کد خبر: ۴۱۵۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵

ترامپ: حزب دموکرات از اسرائیل متنفر است

دونالد ترامپ با بیان اینکه «حزب دموکرات از اسرائیل متنفر است»، مدعی شد که جو بایدن به زودی کمک‌های آمریکا به رژیم صهیونیستی را متوقف خواهد کرد.
ترامپ: حزب دموکرات از اسرائیل متنفر است

مخاطب۲۴- «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه طی مصاحبه‌ای با تلویزیون سی‌ان‌ان بیان کرد که اگر نیرو‌های رژیم صهیونیستی وارد شهر رفح شوند، کمک‌های واشنگتن به این رژیم متوقف خواهد شد. پس از این مصاحبه، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا هم تصریح کرد که ایالات متحده در حال بررسی ارسال «کمک‌های کوتاه‌مدت» به رژیم صهیونیستی به دلیل اوضاع رفح است.

خبرگزاری تاس گزارش کرد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» نوشت: «بایدن می‌خواهد تمامی کمک‌ها به اسرائیل را فورا متوقف کند.»

این رئیس‌جمهور سابق که از حامیان رژیم صهیونیستی است، افزود: «حزب دموکرات در واقع از اسرائیل متنفر است.»

چند روز پیش یکی از مقامات ارشد آمریکایی گفت پس از آنکه رژیم صهیونیستی نتوانست نگرانی‌های واشنگتن را نسبت به حمله احتمالی به رفح در نظر بگیرد، آمریکا ارسال محموله‌ای از بمب‌ها را به این رژیم متوقف کرده است.

خبرگزاری فرانسه در این رابطه گزارش کرد این اولین بار است که جو بایدن از زمان هشدارش به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ماه آوریل دست چنین اقدامی زده است؛ او به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که سیاست آمریکا در قبال غزه به رفتار تل‌آویو با غیرنظامیان بستگی خواهد داشت.

آمریکا ارسال تسلیحاتی، چون مهمات سنگین را به دلیل اختلاف نظر‌ها با تل‌آویو درخصوص حمله به شهر رفح، موقتا متوقف کرده است.

هم‌چنین رئیس‌جمهور آمریکا با وجود اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی برای کشتار غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه از بمب‌های ساخت آمریکا استفاده کرده، مدعی شد که این رژیم هنوز در رفح از خط قرمز که همان ورود به مناطق پر از جمعیت است، عبور نکرده است.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟ منشأ نور درون انسان‌ها از چیست؟
یک آزمایش خارق‌العاده بر روی موش‌ها و برگ‌های دو گونه گیاهی مختلف، شواهد فیزیکی مستقیمی از توقف پدیده ترسناک «بیوفوتون» یا «زیست‌فوتون» را کشف کرده است که نشان می‌دهد همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها می‌توانند به معنای واقعی کلمه بدرخشند، تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید این درخشش متوقف شود
حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟! حرکت غیرورزشی شجاع خلیل‌زاده تبرعه شد؟!
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال آرای خود در ۴ پرونده را اعلام کرد
کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟ کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟
با وجود فواید مختلف دارچین، مصرف بیش از حد آن به‌ویژه به‌صورت مکمل می‌تواند با برخی دارو‌ها تداخل ایجاد کرده و اثربخشی درمان را کاهش دهد
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
برگزیده
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر