کد خبر: ۴۱۶۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در جلسه تولید مجتمع مس شهربابک:

با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه تولید گفت: هر آیین نامه‌ای که مانع رشد تولید شود باید اصلاح گردد و امروز همه امکانات کشور باید پشتیبان تولید باشد.
با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد

مخاطب24:دکتر حسین مدرس خیابانی در جلسه تولید مجتمع مس شهربابک، مهمترین رسالت شرکت ملی صنایع مس را تولید دانست و اظهار کرد: تولید یک مولفه اقتدار برای هر کشوری محسوب می‌شود و امروزه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه تولید، تلاش و اولویت ما رشد تولید و پیشبرد و سرعت بخشیدن به تکمیل طرح‌های توسعه شرکت ملی صنایع مس است.

وی با تاکید بر لزوم انجام مسئولیت‌های اجتماعی تصریح کرد: ایجاد اشتغال در یک منطقه بزرگترین خدمت و مسئولیت اجتماعی است.

وی ادامه داد: انجام مسئولیت‌های اجتماعی، بیشتر در گرو انجام طرح‌های توسعه و رشد تولید است و تمام تلاش و تمرکز پرسنل باید بر رونق و رشد تولید متمرکز باشد تا زمینه برای خدمت بیشتر به مردم در قالب انجام مسئولیت‌های اجتماعی فراهم شود.
مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با تاکید بر بومی‌سازی و تکیه بر توان داخلی اظهار کرد: مهمترین وجه بومی سازی، خودباوری است وخوشبختانه مجتمع مس شهربابک در حوزه بومی‌سازی قطعات پیشگام است.

وی با تاکید بر انتقال تجربه بومی‌سازی مجتمع مس شهربابک به سایر مجتمع‌ها گفت: باید پیگیری‌های لازم برای یکپارچه‌سازی زنجیره تامین صورت پذیرد.

گفتنی است؛ مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در سفر به شهربابک به اتفاق دکتر حسن‌زاده، معاون اقتصادی استانداری کرمان و جمعی از معاونین شرکت ملی صنایع مس، از طرح‌های توسعه مجتمع مس شهربابک بازدید کرد و در جریان مسائل و موانع پیش‌روی پروژه‌های توسعه‌ای قرار گرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساعت هوشمند اپل خود را به مچ پا ببندید! ساعت هوشمند اپل خود را به مچ پا ببندید!
افرادی که به دنبال ردیابی آسان اهداف تناسب اندام خود هستند، ساعت‌های اپل خود را به مچ پایشان می‌بندند.
بستن مسیر متروی تهران توسط یک مرد بستن مسیر متروی تهران توسط یک مرد
مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، توضیحاتی درخصوص ورود غیرمجاز یک مسافر به حریم ریلی ایستگاه شهدای هفتم تیر، ارائه داد.
صاحبان سگ‌ها باید مالیات بپردازند صاحبان سگ‌ها باید مالیات بپردازند
آیا می‌دانستید صاحبان سگ در آلمان باید هر سال مبلغی را به‌عنوان مالیات بپردازند؟ این مبلغ بسته به شهر، تعداد سگ‌ها و نژاد آنها متغیر است. اما این قانون شامل سایر حیوانات نیز می‌شوند
سرطان‌های شایع بین ایرانیان سرطان‌های شایع بین ایرانیان
رییس مرکز تحقیقات سرطان ایران گفت: رشد سرطان در ایران بیش از رشد جمعیت بوده و ۱۰ سرطان شایع بین زنان و مردان ایرانی وجود دارد
واکنش پزشکیان به تهدید مراکز اتمی واکنش پزشکیان به تهدید مراکز اتمی
رئیس‌جمهور گفت: اینها تهدید می‌کنند مراکز اتمی ما را می‌زنند؛ صد تا از آنها را بزنید، هزار تا می‌سازنند.
پخش پایتخت ۷ بعد از شب‌های قدر پخش پایتخت ۷ بعد از شب‌های قدر
رییس صدا و سیما گفت: پایتخت ۷ بعد از لیالی قدر از سیما پخش می‌شود.
آخرین جزییات طرح حذف کارت سوخت آخرین جزییات طرح حذف کارت سوخت
طرح حذف کارت سوخت و اختصاص یارانه بنزین به کارت بانکی اشخاص، یکی از موضوعات داغ اقتصادی در ماه‌های اخیر بوده، موضوعی که اخیرا جزییات بیشتری از آن اعلام شده است
برگزیده
۴ شگرد خطرناک اتباع خارجی برای خرید ملک در ایران! ۴ شگرد خطرناک اتباع خارجی برای خرید ملک در ایران!
خلأ‌های قانونی، عدم نظارت کافی و روش‌های دورزدن محدودیت‌ها منجر به خرید املاک توسط اتباع خارجی به‌ویژه توسط اتباع افغانستانی در ایران شده که این مسئله به چالشی اقتصادی و امنیتی برای کشورمان تبدیل شده است.
عرضه سکه ۶۰ میلیونی به بازار عرضه سکه ۶۰ میلیونی به بازار
نرخ پیش‌فروش سکه‌های ضرب ۱۴۰۴ تمام حدود ۶۰ میلیون تومان خواهد بود
آخرین جزییات طرح حذف کارت سوخت آخرین جزییات طرح حذف کارت سوخت
طرح حذف کارت سوخت و اختصاص یارانه بنزین به کارت بانکی اشخاص، یکی از موضوعات داغ اقتصادی در ماه‌های اخیر بوده، موضوعی که اخیرا جزییات بیشتری از آن اعلام شده است
صفحه خبر بالای تصاویر