کد خبر: ۴۱۶۳۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خبر داد؛

حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: شرکت ملی مس از هر طرح نوآورانه و فناورانه که منجر به محصولات جدید و اصلاح فرآیند‌ها و افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه در صنعت مس شود، حمایت می‌کند.
حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری

مخاطب24:دکتر مدرس خیابانی در جریان سفر به استان کرمان، در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در محل جهاد دانشگاهی اظهار کرد: به دلیل ذخایر قابل توجه معادن کشور و منابع خدادادی عظیمی که در حوزه مس داریم و با توجه به استراتژیک بودن و اهمیت این فلز گران‌بها و ارزش اقتصادی آن در دنیا، میزان فعلی تولید در خور شان نیست لذا تلاش ما باید مترکز بر هدفگذاری یک میلیون تن تولید کاتد باشد.

وی با تاکید بر لزوم بهره گیری از دانش و فناوری روز دنیا در تولید صنعتی افزود: صنعت مس این ظرفیت را دارد که خود را به رتبه‌های بالای تولید در سطح دنیا برساند به شرط اینکه از دانش روز به خوبی استفاده کرده و از طریق پیوند با مراکز پژوهشی و فناوری، از این ظرفیت در صنعت مس بهره بگیریم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس با بیان اینکه باید دانش، تجاری‌سازی و منجر به تولید ثروت شود، ادامه داد: این اطمینان را به مجموعه‌های پژوهشی، دانش بنیان و جهاد دانشگاهی می‌دهم که شرکت ملی مس از هر طرح نوآورانه و فناورانه که منجر به محصولات جدید و اصلاح فرآیند‌ها و افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه در صنعت مس شود، حمایت می‌کند.

وی ایجاد حلقه‌های پایین دستی در صنعت مس را یک ضرورت برشمرد و با تاکید بر اینکه حمایت از مرکز نوآوری شرکت ملی صنایع مس و تقویت صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) در دستورکار قرار دارد، افزود: نباید فکر کنیم ظرفیت‌های شغلی در صنعت مس، فقط در مجتمع‌های تولیدی است؛ باید جوانان و نخبگان در کارگاه‌ها و صنایع پایین دستی مشغول شده و با کمک به رشد تولید، ارزش افزوده ایجاد کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس با اشاره به حمایت مسئولان ملی و استانی از ایجاد صنایع پایین دستی تاکید کرد: باید با خودباوری سراغ کار‌های غیرممکن برویم و از مشکلات پیش رو نترسیم؛ خودباوری و اعتماد به نفس می‌تواند خیلی به ما کمک کند؛ لذا با این روحیه باید در راه پیشرفت صنعت مس گام برداریم.

امیر حسن زاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان هم در ادامه این نشست با تاکید بر اینکه برای افزایش تولید در صنعت مس، حمایت کامل خواهیم داشت، گفت: آمادگی داریم همه ظرفیت‌ها را در این راستا بسیج کنیم و انتظار هم می‌رود که شرکت ملی مس در صنایع پایین دستی ورود کند.

گفتنی است؛ در ویژه برنامه تخصصی با عنوان صنعت سبز که امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در محل جهاد دانشگاهی کرمان برگزار شد، از کتاب «صنعت سبز در خدمت فلز سرخ» با موضوع راهکار‌های نوین و علمی فناورپایه تولید و فرآوری فلز سرخ با هدف کاهش آلایندگی‌ها رونمایی به عمل آمد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم
واحدهای مکانیزه و زرهی ارتش چین در مراسم رژه نظامی پکن با نمایش تجهیزات پیشرفته، قدرت نظامی این کشور را به نمایش گذاشتند.
رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد
چین در مراسمی باشکوه با حضور رهبران جهان از جدیدترین توانمندی‌های نظامی خود، شامل موشک‌های قاره‌پیما و سه‌گانه هسته‌ای، در پکن رونمایی کرد.
وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند
عباس علی‌آبادی با اشاره به خرابکاری در خطوط گاز و خروج پیمانکاران خارجی از ایران، وعده داد خاموشی‌های خانگی به‌زودی برطرف خواهد شد.
پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است
رئیس‌جمهور در مصاحبه با شبکه «سی‌سی‌تی‌وی» چین بر ضرورت اجرای چارچوب‌های همکاری شانگهای، تقویت ابتکار کمربند و راه و اتحاد کشور‌ها برای صلح و توسعه جهانی تأکید کرد.
دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در حاشیه اجلاس شانگهای در چین با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و درباره گسترش همکاری‌های دو طرف گفت‌وگو کرد.
گفت‌وگوی روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس شانگهای گفت‌وگوی روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس شانگهای
مسعود پزشکیان و رجب طیب اردوغان در حاشیه اجلاس سران شانگهای در چین دیدار کردند و درباره توسعه همکاری‌ها و برگزاری نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور گفت‌و‌گو کردند.
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر