کد خبر: ۴۱۴۵۳
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰

نماینده مخالف فیلترینگ، خودش به فیلتر پلتفرم‌های خارجی رای داده

بنا بر افشاگری وزارت ارتباطات، نماینده مخالف فیلترینگ که از فروش فیلترشکن‌ها انتقاد کرده بود، خود از کسانی است که به تداوم مسدودسازی پلتفرم‌ها رای داده است.
نماینده مخالف فیلترینگ، خودش به فیلتر پلتفرم‌های خارجی رای داده
نماینده مخالف فیلترینگ، خودش به فیلتر پلتفرم‌های خارجی رای داده

مخاطب ۲۴- انتقاد شدید محمد باقری بنابی، نماینده مجلس از فیلتر شدید فضای مجازی نوشتیم. باقری بنابی که به‌شدت از کسب‌وکار فروش فیلترشکن انتقاد کرده بود، میل برای محدودسازی و کنترل اینترنت را به جریانی خاص در دولت و مجلس منتسب کرده و از عملکرد وزارت ارتباطات نیز انتقاد کرده بود.

رای نماینده مخالف فیلترینگ برای تداوم فیلترینگ!
حال و در جدیدترین اخبار داخلی، بعد از سروصدایی که انتقادات باقری بنابی از وزارت ارتباطات به‌دنبال داشته، وزارت ارتباطات جزئیاتی از نقش همین نماینده مجلس در تداوم محدودیت‌های اینترنتی و فیلترینگ افشا کرده است. گفته می‌شود آقای باقری بنابی به‌عنوان یکی از اعضای صاحب حق رای در کمیته فیلترینگ، خود بار‌ها در مخالفت با رفع فیلتر پلتفرم‌ها رای داده است.

این در حالی است که باقری بنابی در اظهارات پیشین خود، فیلترینگ شدید فضای مجازی را به میل جریانی خاص در دولت و مجلس نسبت داده بود و گفته بود این افراد به خیال خود با این کار می‌خواهند مردم را دین‌دار نگهدارند.
او با اشاره به استفاده عموم مردم از فیلترشکن‌ها، گفته بود ضرورت دارد مشخص شود کاسبان وضعیت محدودیت‌های اینترنتی چه کسانی هستند و سود فروش فیلترشکن‌ها در جیب چه کسانی می‌رود. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین با اشاره به سرعت بالای اینترنت در کشور‌های همسایه مانند عراق، افغانستان و پاکستان، از وضعیت سرعت اینترنت در ایران انتقاد کرده و وزارت ارتباطات را مسئول این مهم قلمداد کرده بود.

علاوه بر این، باقری بنابی به‌طور کلی نقد‌هایی به عملکرد وزارت ارتباطات وارد کرده و از ضرورت تغییر در سیاست‌های فعلی فیلترینگ گفته بود. با وجود همه این انتقادات شدید، باید بدانید که به‌نظر می‌رسد این نماینده مخالف فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنتی، خود نقش مهمی در اعمال فیلترینگ داشته است.

در واقع و بنا بر پستی که محمد احسان خرامید، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات در شبکه اجتماعی ویراستی منتشر کرده، باقری بنابی که در قامت نماینده مخالف فیلترینگ ظاهر شده، خود از حامیان محدودیت‌های اینترنتی بوده است. در متنی که آقای خرامید با تیتر «عجیب، اما واقعی» منتشر کرده می‌خوانیم:
همچنین، محمد باقری بنابی خود یکی از اعضای کمیسیون مشترک صیانت مجلس بود که در سال ۱۴۰۰ نقش مهمی در تصویب این طرح جنجالی ایفا کرد.

برچسب ها: فضای مجازی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر