کد خبر: ۴۱۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۸

درگیری شدید میان فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها در کرانه باختری

بعد از یورش نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری و بازداشت فلسطینی‌ها، درگیری گسترده‌ای میان آن‌ها با جوانان فلسطینی رخ داد.
درگیری شدید میان فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها در کرانه باختری

مخاطب ۲۴- حملات وحشیانه نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری از صبح امروز پنجشنبه همچنان ادامه دارد و اشغالگران کمپین‌های گسترده‌ای از یورش به مناطق مختلف کرانه باختری و بازداشت فلسطینی‌ها در این مناطق به راه انداخته و با رزمندگان فلسطینی درگیر شدند.

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، در یورش نظامیان رژیم اشغالگر به شهر قباطیه در شمال جنین واقع در کرانه باختری درگیری شدیدی میان آن‌ها با جوانان فلسطینی رخ داد. رزمندگان فلسطینی با استفاده از مواد منفجره اقدام به انفجار خودرو‌های ارتش اشغالگر کردند و به شدت با نظامیان صهیونیست درگیر شدند.

نظامیان دشمن در شهر قباطیه دو جوان فلسطینی را بازداشت کردند. نیرو‌های اشغالگر همچنین به شهر برطعه در شمال غربی جنین و همچنین منطقه الحسبه یورش بردند.

همچنین درگیری شدیدی میان رزمندگان فلسطینی با نیرو‌های اشغالگر در جریان یورش این نیرو‌ها به شهر سنجل در شمال شرقی رام الله رخ داد.

صد‌ها شهرک نشین صهیونیست نیز تحت حمایت نیرو‌های اشغالگر به شهر کفل حارس در شمال سلفیت یورش بردند و نظامیان صهیونیست یک جوان فلسطینی را در این منطقه بازداشت کردند.

نیرو‌های اشغالگر حملات گسترده‌ای را در روستای تل در شرق شهر نابلس انجام دادند و به شهر البیره نیز یورش بردند. نظامیان صهیونیست چندین جوان فلسطینی را در نابلس بازداشت کردند.

در الخلیل نظامیان رژیم اشغالگر به چندین منطقه یورش برده و بعد از درگیری با رزمندگان فلسطینی یک جوان را بازداشت کردند.

در بیت لحم هم نظامیان صهیونیست یک جوان فلسطینی را بازداشت کردند.

همچنین در قدس اشغالی نظامیان صهیونیست منزل شهید «فادی جمجوم» عامل عملیات شهادت طلبانه ضد صهیونیستی «کوریات ملاخی» که چند ماه قبل انجام شد را محاصره کرده و در حال آماده سازی برای انفجار آن هستند.

این درحالی است که روز گذشته سازمان دیده‌بان حقوق بشر در گزارشی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری به ویژه بعد از آغاز جنگ غزه اشاره و اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی از نیروی مرگباری برای هدف قرار دادن فلسطینیان در کرانه باختری به شکل غیرقانونی استفاده می‌کنند و این فلسطینیان را بدون اینکه تهدیدی داشته باشند به شکل خودسرانه و عامدانه اعدام می‌کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر