کد خبر: ۴۱۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸

شاهچراغی: آرای مردم مخفی است

رییس ستاد انتخابات کشور گفت: دستگاه‌های الکترونیکی اخذ رای مزیت‌های دارد از جمله اینکه رأی مخفی است و در آخر هم وقتی دستگاه با حضور ناظر باز می‌شود، آرا استخراج شده و برگه‌های رأی که در داخل صندوق افتاده داخل پاکتی نگهداری می‌شود.
شاهچراغی: آرای مردم مخفی است

مخاطب ۲۴- سیدمحمد تقی شاهچراغی رئیس ستاد انتخابات کشور با حضور در پای صندوق‌های الکترونیکی ستاد مرکزی انتخابات کشور، رأی خود را در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران به صورت الکترونیکی ثبت کرد و طی سخنانی در جمع خبرنگاران گفت: جمع‌بندی که از نظرات مردم، مجریان و ناظران گرفته شده بود، چند شاخصه ویژه برای این شکل انتخابات به وجود آمد؛ صرفه‌جویی در وقت و هزینه، سهولت رأی دادن، دقت بالا و دقت خوب از امتیازاتی بود که در برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی وجود داشت.
وی اضافه کرد: به همین دلایل مقرر شد در مرحله دوم نیز انتخابات الکترونیکی، در جا‌هایی مثل حوزه انتخابیه تهران که دارای قریب به ۳۷۰۰ شعبه دارد به اضافه شعب شیراز، کرمانشاه، ملایر، آبادان، تبریز و قائمشهر برگزاری شود. فلذا به‌صورت طبیعی چنین ظرفیتی در وزارت کشور و ستاد انتخابات وجود دارد که می‌توانیم در دوره آینده به این سمت برویم که از این تکنولوژی و فناوری استفاده کنیم.

رییس ستاد انتخابات کشور گفت: گاهی شمارش آرا در تهران بیش از ۳ روز طول می‌کشید؛ به دلیل اینکه رأی امانت مردم است این دقت باید وجود داشته باشد. این دستگاه مزیت‌های دارد از جمله اینکه رأی مخفی است و در آخر هم وقتی دستگاه با حضور ناظر باز می‌شود، آرا استخراج شده و برگه‌های رأی که در داخل صندوق افتاده داخل پاکتی نگهداری می‌شود. امیدواریم بتوانیم با استفاده از توان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان این تجربه را کامل کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
برگزیده
واکنش گروسی به مذاکرات ایران ـ آمریکا در عمان واکنش گروسی به مذاکرات ایران ـ آمریکا در عمان
مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن اشاره به لزوم دستیابی به یک توافق بین ایران و آمریکا، عنوان کرد که بهترین‌ها را برای مذاکرات بین این دو کشور در عمان آرزو می‌کند.
جزئیاتی از مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان جزئیاتی از مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان
مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا امروز (شنبه) در پایتخت عمان برگزار خواهد شد.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
صفحه خبر بالای تصاویر