کد خبر: ۴۱۵۷۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱
در دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی انجام شد

حضور پرشور تلاشگران ذوب آهن اصفهان پای صندوق‌های رای

تلاشگران ذوب آهن اصفهان نیز با حضور پر شور خود در مسجد آیت الله شهید دستغیب مدیریت کوره بلند آرای خود برای انتخاب نماینده مجلس شورای اسلامی را در صندوق سیار این حوزه انتخاباتی انداختند.
حضور پرشور تلاشگران ذوب آهن اصفهان پای صندوق‌های رای

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:همزمان با مردم شهر‌های مختلف کشور مان که انتخابات آن به مرحله دوم کشیده شد، دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان لنجان نیز با حضور پر شور مردم این شهرستان در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، تلاشگران ذوب آهن اصفهان نیز با حضور پر شور خود در مسجد آیت الله شهید دستغیب مدیریت کوره بلند آرای خود برای انتخاب نماینده مجلس شورای اسلامی را در صندوق سیار این حوزه انتخاباتی انداختند.
صندوق سیار این حوزه انتخاباتی از ۸ صبح تا ۱۴ و سی دقیقه جهت رای دهندگان ذوب آهنی بود و سپس برای رای دهندگان مجتمع سبا به آن مرکز منتقل می‌گردید. این صندوق سیار با همکاری مدیریت‌های روابط عمومی، حراست، خدمات رفاهی و امور شهری، کوره بلند و همچنین پایگاه مقاومت بسیج کارگری شهید دستغیب ذوب آهن اصفهان فراهم شده است.
در روز ۲۱ اردیبهشت ماه شاهد حضور جمعی از مدیران و کارکنان ذوب آهن اصفهان که شرایط رای دهی در دور دوم انتخابات را داشتند، بودیم. تعدادی از همکاران در گفتگو با خبرنگار آتشکار ضمن قدردانی از فراهم شدن شرایط برای حضور پای صندوق‌های رای از دلایل و انگیزه‌های حضور شان در انتخابات سخن گفتند.
محمد قاسمی حسین آبادی اهل فلاورجان با ۲۰ سال سابقه کار در قسمت باسکول‌های شرکت گفت: من برای تکمیل رای دهی خود شرکت و به وظیفه ام عمل کردم و انتظارم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تلاش برای آبادانی شهر و کشورمان است.
مجید بیرانوند شاغل در روابط صنعتی مدیریت نسوز شرکت با ۱۸ سال سابقه کار گفت: راه یافتگان با انتخاب صحیح مردم به مجلس شورای اسلامی راه پیدا می‌کنند و من تلاش کردم در سرنوشت کشورم سهیم باشم.
علیرضا معنوی کمک لکوموتیو ران مدیریت بخش راه آهن و ترابری که از سال ۱۳۸۵ در کوره بلند مشغول به کار شده است گفت: من در دور اول انتخابات نیز در ذوب آهن اصفهان رای دادم و دوباره رای خود را در همین جا به صندوق انداختم. با احساس مسئولیت من وحضور پای صندوق اخذ رای وظیفه خود را انجام داده و امیدوارم نمایندگان انتخاب شده با بیشتر شدن رای خود تلاش بیشتر برای آبادانی کشور نماید.

آخرین اخبار
اخبار داغ
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت
سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی ضمن اعلام رقم خط فقر سال ۱۴۰۳، از جریمه مالیاتی بانک‌های متخلف در پرداخت وام مسکن خبر داد و تأکید کرد دولت چهاردهم در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی، کوچک‌سازی و مردمی‌سازی اقتصاد گام برمی‌دارد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر