کد خبر: ۴۱۵۷۹
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳
حدیث استر ذهبک و ذهابک و مذهبک

طلا فروشان یزدی با استناد به یک حدیث اموال خود را ثبت نمی‌کنند!

اتحادیه طلا یزد در نامه‌ای به مقام معظم رهبری اعلام کرده است که طبق روایت «استر ذهبک و ذهابک و مذهبک» نمی‌توانیم موجودی خود را ثبت کنیم!
طلا فروشان یزدی با استناد به یک حدیث اموال خود را ثبت نمی‌کنند!
طلا فروشان یزدی با استناد به یک حدیث اموال خود را ثبت نمی‌کنند!

مخاطب ۲۴- اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر یزد در نامه‌ای به دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرده است که «بنا به روایات اسلامی «استر ذهبک و ذهابک و مذهبک» و با توجه به اینکه طلا یک کالای سرمایه‌ای است و مسائل امنیتی و مشکلات خاص خود را دارد (هک شدن سامانه و پخش اطلاعات) از اعلام موجودی خود در سامانه جامع تجارت خودداری می‌کنند.»

در این نامه آمده است: با احترام به عرض می‌رسانیم بازار و صنف زرگر یزد از قدیم الایام حامی روحانیت و انقلاب بوده و علیرغم پرداخت مالیات و وجوهات شرعی در مسائل محرومیت زدایی یار و یاور نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و خواهد بود.

با توجه به مشکلاتی که اخیراً برای این مجموعه در کشور ایجاد شده (سامانه جامع تجارت) و با توجه به اینکه امسال طبق فرمایش مقام معظم رهبری سال حمایت از تولید با مشارکت مردمی است و با اجرای سامانه جامع تجارت خود به خود این حمایت از بین می‌رود بر خود واجب دانستیم نکاتی را خدمت آن مقام معظم جهت اطلاع و پیگیری به عرض برسانیم.

۱- بنا به روایات اسلامی «استر ذهبک و ذهابک و مذهبک» و با توجه به اینکه طلا یک کالای سرمایه‌ای است و مسائل امنیتی و مشکلات خاص خود را دارد (هک شدن سامانه و پخش اطلاعات) از اعلام موجودی خود در سامانه جامع تجارت خودداری می‌کنند.

۲- این صنف نسبتاً از لحاظ شفافیت در بالاترین درجه در اصناف قرار دارد و صحیح نیست در رسانه ملی، اذهان عموم مردم را مقابل این صنف قرار دهند و به بهانه اینکه اعضای این صنف نمی‌خواهند مالیات پرداخت کنند به تخریب شخصیت اعضا بپردازند.

۳- ایجاد سامانه‌های مختلف موازی مانند سامانه جامع مؤدیان و سامانه جامع تجارت با توجه به اینکه عمده سرمایه گذاران این صنف در خارج از این مجموعه قرار دارند و حاضر به ثبت سرمایه خود نیستند باعث تضعیف این صنف و مشکلات زیادی از جمله بیکاری بسیاری از کارگران شاغل در این صنف و خارج شدن سرمایه بسیاری از بازار و به تبع آن خروج از کشور می‌شود و این خود تبعات اجتماعی سیاسی و اقتصادی بسیاری خواهد داشت.

۴- با توجه به اجرای سامانه مؤدیان پیاده سازی مواردی از قبیل سامانه جامع تجارت برخلاف قوانین تسهیل در صدور مجوز‌ها و رفع مشکلات تولید و کسب و کار است و با توجه به اینکه در گروه‌های تولیدی طلا هیچ گونه ارزی جهت حمایت از این صنعت اختصاص نیافته و دولت هیچ گونه حمایتی از این صنف نمی‌کند و اثرات منفی زیادی بر کلیه متغیر‌های بازار از جمله کاهش سطح اعتماد صنعتگران به دولت که موجب کاهش رقابت پذیری و کاهش توسعه بلند مدت این صنعت می‌شود می‌گردد در پایان از آن مقام معظم درخواست داریم در صورت صلاحدید سامانه جامع تجارت با توجه به مشکلات زیاد آن از این مجموعه حذف و در راستای شفافیت کامل این صنف سامانه جامع مؤدیان به طور کامل اجرایی گردد.

برچسب ها: طلافروشان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر