کد خبر: ۴۱۴۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵

توصیه مهم رهبر انقلاب به قاریان قرآن چه بود؟

حضرت آیت الله خامنه‌ای ضمن توصیه به قاریان قرآن به انتقال مفاهیم آیات تلاوت شده به مستمعین، فرمودند: تلاوت قرآن ابزار است، وسیله است؛ برای چه؟ برای جاگیر شدن معارف قرآنی در دل؛ در درجه‌یاوّل این است که جامعه‌ی اسلامی را رشد می‌دهد.
توصیه مهم رهبر انقلاب به قاریان قرآن چه بود؟

مخاطب ۲۴- در آستانه برگزاری کنگره عظیم حج ابراهیمی و چند روز قبل از دیدار کارگزاران حج با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، جمعی از قاریان قرآن عازم حج تمتع با رهبر انقلاب دیدار کردند.

در این دیدار چندتن از قرّاء به تلاوت آیات قرآن کریم پرداختند و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نیز در سخنانی، ضمن توصیه به ورود قاریان به انتقال مفاهیم آیات تلاوت شده به مستمعین و بیان نکاتی درباره تلاوت قرآن و استفاده از فرصت حج، تاکید کردند:
«یکی از زیباترین معنویّات اسلامی تلاوت قرآن در مسجد مدینه است؛ جمع بین مسجد و قرآن، جمع بین کعبه و قرآن؛ این یکی از زیباترین ترکیب‌ها است. [آنجا]همان جایی است که قرآن نازل شده؛ همان جایی است که این آیات، اوّل‌بار بر دل مقدّس پیغمبر وارد شده و ایشان به زبان مبارکشان این آیات را در فضای دُور و بَر کعبه خوانده‌اند؛ سختی کشیدند، کتک خوردند، اذیّت شدند، بعد فحّاشی شنیدند و خواندند این آیات را و توانستند با همین آیات، تاریخ را بکلّی دگرگون کنند.»

ایشان همچنین ضمن توصیه به قاریان قرآن به انتقال مفاهیم آیات تلاوت شده به مستمعین، افزودند: «تلاوت قرآن ابزار است، وسیله است؛ برای چه؟ برای جاگیر شدن معارف قرآنی در دل؛ در درجه‌ی اوّل این است که رشد میدهد جامعه‌ی اسلامی را. در یک مجلسی که شما قرآن میخوانید، چقدر خوب است بعد از آنکه مثلاً ده دقیقه یا یک ربع تلاوت کردید، بتوانید به قدر پنج دقیقه، ده دقیقه، مضامین همان [آیات]را به همان مستمعِ تلاوتتان منعکس کنید و بگویید این آیاتی که خواندم، این‌ها را داشت میگفت. این خیلی خوب است؛ این سطح مستمع را، سطح مجلس را، خیلی بالا میبرد.»

برچسب ها: حج
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زیباترین و خلاق‌ترین پاسپورت‌های جهان زیباترین و خلاق‌ترین پاسپورت‌های جهان
گذرنامه، فراتر از یک سند، نمادی از هویت، غرور ملی و فرهنگ کشورهاست. در حالی‌که همه گذرنامه‌ها وظیفه‌ای مشابه دارند، برخی کشور‌ها طراحی آن را به سطحی از هنر، روایت‌گری و فناوری رسانده‌اند که فراتر از کاربرد اولیه‌اش، تصویری عمیق از تاریخ، ارزش‌ها و زیبایی‌های سرزمین خود ارائه می‌دهد.
پزشکیان: در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم پزشکیان: در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم
رئیس جمهور گفت: در مذاکره با آمریکا، در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی آماده توافق هستیم، اما اگر آنها نخواهند از موضع برابر با ما مذاکره کنند، مسیر خود را ادامه می‌دهیم. همان‌گونه که رهبر انقلاب فرمودند، نه خوش‌بین هستیم و نه بدبین.
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی» رونمایی از یک نسخه خطیِ «کلیات سعدی»
کتابخانه و موزه ملک، یک نسخه خطی از کلیات سعدی را رونمایی کرد.
ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود ظریف: سیاست خارجی باید بر اساس شناخت‌های واقع‌بینانه پیگیری شود
ظریف گفت: ما نیازمند روابط خوب با همه همسایگان‌مان هستیم و روسیه به عنوان یک همسایه قدرتمند، حالا از دید بعضی‌ها قدرت منطقه‌ای و از دید بعضی‌ها قدرت جهانی، یک شریک راهبردی برای ایران است. ولی این شراکت راهبردی باید بر اساس چشمان باز باشد و با شناخت دقیق از روسیه شکل گیرد.
تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه تکذیب پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی با کارت یارانه
مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد خبری که در فضای مجازی منتشر شده، مبنی بر اینکه وام بانکی از ۲ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان با کارت یارانه‌ای به افراد پرداخت می‌شود، گفت: همه این موارد تکذیب می‌شود، ما به عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌های رسمی خود را از طریق سرشماره v.refah.ir در مورد کالابرگ و یارانه منتشر می‌کنیم و غیر آن هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود، دروغ است.
چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟ چرا سخنرانی عراقچی در کارنگی لغو شد؟
نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد اعلام کرد که سخنرانی «سید عباس عراقچی»، وزیر محترم امور خارجه که قرار بود امروز (دوشنبه) به صورت مجازی در کنفرانس بین‌المللی سیاست هسته‌ای کارنگی ایراد گردد، لغو شده است.
برگزیده
برگزاری فستیوال «کوچه» قطعی شد برگزاری فستیوال «کوچه» قطعی شد
محمدحسین زندویان ـ سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ـ اخذ مجوز برگزاری فستیوال «کوچه» را اعلام کرد.
ساعت کاری ادارات تغییر می‌کند ساعت کاری ادارات تغییر می‌کند
رئیس سازمان اداری و استخدامی از ارائه لایحه دو فوریتی به مجلس برای تغییر ساعت رسمی کشور خبر داد.
جزئیات دستگیری سارقان خیابان صابونیان تهران جزئیات دستگیری سارقان خیابان صابونیان تهران
رئیس پلیس آگاهی پایتخت جزئیات دستگیری سارقان تلفن همراه در خیابان صابونیان را تشریح کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر