کد خبر: ۴۱۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱

هر ساعت اضافه‌کاری پرستاران ۲۸۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ تومان است

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان این که میانگین اضافه‌کار پرستاران در مراکز درمانی ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان به ازای هر ساعت است، گفت: نسخه اولیه لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران با هدف بهبود وضعیت معیشتی آن‌ها تدوین شده است.
هر ساعت اضافه‌کاری پرستاران ۲۸۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ تومان است

مخاطب۲۴- عباس عبادی در آستانه روز جهانی پرستار درباره میزان اضافه‌کاری پرستاران اظهار کرد: در حال حاضر اضافه‌کاری پرستاران در بازه ۲۰ تا ۴۵ هزار تومان به ازای هر ساعت کاری است و به طور کلی می‌توان گفت که در سال ۱۴۰۳ میانگین اضافه‌کار پرستاران ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان است!

وی ادامه داد: وزارت بهداشت پیشنهادات خود مبنی بر افزایش اضافه‌کاری پرستاران را به سازمان امور اداری و استخدامی کشور ارائه و فرمولی را پیشنهاد کرده است، اما هنوز بازخورد عملیاتی ندیده‌ایم.
عبادی افزود: در راستای بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی پرستاران، نسخه اولیه لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران تدوین شده و پس از بررسی نهایی از منظر حقوقی در وزارت بهداشت، به هیئت دولت ارسال خواهد شد و در صورت تصویب، به ارتقای وضعیت معیشتی پرستاران کمک خواهد کرد و یکی از بخش‌هایی که در این لایحه دیده شده موضوع افزایش اضافه‌کاری پرستاران است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت درباره تعداد پرستاران فعال در کشور نیز گفت: در حال حاضر ۲۳۰ هزار نفر در گروه پرستاری در مراکز درمانی فعال هستند؛ با توجه به این که این عدد، بخش مهمی از جمعیت ۵۵۰ هزار نفری کارکنان وزارت بهداشت را تشکیل می‌دهد پرستاران می‌توانند در شاخص‌های مختلف نظام سلامت اثرگذار باشند و رضایت آن‌ها نیز به رضایت گیرندگان خدمت منجر می‌شود.

برچسب ها: پرستار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
برگزیده
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
جزئیات حمله به پیروز مجتهدزاده جزئیات حمله به پیروز مجتهدزاده
پیروز مجتهدزاده، در جریان مراجعه به ملکی در جماران تهران، با رفتاری خشونت‌آمیز مواجه شد و مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر