کد خبر: ۴۱۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

تحقیقات برای رازگشایی از مرگ مرموز دو زن

به‌دنبال مرگ مشکوک دو زن در دو پرونده جداگانه و شکایت خانواده آنها، دختر یکی از آن‌ها و شوهر دیگری بازداشت شده‌اند.
تحقیقات برای رازگشایی از مرگ مرموز دو زن

مخاطب۲۴- نخستین پرونده

چندی قبل گزارش مرگ زن میانسالی در بیمارستان به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد. در تحقیقات اولیه که به دستور بازپرس جنایی صورت گرفت، مشخص شد که زن میانسال در خانه حالش بد شده و دخترش به نام المیرا او را به بیمارستان رسانده است. تلاش کادر درمان برای نجات زن میانسال بی‌نتیجه ماند و ساعاتی بعد او تسلیم مرگ شد. به‌دنبال مرگ زن میانسال، برادر‌های او از المیرا شکایت کرده و مدعی شدند که المیرا به خاطر رسیدن به اموال مادرش، بلایی سر او آورده است. با شکایت برادر‌های زن میانسال، جسد به پزشکی قانونی منتقل و علت مرگ مسمومیت دارویی اعلام شد. باتوجه به شکایت برادران زن میانسال از دختر خواهرشان، بازپرس جنایی دستور بازداشت او را صادر کرد. دختر جوان در تحقیقات گفت: از محل کارم که به خانه آمدم متوجه شدم حال مادرم خوب نیست و او را به بیمارستان رساندم. احتمال می‌دهم زمانی که من نبوده‌ام مادرم داروهایش را بیشتر مصرف کرده و منجر به مرگش شده است.

دومین پرونده

چندی قبل گزارش خودکشی زن جوانی به بازپرس جنایی اعلام شد و با حضور تیم تحقیق در محل آن‌ها با جسد حلق آویز زن جوان مواجه شدند. همسرش مدعی بود برای انجام کار از خانه خارج شده و زمانی که برگشته با جسد او مواجه شده است.

اما خانواده زن جوان، دامادشان را عامل مرگ او دانستند و در تحقیقات عنوان کردند: مینا ورزشکار بود و روحیه شادابی داشت، چرا باید دست به خودکشی بزند و به زندگی‌اش پایان دهد. به دستور بازپرس جنایی همسر مینا بازداشت شد و در تحقیقات گفت: همسرم دچار افسردگی بود و چند باری هم دست به خودکشی زده بود. روز حادثه هم زمانی که به خانه آمدم با جسد او مواجه شدم.

تحقیقات در این دو پرونده ادامه دارد.

برچسب ها: خودکشی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر