کد خبر: ۴۱۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۲

درخواست پلیس برای دسترسی به دوربین‌های مراکز عمومی

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ضرورت دسترسی به دوربین‌های مراکز عمومی برای پلیس راهور به منظور مدیریت و نظارت بر ترافیک خبر داد.
درخواست پلیس برای دسترسی به دوربین‌های مراکز عمومی

مخاطب ۲۴- سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور؛ رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: پلیس راهور برای نظارت بهتر به معابر شهر به منظور مدیریت ترافیک نیاز دارد تا به دوربین‌های برخی از اماکن دسترسی داشته باشد.

وی با بیان اینکه البته دسترسی پلیس تنها به دوربین‌هایی است که به معابر اصلی دید داشته باشد، گفت: به عنوان مثال می‌شود پلیس راهور دسترسی به دوربین پمپ‌های بنزین، اماکن تجاری (پاساژها) و حتی مراکز انتظامی داشته باشد.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: این دسترسی به دلیل کم بودن دوربین‌های نظارتی پلیس راهور است و با این دسترسی صرفا وضعیت ترافیک پایش می‌شود و به هیچ عنوان از این دوربین‌ها برای ثبت جریمه استفاده نمی‌شود.

سرهنگ موسوی پور بیان کرد: سال گذشته دسترسی به دوربین‌های ۴ نقطه از تهران به پلیس راهور داده شد و بنا داریم تا امسال هر ماه دسترسی به دوربین‌های ۲۰ نقطه را داشته باشیم تا برای پایش و مدیریت ترافیک مشکلی نداشته باشیم.

برچسب ها: پلیس راهور
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
فزایش قیمت بلیت هواپیما بین شایعه و واقعیت فزایش قیمت بلیت هواپیما بین شایعه و واقعیت
با وجود افزایش هزینه سوخت و ادعای رشد قیمت بلیت هواپیما، انجمن شرکت‌های هوایی می‌گوید نرخ‌ها تغییر نکرده و حتی بخش زیادی از بلیت‌ها زیر قیمت مصوب فروخته شده است.
درگیری مرگبار در روز عروسی! درگیری مرگبار در روز عروسی!
پرونده مرگ نظافتچی یک مرکز خرید در تهران که پس از درگیری با داماد بر سر خیس شدن لباس عروس جان باخت، با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر