کد خبر: ۴۱۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹

هراس دلار از حضور پررنگ بازارساز

به عقیده تحلیل‌گران فنی بازار به خودی خود جان نوسان بالایی ندارد، اما اگر بازارساز در بازار با مداخله حضور پررنگی داشته باشد قیمت دلار می‌تواند وارد دامنه ۵۰ هزار تومان شود. به زودی بانک مرکزی ایران برای کنترل نرخ ارز به بازار سلیمانیه ورود خواهد کرد.
هراس دلار از حضور پررنگ بازارساز

مخاطب۲۴- قیمت دلار در هرات از ده روز پیش وارد کانال ۶۰ هزار تومان شده و طی این ده روز در همین کانال نوسان داده است. بازار ارز و سکه از ابتدای سال ۱۴۰۳ بر مدار افزایش بود و در روز ۲۴ فروردین سقف جدید به ثبت رساند. پس از این سقف بازار ارز مرز‌های بالایی عقب نشست و با نزول طی ده روز به کف کانال ۶۰ هزار تومان رسید. به عقیده گروهی از تحلیلگران بازار پس از روز‌های طوفانی و اوج و فرود، فعلا در روز‌های اسراحت به سر می‌برد. بر این اساس بازار فعلا نه قدرت افزایش دارد و نه جان کاهش.
در پشت خط سه‌شنبه خبر تمدید اختیارات بانک مرکزی برای کنترل بازار مورد توجه معامله‌گران بود. شورای‌عالی هماهنگی سران قوا با تمدید مصوبۀ کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی موافق کرد. این مصوبه اختیارات لازم را برای مداخله در بازار ارز و کنترل نوسانات ارزی به بانک مرکزی می‌دهد.

 یک منبع آگاه گفته با توجه به تمدید مصوبه مداخلات در شورای عالی هماهنگی اقتصادی، به زودی بانک مرکزی ایران برای کنترل نرخ ارز به بازار سلیمانیه ورود خواهد کرد.

پیش‌بینی می‌شود مداخلات بازارساز از روز شنبه ۲۲ اردیبهشت به مدت ۵ روز بصورت گسترده عملیاتی شود. گفتنی است به تازگی اقدامی مشابه توسط بازارساز در بازار امارات و با مداخله درهمی صورت پذیرفته است.

در ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ایران اینترنشنال ادعای مشابه با سایت خبری تابناک داشت و گفته بود بانک مرکزی ایران به مدت ۵ روز در امارات روزانه ۲۵۰ میلیون درهم مداخله می‌کند. پس از آن روز قیمت دلار سه کانال عقب نشست.

قیمت دلار هرات طی هفته گذشته بار‌ها به سمت کف ۶۰ هزار و ۳۰۰ تومان حرکت کرد، ولی در نتوانست این مرز حمایتی را از دست بدهد. همچنین در روند معاملاتی هفته گذشته قیمت دلار هرات همواره سقف‌های پایین‌تری را به ثبت رسانده است. در معاملات پشت خطی جمعه شب، قیمت دلار هرات در ۴۴۰ تومان بسته شد.

به عقیده تحلیل‌گران فنی بازار به خودی خود جان نوسان بالایی ندارد، اما اگر بازارساز در بازار مداخله داشته باشد قیمت دلار می‌تواند وارد دامنه ۵۰ هزار تومان شود. اما اگر در روز‌های آینده فاند خبری به بازار بیاید در جهت نوسان بازار اثرگذار خواهد بود.

برچسب ها: قیمت دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز دومین مرحله ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی آغاز دومین مرحله ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی
دومین نوبت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی سال ۱۴۰۴ آغاز شد؛ در این مرحله تنها دو مدل خودروی خارجی از برند‌های «Zotye» و «Changan» با مهلت ثبت‌نام تا دوم آبان عرضه می‌شود.
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر