کد خبر: ۴۱۶۳۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خبر داد؛

حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: شرکت ملی مس از هر طرح نوآورانه و فناورانه که منجر به محصولات جدید و اصلاح فرآیند‌ها و افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه در صنعت مس شود، حمایت می‌کند.
حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری

مخاطب24:دکتر مدرس خیابانی در جریان سفر به استان کرمان، در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در محل جهاد دانشگاهی اظهار کرد: به دلیل ذخایر قابل توجه معادن کشور و منابع خدادادی عظیمی که در حوزه مس داریم و با توجه به استراتژیک بودن و اهمیت این فلز گران‌بها و ارزش اقتصادی آن در دنیا، میزان فعلی تولید در خور شان نیست لذا تلاش ما باید مترکز بر هدفگذاری یک میلیون تن تولید کاتد باشد.

وی با تاکید بر لزوم بهره گیری از دانش و فناوری روز دنیا در تولید صنعتی افزود: صنعت مس این ظرفیت را دارد که خود را به رتبه‌های بالای تولید در سطح دنیا برساند به شرط اینکه از دانش روز به خوبی استفاده کرده و از طریق پیوند با مراکز پژوهشی و فناوری، از این ظرفیت در صنعت مس بهره بگیریم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس با بیان اینکه باید دانش، تجاری‌سازی و منجر به تولید ثروت شود، ادامه داد: این اطمینان را به مجموعه‌های پژوهشی، دانش بنیان و جهاد دانشگاهی می‌دهم که شرکت ملی مس از هر طرح نوآورانه و فناورانه که منجر به محصولات جدید و اصلاح فرآیند‌ها و افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه در صنعت مس شود، حمایت می‌کند.

وی ایجاد حلقه‌های پایین دستی در صنعت مس را یک ضرورت برشمرد و با تاکید بر اینکه حمایت از مرکز نوآوری شرکت ملی صنایع مس و تقویت صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) در دستورکار قرار دارد، افزود: نباید فکر کنیم ظرفیت‌های شغلی در صنعت مس، فقط در مجتمع‌های تولیدی است؛ باید جوانان و نخبگان در کارگاه‌ها و صنایع پایین دستی مشغول شده و با کمک به رشد تولید، ارزش افزوده ایجاد کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس با اشاره به حمایت مسئولان ملی و استانی از ایجاد صنایع پایین دستی تاکید کرد: باید با خودباوری سراغ کار‌های غیرممکن برویم و از مشکلات پیش رو نترسیم؛ خودباوری و اعتماد به نفس می‌تواند خیلی به ما کمک کند؛ لذا با این روحیه باید در راه پیشرفت صنعت مس گام برداریم.

امیر حسن زاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان هم در ادامه این نشست با تاکید بر اینکه برای افزایش تولید در صنعت مس، حمایت کامل خواهیم داشت، گفت: آمادگی داریم همه ظرفیت‌ها را در این راستا بسیج کنیم و انتظار هم می‌رود که شرکت ملی مس در صنایع پایین دستی ورود کند.

گفتنی است؛ در ویژه برنامه تخصصی با عنوان صنعت سبز که امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در محل جهاد دانشگاهی کرمان برگزار شد، از کتاب «صنعت سبز در خدمت فلز سرخ» با موضوع راهکار‌های نوین و علمی فناورپایه تولید و فرآوری فلز سرخ با هدف کاهش آلایندگی‌ها رونمایی به عمل آمد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی
انتشار چند استوری از سوی غزاله اکرمی، بازیگر سریال «سوجان»، شامگاه گذشته موجی از واکنش ها را در میان کاربران و اهالی سینما برانگیخت. اکرمی در یکی از این استوری ها مدعی شده بود که یکی از تهیه کنندگان متاهل سینما قصد تعرض به او را داشته و از دفتر او گریخته است.
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد
کیپ‌ورد، کشور کوچک جزیره‌ای در اقیانوس اطلس، با صعود تاریخی به جام جهانی ۲۰۲۶ جهان را شگفت‌زده کرد؛ کشوری که حالا نماد پیشرفت، فرهنگ و استقامت است.
دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟ دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟
خواننده معروف پس از برگذاری کنسرتش، رقابت سوپرکلاسیکو مابین ریورپلاته و بوکاجونیورز را از نزدیک دید.
چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین
تحکیم روابط آمریکا با کشور‌های آسیای مرکزی، سران منطقه را بین خشم روسیه و چین یا افزایش وابستگی به مسکو و پکن قرار داده و معادلات ژئوپلیتیک را پیچیده کرده است.
سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی
گزارش «شاخص هوش مصنوعی آمریکای لاتین ۲۰۲۵» نشان می‌دهد منطقه تنها ۱.۱۲٪ از سرمایه‌گذاری جهانی را جذب کرده و کشورهایی، چون شیلی، برزیل و اروگوئه پیشرو تحول دیجیتال هستند.
تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده
رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد ایران و تاجیکستان برای ایجاد بورسیه تحصیلی مشترک از سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌اند و توسعه دیپلماسی علمی را راهی برای گسترش روابط می‌دانند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر