کد خبر: ۴۱۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۸

درگیری شدید میان فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها در کرانه باختری

بعد از یورش نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری و بازداشت فلسطینی‌ها، درگیری گسترده‌ای میان آن‌ها با جوانان فلسطینی رخ داد.
درگیری شدید میان فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها در کرانه باختری

مخاطب ۲۴- حملات وحشیانه نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری از صبح امروز پنجشنبه همچنان ادامه دارد و اشغالگران کمپین‌های گسترده‌ای از یورش به مناطق مختلف کرانه باختری و بازداشت فلسطینی‌ها در این مناطق به راه انداخته و با رزمندگان فلسطینی درگیر شدند.

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، در یورش نظامیان رژیم اشغالگر به شهر قباطیه در شمال جنین واقع در کرانه باختری درگیری شدیدی میان آن‌ها با جوانان فلسطینی رخ داد. رزمندگان فلسطینی با استفاده از مواد منفجره اقدام به انفجار خودرو‌های ارتش اشغالگر کردند و به شدت با نظامیان صهیونیست درگیر شدند.

نظامیان دشمن در شهر قباطیه دو جوان فلسطینی را بازداشت کردند. نیرو‌های اشغالگر همچنین به شهر برطعه در شمال غربی جنین و همچنین منطقه الحسبه یورش بردند.

همچنین درگیری شدیدی میان رزمندگان فلسطینی با نیرو‌های اشغالگر در جریان یورش این نیرو‌ها به شهر سنجل در شمال شرقی رام الله رخ داد.

صد‌ها شهرک نشین صهیونیست نیز تحت حمایت نیرو‌های اشغالگر به شهر کفل حارس در شمال سلفیت یورش بردند و نظامیان صهیونیست یک جوان فلسطینی را در این منطقه بازداشت کردند.

نیرو‌های اشغالگر حملات گسترده‌ای را در روستای تل در شرق شهر نابلس انجام دادند و به شهر البیره نیز یورش بردند. نظامیان صهیونیست چندین جوان فلسطینی را در نابلس بازداشت کردند.

در الخلیل نظامیان رژیم اشغالگر به چندین منطقه یورش برده و بعد از درگیری با رزمندگان فلسطینی یک جوان را بازداشت کردند.

در بیت لحم هم نظامیان صهیونیست یک جوان فلسطینی را بازداشت کردند.

همچنین در قدس اشغالی نظامیان صهیونیست منزل شهید «فادی جمجوم» عامل عملیات شهادت طلبانه ضد صهیونیستی «کوریات ملاخی» که چند ماه قبل انجام شد را محاصره کرده و در حال آماده سازی برای انفجار آن هستند.

این درحالی است که روز گذشته سازمان دیده‌بان حقوق بشر در گزارشی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری به ویژه بعد از آغاز جنگ غزه اشاره و اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی از نیروی مرگباری برای هدف قرار دادن فلسطینیان در کرانه باختری به شکل غیرقانونی استفاده می‌کنند و این فلسطینیان را بدون اینکه تهدیدی داشته باشند به شکل خودسرانه و عامدانه اعدام می‌کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست
فیض الله عرب‌سرخی: وزارت امور خارجه باید به جایگاه واقعی خود بازگشته و سیاست خارجه منسجم گردد، همچنین مذاکره مستقیم به علت انتقال روشن و بدون واسطه‌ پیام‌ها اثر گذاری بیشتری دارد
صفحه خبر بالای تصاویر