کد خبر: ۴۱۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷

کمبود داروی افراد مبتلا به سرطان در کشور

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درمان رایگان بیماران در بیمارستان‌های دولتی مشکلی را حل نمی‌کند، گفت: اگر بیمارستان، روش‌های تشخیصی و یا داروی لازم را نداشته باشد، فرد مجبور می‌شود این خدمات را از بخش خصوصی دریافت کند پس رایگان کردن درمان، شاید تنها ۱۰ درصد هزینه‌ها را پوشش دهد.
کمبود داروی افراد مبتلا به سرطان در کشور

مخاطب ۲۴- رضا آریان پور در خصوص وضعیت بیماران سرطانی در کشور، گفت: تعداد بیماران سرطانی طبق آمار‌های سالانه، به دلایل مختلف در حال افزایش است؛ سبک زندگی، آلودگی هوا، آلودگی مواد غذایی و استرس‌ها از جمله دلایل گسترش انواع بیماری‌های سرطان است.

وی با بیان اینکه حمایت‌های دولت پاسخگوی نیاز‌های بیماران سرطانی نیست، گفت: بسیاری از مردم خصوصا اقشار ضعیف و متوسط کافی است یک نفر بیمار سرطانی در میان اعضای خانواده‌شان داشته باشند که عملا آن‌ها را ورشکست می‌کند. چراکه هم روش‌های تشخیصی، گران قیمت است و هم روش‌های درمانی و داروها، هزینه‌های بالا داشته و در عین حال کمیاب هم هست. پزشک دارو را تجویز می‌کند و خانواده‌ها باید آن را از داروخانه‌های آزاد و یا مراکز غیر متعارف خریداری کنند. برخی از خانواده‌ها برای درمان بیماری، اقدام به فروش خودرو و مسکن خود می‌کنند، اما در بسیاری از اوقات شاید بیمار نجات هم پیدا نمی‌کند.

آقای آریان پور نماینده مردم کلاله و مینودشت در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: دولت اگر می‌خواهد واقعا به مردم کمک کند باید در هر استانی حداقل یک مرکز مجهز تشخیص درمان سرطان وجود داشته باشد. اما بعید می‌دانم در کل کشور مرکز تخصصی منحصری وجود داشته باشد؛ این بیمارستان‌های تخصصی باید مرکز غربالگری هم داشته باشد تا مردم بتوانند سالانه خودشان را چکاپ کنند؛ زیرا بسیاری از سرطان‌ها اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود مثل سرطان پستان، پروستات، معده کلون، با حداقل هزینه درمان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: جلسات زیادی در کمیسیون داشتیم، اما ما که نمی‌توانیم برنامه دهیم بلکه وزارتخانه باید برنامه دهد؛ وزارت بهداشت به تازگی اعلام کرده که «می خواهند درمان سرطان را رایگان کنند»، اما باید ببینیم راهکار وزارتخانه برای درمان رایگان چیست! مثلا درمان رایگان بیماران در بیمارستان‌های دولتی مشکلی را حل نمی‌کند، زیرا اگر بیمارستان، روش‌های تشخیصی و یا داروی لازم را نداشته باشد، فرد مجبور می‌شود این خدمات را از بخش خصوصی دریافت کند پس رایگان کردن ما چه تاثیری در هزینه‌ها دارد!؛ و شاید تنها ۱۰ درصد هزینه‌ها را پوشش دهد، اما اگر مراکز تخصصی سرطان را دایر کنیم که داروی مورد نیاز هم در آنجا موجود باشد، می‌تواند بخش زیادی از هزینه‌های بیماران را تامین کند.

برچسب ها: سرطان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو
فیلم Top Gun: Maverick سال ۲۰۲۲ به نمایش درآمد و با استقبال گسترده‌ای در گیشه مواجه شد. فیلمی که نه فقط به خاطر جلوه‌های بصری یا بازگشت تام کروز، بلکه به دلیل شباهت حیرت‌انگیز مأموریت خیالی او به حمله آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای فردو، مورد توجه است.
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
برگزیده
باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
نماینده پیشین مجلس می‌گوید: این میهن، میهن همه ماست. اگر به ایران لطمه می‌خورد، دیگر خاتمی و ناطق نوری دیگر نمی‌شناخت، همه را شامل می‌شد.
قوانین مهاجرتی به سبک بابک زنجانی! قوانین مهاجرتی به سبک بابک زنجانی!
بابک زنجانی برای مدیریت اتباع غیر مجاز پیشنهاد داد: به جای اخراج، سالانه ۱۰ هزار دلار بگیرید و مجوز اقامت بدهید!
قطع اینترنت ایران و کسادی بازار بیت‌کوین قطع اینترنت ایران و کسادی بازار بیت‌کوین
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد که فعالیت ماینر‌های غیرمجاز، سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار زیان اقتصادی برای کشور به همراه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر