کد خبر: ۴۱۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵

۶ نفر برای آتش سوزی مدیران خودرو تحت تعقیب قرار گرفتند

رئیس حوزه قضائی بروات از تحت تعقیب قرار گرفتن ۶ نفر در ارتباط با آتش سوزی کارخانه مدیران خودرو خبر داد و گفت: با مدیرانی که مرتکب ترک فعل شده باشند برخورد قضایی خواهد شد.
۶ نفر برای آتش سوزی مدیران خودرو تحت تعقیب قرار گرفتند

مخاطب ۲۴- معین افشاری رئیس حوزه قضائی بخش بروات، اظهار داشت: پس از کسب گزارشی مبنی بر آتش سوزی در قسمتی از کارخانه مدیران خودرو در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید، بلافاصله قاضی عظیمی، رئیس شعبه دوم دادگاه عمومی بروات و معاون اینجانب در محل حادثه حاضر و تحقیقات اولیه آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه این آتش‌سوزی هیچ‌گونه آسیب انسانی در پی نداشته و صرفاً خسارت وارده مالی بوده است، افزود: در ارتباط با این موضوع پرونده قضایی تشکیل شده است و ۶ متهم تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.

رئیس حوزه قضائی بخش بروات با بیان اینکه علت وقوع حریق در دست تحقیق و نیازمند کار کارشناسی و بررسی بیشتر است، گفت: با ورود دستگاه قضایی و همت مسئولان ارگ و کارخانه مدیران خودرو و اقدام به موقع و همه‌جانبه از سوی مامورین آتش نشانی از شهر‌های مجاور آتش سریعاً مهار و از سرایت آن به سایر قسمت‌ها جلوگیری شده است.

وی خطاب به مدیران کارخانه‌ها و تولیدی‌ها گفت: بایستی مسئولان کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی نکات ایمنی و تامین امنیت کامل محیط کار را مورد توجه قرار دهند تا از بروز حوادث ناگوار مشابه پیشگیری شود.

رئیس حوزه قضائی بخش بروات هشدار داد: در صورت محرز شدن قصور و کوتاهی در وقوع این حادثه، با مدیران و کارکنانی که مرتکب ترک فعل شده باشند برخورد قضایی خواهد شد.

برچسب ها: مدیران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر