کد خبر: ۴۱۵۲۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳

نهایی شدن محل آرامستان جدید تهران

معاون خدمات شهری شهرداری تهران از نهایی شدن توافق با مالک زمین محل احداث آرامستان جدید تهران در شرق خبر داد.
نهایی شدن محل آرامستان جدید تهران

مخاطب۲۴- نظری در آیین بهره‌برداری از چهار بازار میوه و تره‌بار شهرداری تهران گفت: در حوزه احداث بازار‌های میوه و تره‌بار هر تعداد که آماده می‌شود تحویل شهروندان تهرانی می‌دهیم تا روند خدمت‌رسانی سرعت بگیرد. امروز در قالب یکصد و بیستمین پویش امید و افتخار چهار بازار میوه و تره‌بار در مناطق ۱۱، ۹، ۶ و ۲۲ به بهره‌برداری می‌رسد تا از این پس در روند خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی قرار بگیرند. تا پایان سال جاری نیز ۴۰ بازار میوه و تره‌بار دیگر احداث و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: تلاش می‌کنیم در نقاطی که محیط اجازه می‌دهد این بازار‌ها با معماری ایرانی اسلامی اجرا شود. همچنین کیفیت و توجه به آن را در دستورکار قرار دادیم و شیوه برخورد نیز با مشتریان قطعا بهبود پیدا خواهد کرد. به این ترتیب کیفیت محصولات و تکریم شهروندان در میادین میوه و تره‌بار در دستور کار قرار دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: برای احداث بازار‌های میوه و تره‌بار نیازسنجی انجام می‌شود و پس از مشخص شدن زمین مکان مورد نظر از طریق شهرداری منطقه برای احداث میوه و تره‌بار در نظر گرفته می‌شود.

نظری در پاسخ به سوالی درخصوص روند تکمیل زوددره فرحزاد گفت: چند موضوع مهم درخصوص این پروژه وجود دارد. ابتدا باید اعلام کنیم که درحال حاضر موضوع تجمع معتادان متجاهر و انباشت زباله‌ها در این محدوده به طور کامل حل شده، اما برخی املاک به صورت معارض در مسیر این پروژه حدود ۱۲ سال بود که وجود داشت، اما با تمهیداتی که اندیشیده شد، جلسه‌ای با مالکین گذاشتیم و پرداخت‌ها انجام شد و امیدواریم در شش ماه نخست سال جاری ساز نخست این پروژه به بهره‌برداری برسد.

وی درباره نقطه‌یابی آرامستان‌های جدید شهر تهران نیز گفت: نقطه‌یابی‌ها انجام شده، اما تا با مالک توافق کامل حاصل نشود این نقاط قابل اعلام نیست البته زمینی در شرق تهران تقریبا توافق نهایی آن حاصل شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در پاسخ به سوال دیگری درخصوص زباله‌سوز شهر تهران نیز گفت: مشاور ذی‌صلاح را گرفته‌ایم و طرح در حال بررسی است. مشاور باید تعیین کند که شرکت چینی صلاحیت کامل دارد یا خیر. البته هنوز به قرارداد نرسیده‌ایم و در مسیر انعقاد قرارداد هستیم.

برچسب ها: قبرستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در یک کنفرانس خبری بین‌المللی در کاراکاس، یک گوشی هوآوی را به نمایش گذاشت و آن را «بهترین گوشی دنیا» نامید.
لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید
آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، لغو کنسرت همایون شجریان را نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های هراس از امید در ایران دانست و آن را فرصت‌سوزی فرهنگی توصیف کرد.
کنسرت همایون شجریان لغو شد کنسرت همایون شجریان لغو شد
همایون شجریان اعلام کرد کنسرت جمعه برگزار نخواهد شد و دلیل آن نبود امکان مدیریت جمعیت میلیونی است؛ او پیش‌تر خواستار جلسات بررسی قبل از موافقت بود.
پزشکیان به نیویورک می رود پزشکیان به نیویورک می رود
رئیس جمهور ایران هفته آینده به نیویورک می‌رود تا در مجمع سازمان ملل سخنرانی کند؛ عراقچی او را همراهی کرده و رایزنی هسته‌ای با اروپایی‌ها انجام می‌شود.
چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم
چین در رژه پیروزی پکن برای اولین بار تمام موشک‌های کلاهک هسته‌ای خود را همزمان به نمایش گذاشت و قدرت نظامی خود را به رخ جهانیان کشید.
افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا
یک نماینده کنگره آمریکا اعلام کرد اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار متهم به جرایم غیراخلاقی، به‌زودی منتشر می‌شود؛ ترامپ نیز متهم به نقش‌آفرینی است.
محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد
طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ در رشته‌های خاص حتی در صورت عدم ثبت‌نام، از شرکت در آزمون سراسری ۱۴۰۵ محروم می‌شوند.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر