کد خبر: ۴۱۵۲۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲

افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی در انتظار ابلاغ دولت

رئیس پلیس راهور گفت: افزایش مبلغ جرائم رانندگی تصویب شده است، اما همچنان در انتظار ابلاغ دولت است و تا زمانی که دولت ابلاغ نکند، مبلغ جرائم مانند گذشته است و تغییری ندارد.
افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی در انتظار ابلاغ دولت

مخاطب۲۴- نهم فروردین امسال بود که افزایش جرائم رانندگی رسماً اعلام شد و سردار سید تیمور حسینی اظهار کرد: جرائم رانندگی افزایش پیدا کرده است و مبلغ تخلفات حادثه‌ساز ۴ تا ۵ برابر افزایش دارند، به‌عنوان مثال جریمه سرعت غیرمجاز ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان می‌شود همچنین رانندگی در حالت مستی و استفاده از مواد روان‌گردان ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان پیش‌بینی شده است.

اصلی‌ترین دلیل افزایش جرائم رانندگی کمک به کاهش تصادفات به‌ویژه تصادفات فوتی بیان شد، چراکه بالای ۸۰ درصد از تخلفات حادثه‌ساز تصادفاتی هستند که منجر به فوت و جرح شدند.

چرا افزایش جرائم رانندگی اعمال نمی‌شود؟

قرار بود که افزایش جرائم رانندگی از آخر فرودین ماه اجرا شود، اما تا به امروز خبری از افزایش رقم جرائم نیست. سردار سید تیمور حسینی؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در همین باره اظهار کرد: افزایش جرائم رانندگی تصویب شده است، اما هنوز دولت ابلاغ نکرده است.
لزوم ابلاغ سریع‌تر جرائم رانندگی با نزدیکی سفر‌های تابستانی

با توجه به نزدیکی تابستان و شروع سفر‌های تابستانی از اواسط خرداد ماه و همچنین با توجه به اینکه ایمنی خودرو‌ها و استحکام بدنه خودرو‌ها تغییری نداشته است، انتظار می‌رود که دولت هرچه سریع‌تر افزایش جرائم رانندگی را ابلاغ کند تا در تابستان شاهد آمار‌های بالایی از تصادفات فوتی نباشیم.

برچسب ها: جرایم رانندگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر