کد خبر: ۴۱۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

تحقیقات برای رازگشایی از مرگ مرموز دو زن

به‌دنبال مرگ مشکوک دو زن در دو پرونده جداگانه و شکایت خانواده آنها، دختر یکی از آن‌ها و شوهر دیگری بازداشت شده‌اند.
تحقیقات برای رازگشایی از مرگ مرموز دو زن

مخاطب۲۴- نخستین پرونده

چندی قبل گزارش مرگ زن میانسالی در بیمارستان به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد. در تحقیقات اولیه که به دستور بازپرس جنایی صورت گرفت، مشخص شد که زن میانسال در خانه حالش بد شده و دخترش به نام المیرا او را به بیمارستان رسانده است. تلاش کادر درمان برای نجات زن میانسال بی‌نتیجه ماند و ساعاتی بعد او تسلیم مرگ شد. به‌دنبال مرگ زن میانسال، برادر‌های او از المیرا شکایت کرده و مدعی شدند که المیرا به خاطر رسیدن به اموال مادرش، بلایی سر او آورده است. با شکایت برادر‌های زن میانسال، جسد به پزشکی قانونی منتقل و علت مرگ مسمومیت دارویی اعلام شد. باتوجه به شکایت برادران زن میانسال از دختر خواهرشان، بازپرس جنایی دستور بازداشت او را صادر کرد. دختر جوان در تحقیقات گفت: از محل کارم که به خانه آمدم متوجه شدم حال مادرم خوب نیست و او را به بیمارستان رساندم. احتمال می‌دهم زمانی که من نبوده‌ام مادرم داروهایش را بیشتر مصرف کرده و منجر به مرگش شده است.

دومین پرونده

چندی قبل گزارش خودکشی زن جوانی به بازپرس جنایی اعلام شد و با حضور تیم تحقیق در محل آن‌ها با جسد حلق آویز زن جوان مواجه شدند. همسرش مدعی بود برای انجام کار از خانه خارج شده و زمانی که برگشته با جسد او مواجه شده است.

اما خانواده زن جوان، دامادشان را عامل مرگ او دانستند و در تحقیقات عنوان کردند: مینا ورزشکار بود و روحیه شادابی داشت، چرا باید دست به خودکشی بزند و به زندگی‌اش پایان دهد. به دستور بازپرس جنایی همسر مینا بازداشت شد و در تحقیقات گفت: همسرم دچار افسردگی بود و چند باری هم دست به خودکشی زده بود. روز حادثه هم زمانی که به خانه آمدم با جسد او مواجه شدم.

تحقیقات در این دو پرونده ادامه دارد.

برچسب ها: خودکشی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر