسط شرکت ملی مس دارد تا در صنایع پایین‌دست مس نیز اتفاقات خوبی با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان روی دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان بیکار یکی از مشکلات و دغدغه‌های ما در استان بود، اظهار داشت: ارتباط عملی دانشجو با صنعت را از طریق ظرفیت جهاد دانشگاهی، اداره کل فنی و حرفه‌ای، دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و علمی‌کاربردی دنبال کردیم.
حسن‌زاده خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی نخستین کنسرسیوم مهارت‌آموزی و اشتغال کشور در استان کرمان و انعقاد تفاهمنامه با شرکت‌ها توانستیم برای جذب ۱۰ هزار نیرو توافق کنیم.
وی با تاکید بر اینکه به واژه «تیم اقتصادی» اعتقاد داریم، گفت: کرمان استانی بزرگ است و تمام کارگران از شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین نقطه استان و شرکت‌های بزرگ در یک تیم اقتصادی هستند و باید همه با هم کار کنیم تا شاهد توسعه استان کرمان باشیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر