کد خبر: ۴۱۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰

۲ ویژگی که پرسپولیس را قهرمان لیگ برتر می‌کند

بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است، سرخپوشان نسبت به رقیب سنتی‌شان دو ویژگی دارند که می‌تواند در پایان فصل جاری منجر به قهرمانی آن‌ها شود.
۲ ویژگی که پرسپولیس را قهرمان لیگ برتر می‌کند

مخاطب۲۴- مرتضی کرمانی‌مقدم درباره پیروزی پرسپولیس مقابل نساجی اظهار داشت: پرسپولیس سه امتیاز مهمی را در قائمشهر مقابل نساجی کسب کرد. هر دو تیم با توجه به شرایط‌شان یک بازی جذاب را به نمایش گذاشتند، نساجی با توجه به حمایت هوادارانش و جو فوق‌العاده‌ای که در ورزشگاه شهید وطنی بود و پرسپولیس با توجه به اینکه در نیمه دوم با یک بازیکن کمتر بازی می‌کرد و نیاز به برد داشت، تا دقایق پایانی یک بازی تماشایی را به نمایش گذاشتند.
وی ادامه داد: پرسپولیس در نیمه اول این فرصت را داشت که با تعداد گل بیشتری به برتری برسد و اگر ارونوف و حتی آل‌کثیر دقت بیشتری داشتند، شاگردان اوسمار با نتیجه بهتری به رختکن می‌رفتند. در نیمه دوم شرایط یک مقدار تغییر کرد و پس از اخراج سروش رفیعی، نساجی با جرأت بیشتری به دروازه پرسپولیس نزدیک شد و به گل هم رسید، اما ارونوف باز هم شایستگی‌اش را نشان داد و عملکرد خوبش در این بازی را با زدن گل دوم و پیروزی‌بخش پرسپولیس تکمیل کرد.

بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با تمجید از شاگردان اوسمار تصریح کرد: در آن جو ورزشگاه و شرایط حساس، وقتی پرسپولیس ۱۰ نفره شد، خوشبختانه بازیکنان این تیم با انگیزه بیشتری بازی را ادامه دادند. به نظر من همه بازیکنان می‌دانستند که تیم نیاز مبرم به سه امتیاز دارد و کوچک‌ترین اشتباه ممکن است تیم را از قهرمانی دور کند و از همه مهم‌تر اینکه کادر فنی به خوبی از اشتباهات جام حذفی و بازی با آلومینیوم درس گرفته بود و سرخپوشان با کنترل بازی توانستند گل برتری را هم به ثمر برسانند.

کرمانی‌مقدم راجع به درخشش اوستون ارونوف و تأثیرگذاری بازیکن ازبک در نتایج پرسپولیس خاطر نشان کرد: پرسپولیس در نیم‌فصل دوم خرید‌های خارجی خوبی داشته است. عبدالکریم حسن بازیکن باکیفیتی است و نمایش خوبی در ترکیب پرسپولیس داشته است. ارونوف هم نیازی به تعریف ندارد. من بازی‌های او را در جام ملت‌ها دیدم. ارونوف توانایی‌هایش را پیش از این نشان داده و در لیگ قهرمانان آسیا هم بازی‌های خوبی به نمایش گذاشته است.

وی در پایان در پاسخ به این پرسش که «پرسپولیس و استقلال کدام‌یک شانس بیشتری برای قهرمانی دارند؟»، گفت: چهار بازی باقیمانده تا پایان لیگ هر کدام یک فینال است و همه اعضای تیم باید با تمام توان در بازی‌ها ظاهر شوند. هر دو تیم در هفته‌های گذشته نتایج مشابهی کسب کردند و رقابت خیلی حساس و فشرده شده است. قطعاً کار سخت است و بازی‌های دشواری برای هر دو تیم وجود دارد. بازیکنان پرسپولیس و کادر فنی با تمام تمرکز باید بازی‌های پیش رو را پشت سر بگذارند و فقط به پیروزی فکر کنند و کار خودشان را انجام دهند. به عقیده من و با توجه به داشته‌های دو تیم و عملکرد آنها، پرسپولیس دو ویژگی نسبت به استقلال دارد. علاوه بر اینکه سرخپوشان شخصیت بیشتری برای قهرمانی دارند، پرسپولیس بازیکنی دارد (ارونوف) که می‌تواند تفاوت‌ها را ایجاد و پرسپولیس را در مسیر قهرمانی کمک کند.

برچسب ها: پرسپولیس
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.