کد خبر: ۴۱۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲

فراخوان گروه‌های فلسطینی برای انتفاضه بزرگ ضد صهیونیستی

گروه‌های فلسطینی با هشدار درباره عواقب تجاوز اشغالگران به رفح برای امنیت ملی همه کشور‌های عربی، از مردم فلسطین در همه مناطق خواستند برای حمایت از اهالی غزه و نجات رفح از جنگ نسل‌کشی که دشمن صهیونیستی به راه انداخته، انتفاضه‌ای بزرگ به راه بیندازند.
فراخوان گروه‌های فلسطینی برای انتفاضه بزرگ ضد صهیونیستی

مخاطب۲۴- در سایه ادامه تجاوزات وحشیانه اشغالگران به نوار غزه و حمله به رفح که بیش از ۱.۵ میلیون آواره فلسطینی در آنجا هستند گروه‌های فلسطینی با صدور بیانیه‌ای از مردم فلسطین در کرانه باختری و قدس اشغالی و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ خواستند تا انتفاضه بزرگی برای حمایت از ملت فلسطین در نوار غزه و نجات شهر رفح از یک فاجعه انسانی و جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی به راه بیندازند.

کمیته پیگیری نیرو‌های ملی و اسلامی فلسطین که شامل اغلب گروه‌های فلسطینی است در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که رژیم اشغالگر صهیونیستی طرح متجاوزانه خود برای حمله به رفح و ادامه عملیات زمینی در آن را با موافقت حامیانش آغاز کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که رژیم اشغالگر گذرگاه‌های مرزی را اشغال و از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه جلوگیری می‌کند و تمام مناطقی که آوارگان در آن پناه گرفته بودند را هدف قرار می‌دهد و اکنون مردم فلسطین در نوار غزه در معرض بزرگترین فاجعه و نسل کشی هستند.

این گروه‌ها تصریح کردند که ما بر حمایت کامل خود از مقاومت فلسطین تاکید می‌کنیم و از آن می‌خواهیم که هر کاری لازم است برای مقابله با نیرو‌های اشغالگر نازی صهیونیستی و محافظت از مردم فلسطین انجام دهد. ما رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را مسئول کامل فاجعه انسانی که مردم فلسطین در رفح در معرض آن قرار دارند می‌دانیم.

گروه‌های فلسطینی در ادامه از کشور‌های عربی و اسلامی و نهاد‌ها و سازمان‌های بین‌المللی خواستند تا گذرگاه‌های نوار غزه به ویژه گذرگاه رفح را باز کرده و طبق سازوکار‌های قبلی، کمک‌های بشردوستانه را وارد نوار غزه کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است که اشغال گذرگاه مرزی رفح که تحت حاکمیت مصر و فلسطین قرار دارد نقض کنوانسیون‌های بین‌المللی و تهدیدی برای امنیت ملی اعراب به طور کلی و امنیت ملی مصر به شکل خاص است.

گروه‌های مذکور فلسطینی از مردم فلسطین در کرانه باختری و قدس اشغالی و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ خواستند تا برای حمایت از مردم فلسطین در نوار غزه و نجات رفح از فاجعه بزرگ، انتفاضه گسترده‌ای برگزار کنند.

در این بیانیه همچنین از ملت‌های عربی و اسلامی و همه آزادگان جهان خواسته شده تا در تمامی پایتخت‌ها و شهر‌ها و میادین و دانشگاه‌ها علیه جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر ضد مردم فلسطین در رفح و کل نوار غزه، تظاهرات برگزار کنند.

درحالی که ۲۱۸ روز از جنگ ویرانگر دشمن صهیونیستی در غزه می‌گذرد و در شرایطی که جامعه جهانی نگران از یورش زمینی ارتش اشغالگر به شهر رفح است؛ مقامات اسرائیلی همچنان به حمله به این شهر مملو از جمعیت آوارگان اصرار دارند و از سوی دیگر اختلافات نمایشی تل‌آویو و واشنگتن نیز در صدر اخبار قرار دارد.

در این میان جنگنده‌ها و پهپاد‌های ارتش اسرائیل از اواخر پنجشنبه شب تا ساعات بامدادی چندین خانه مسکونی در شهر رفح واقع در جنوب باریکه غزه و همچنین اردوگاه جبالیا در شمال غزه را هدف قرار دادند.

این تحولات بعد از آن است که یکی از رهبران جنبش حماس عصر روز دوشنبه هفته گذشته در گفتگو با الجزیره اعلام کرد که جنبش متبوعش موافقت خود را با طرح پیشنهادی قطر و مصر برای آتش‌بس در غزه اعلام کرده است.

این درحالی است که صهیونیست‌ها که تلاش داشتند توپ را در زمین مقاومت بیندازند و مدعی بودند حماس مانع رسیدن به توافق می‌شود، چند روز قبل عملیات نظامی وحشیانه‌ای را در رفح آغاز و ثابت کردند خودشان هستند که توافق را نمی‌خواهند.

برچسب ها: نوار غزه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر