کد خبر: ۴۱۵۳۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱

تیلور: ماجراجویی من به عنوان یک کشتی‌گیر به پایان رسیده است

کشتی‌گیر نامدار آمریکایی به طور رسمی اعلام بازنشستگی کرد تا روی مربیگری تمرکز داشته باشد.
تیلور: ماجراجویی من به عنوان یک کشتی‌گیر به پایان رسیده است

مخاطب۲۴- دیوید تیلور که هفته پیش با اعلام رسمی دانشگاه اوکلاهاما استیت به عنوان سرمربی جدید تیم کشتی «کابوی رستلینگ» معرفی شد، در مراسم معارفه‌اش به عنوان سرمربی این تیم در دانشگاه اوکلاهاما استیت به طور رسمی اعلام بازنشستگی کرد.

تیلور که پس از کسب مدال طلای المپیک ۲۰۲۰ توکیو به بازنشستگی فکر می‌کرد، در نشست خبری گفت: می‌دانستم که در سال ۲۰۲۴ این رقیبی برای من خواهد بود. فکر می‌کنم بعد از سال ۲۰۲۱ (بعد از المپیک ۲۰۲۰ که با یک سال تأخیر در سال ۲۰۲۱ برگزار شد) ادامه کار واقعاً سخت بود و آتش درونم کمی کمرنگ شد و این خود را نشان داد.

این کشتی‌گیر نامدار آمریکایی که ماه گذشته در رقابت‌های مرحله نهایی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد آمریکا، در وزن ۸۶ کیلوگرم مغلوب آرون بروکس شد و شانس حضور در المپیک ۲۰۲۴ را از دست داد، در ادامه اظهار داشت: عملکرد من در مسابقات المپیک، مثل این است که بگویید شما در مورد آن چه احساسی دارید؟ صادقانه باید بگویم؛ من حس خوبی دارم، چون هر کاری که می‌خواستم را در دوران حرفه‌ای‌ام انجام دادم، همه چیز و حتی بیشتر از چیزی که می‌خواستم.
دیوید تیلور که به او لقب «جادوگر» را داده‌اند و رقیب اصلی حسن یزدانی در وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد به شمار می‌رفت، تصریح کرد: احتمالاً برای اولین بار در زندگی‌ام سر دو راهی واقعی قرار گرفتم. من دید کاملاً روشنی از کاری که انجام می‌دهیم، داشتم. مثل این است که ... خب اکنون زمان استراحت فرار رسیده و باید ببینم مرحله بعدی دوران حرفه‌ای‌ام چیست. پس از صحبت با این بچه‌ها (شاگردانش در تیم کابوی رستلینگ) ما به یک طرح واقعاً خوب رسیدیم و متوجه شدم که این مرحله بعدی از دوران حرفه‌ای‌ام است.

او که چهار عنوان قهرمانی جهان نیز در کنار عناوین دیگرش به چشم می‌خورد، در پایان خاطرنشان کرد: ماجراجویی من به عنوان یک کشتی‌گیر به پایان رسیده است و ماجراجویی‌ام به عنوان مربی اکنون تازه شروع شده است.

برچسب ها: دیوید تیلور
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر