کد خبر: ۴۱۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲

فراخوان گروه‌های فلسطینی برای انتفاضه بزرگ ضد صهیونیستی

گروه‌های فلسطینی با هشدار درباره عواقب تجاوز اشغالگران به رفح برای امنیت ملی همه کشور‌های عربی، از مردم فلسطین در همه مناطق خواستند برای حمایت از اهالی غزه و نجات رفح از جنگ نسل‌کشی که دشمن صهیونیستی به راه انداخته، انتفاضه‌ای بزرگ به راه بیندازند.
فراخوان گروه‌های فلسطینی برای انتفاضه بزرگ ضد صهیونیستی

مخاطب۲۴- در سایه ادامه تجاوزات وحشیانه اشغالگران به نوار غزه و حمله به رفح که بیش از ۱.۵ میلیون آواره فلسطینی در آنجا هستند گروه‌های فلسطینی با صدور بیانیه‌ای از مردم فلسطین در کرانه باختری و قدس اشغالی و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ خواستند تا انتفاضه بزرگی برای حمایت از ملت فلسطین در نوار غزه و نجات شهر رفح از یک فاجعه انسانی و جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی به راه بیندازند.

کمیته پیگیری نیرو‌های ملی و اسلامی فلسطین که شامل اغلب گروه‌های فلسطینی است در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که رژیم اشغالگر صهیونیستی طرح متجاوزانه خود برای حمله به رفح و ادامه عملیات زمینی در آن را با موافقت حامیانش آغاز کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که رژیم اشغالگر گذرگاه‌های مرزی را اشغال و از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه جلوگیری می‌کند و تمام مناطقی که آوارگان در آن پناه گرفته بودند را هدف قرار می‌دهد و اکنون مردم فلسطین در نوار غزه در معرض بزرگترین فاجعه و نسل کشی هستند.

این گروه‌ها تصریح کردند که ما بر حمایت کامل خود از مقاومت فلسطین تاکید می‌کنیم و از آن می‌خواهیم که هر کاری لازم است برای مقابله با نیرو‌های اشغالگر نازی صهیونیستی و محافظت از مردم فلسطین انجام دهد. ما رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را مسئول کامل فاجعه انسانی که مردم فلسطین در رفح در معرض آن قرار دارند می‌دانیم.

گروه‌های فلسطینی در ادامه از کشور‌های عربی و اسلامی و نهاد‌ها و سازمان‌های بین‌المللی خواستند تا گذرگاه‌های نوار غزه به ویژه گذرگاه رفح را باز کرده و طبق سازوکار‌های قبلی، کمک‌های بشردوستانه را وارد نوار غزه کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است که اشغال گذرگاه مرزی رفح که تحت حاکمیت مصر و فلسطین قرار دارد نقض کنوانسیون‌های بین‌المللی و تهدیدی برای امنیت ملی اعراب به طور کلی و امنیت ملی مصر به شکل خاص است.

گروه‌های مذکور فلسطینی از مردم فلسطین در کرانه باختری و قدس اشغالی و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ خواستند تا برای حمایت از مردم فلسطین در نوار غزه و نجات رفح از فاجعه بزرگ، انتفاضه گسترده‌ای برگزار کنند.

در این بیانیه همچنین از ملت‌های عربی و اسلامی و همه آزادگان جهان خواسته شده تا در تمامی پایتخت‌ها و شهر‌ها و میادین و دانشگاه‌ها علیه جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر ضد مردم فلسطین در رفح و کل نوار غزه، تظاهرات برگزار کنند.

درحالی که ۲۱۸ روز از جنگ ویرانگر دشمن صهیونیستی در غزه می‌گذرد و در شرایطی که جامعه جهانی نگران از یورش زمینی ارتش اشغالگر به شهر رفح است؛ مقامات اسرائیلی همچنان به حمله به این شهر مملو از جمعیت آوارگان اصرار دارند و از سوی دیگر اختلافات نمایشی تل‌آویو و واشنگتن نیز در صدر اخبار قرار دارد.

در این میان جنگنده‌ها و پهپاد‌های ارتش اسرائیل از اواخر پنجشنبه شب تا ساعات بامدادی چندین خانه مسکونی در شهر رفح واقع در جنوب باریکه غزه و همچنین اردوگاه جبالیا در شمال غزه را هدف قرار دادند.

این تحولات بعد از آن است که یکی از رهبران جنبش حماس عصر روز دوشنبه هفته گذشته در گفتگو با الجزیره اعلام کرد که جنبش متبوعش موافقت خود را با طرح پیشنهادی قطر و مصر برای آتش‌بس در غزه اعلام کرده است.

این درحالی است که صهیونیست‌ها که تلاش داشتند توپ را در زمین مقاومت بیندازند و مدعی بودند حماس مانع رسیدن به توافق می‌شود، چند روز قبل عملیات نظامی وحشیانه‌ای را در رفح آغاز و ثابت کردند خودشان هستند که توافق را نمی‌خواهند.

برچسب ها: نوار غزه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
برگزیده
 Mi-۲۸: رقیب آپاچی چگونه قدرت بازدارندگی ایران را افزایش می‌دهد؟  Mi-۲۸: رقیب آپاچی چگونه قدرت بازدارندگی ایران را افزایش می‌دهد؟
در ژانویه ۲۰۲۶، با تحویل رسمی نخستین سری بالگرد‌های پیشرفته **Mi-۲۸ Havoc** روسی به ایران، یک تحول بزرگ در قدرت هوایی کشور رخ داد. این **بالگرد ضدتانک** سنگین، که رقیب مستقیم **آپاچی** آمریکایی است، با زره فوق‌العاده مقاوم، موشک‌های دوربرد Hermes-A (تا ۲۵ کیلومتر)، عملیات شبانه‌روزی و قدرت آتش ویرانگر، نه تنها جایگزین بالگرد‌های فرسوده کبرا می‌شود، بلکه قدرت **بازدارندگی ایران** را در برابر تهدیدات زرهی دشمنان منطقه‌ای مانند اسرائیل و عربستان چند برابر می‌کند.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
صفحه خبر بالای تصاویر