کد خبر: ۴۱۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸

جنجال حمله مسلحانه به خانه رپر معروف

جنگ لفظی میان کندریک لمار و دریک، ۲ ستاره موسیقی رپ که در روز‌های گذشته به درگیری میان طرفدارانشان هم کشیده شده است، با حمله مسلحانه به خانه دریک و مجروح‌شدن یک نگهبان وارد مرحله‌ای تازه شد.
جنجال حمله مسلحانه به خانه رپر معروف

مخاطب ۲۴- ساعت ۲ بامداد سه‌شنبه به وقت محلی، حمله مسلحانه‌ای به عمارت مجللی در خیابان لارنس شهر تورنتو صورت گرفت؛ مالک این عمارت، دریک، خواننده معروف رپ است و در جریان این حمله، نگهبان خانه مورد اصابت گلوله قرار گرفت. به دنبال این حمله، بلافاصله پلیس مداخله کرد و نگهبان مجروح به بیمارستان منتقل شد. تحقیقات اولیه نشان می‌داد که مظنونان این حمله از یک وسیله نقلیه به نگهبان خانه شلیک کرده و سپس از صحنه فرار کرده‌اند. به گزارش پلیس تورنتو، مشخص نیست که آیا دریک، هنگام حمله در خانه‌اش حضور داشته و هدف اصلی حمله مهاجمان بوده است یا خیر. با این حال تحقیقات گسترده برای یافتن مهاجمان آغاز شده و به گفته پلیس به دلیل کیفیت پایین ویدئو‌های ضبط شده در دوربین‌های مداربسته، شناسایی متهمان کار ساده‌ای نیست.

رسانه‌های کانادا احتمال می‌دهند این حمله مسلحانه به جنجال‌های پیش آمده میان ۲ ستاره رپ یعنی کندریک لمار و دریک مرتبط باشد که در روز‌های گذشته یکی از مهم‌ترین خبر‌های دنیا بوده است. بر اساس این گزارش، درگیری میان این دو خواننده از زمانی به اوج رسید که لمار با انتشار آهنگی، دریک را به داشتن رابطه با زنان زیر سن قانونی و نگهداری از چند مجرم جنسی در خانه‌اش متهم کرد. این درگیری‌ها حتی به جدال میان طرفداران این دو خواننده نیز کشیده شده و حالا تحقیقات پلیس برای شناسایی ضاربان که احتمال می‌رود با درگیری ۲ خواننده معروف ارتباط دارند، ادامه دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درخواست آیت‌الله دستغیب از رهبری چه بود؟ درخواست آیت‌الله دستغیب از رهبری چه بود؟
گروه سیاسی: آیت الله العظمی دستغیب از مقام معظم رهبری درخواست کرد، چنانچه دوستان مهندس موسوی که الان در زندان هستند، آزاد بشوند بسیار خوب است همان‌طور که اخیراً هزار نفر را عفو دادند و آزاد کردند و البته آنها هم که در زندان هستند همکاری کنند، سخنی که باعث تضعیف این وحدت که الان هست بر زبان نیاورند، چون می‌دانند وضع اجتماع، وضع حساسی است و دشمنان منتظرند که ناآرامی ایجاد بشود.
ابطال تمام قبوض آب تهران ابطال تمام قبوض آب تهران
بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد که قبوض این دوره آب تهران به‌طور کلی ابطال شده است و مشترکان می‌توانند قبوض این دوره را با خیال راحت پرداخت نکنند تا قبوض جدید بر اساس قرائت کنتور‌ها صادر شود.
حکم قطعی پرونده نابینا شدن ۹ نفر در چشم پزشکی «نگاه» حکم قطعی پرونده نابینا شدن ۹ نفر در چشم پزشکی «نگاه»
وکیل مدافع چند نفر از اشخاص نابینا شده در بیمارستان چشم پزشکی نگاه از صدور حکم قطعی این پرونده خبر داد. وی گفت: پزشکان بیمارستان در این پرونده تبرئه شدند و بیمارستان نگاه صدرصد مقصر شناخته شد؛ زیرا نظریه پزشکی قانونی «آلودگی بیمارستانی» را تشخیص داده بود.
بستن قرارداد با اتباع غیرمجاز ممنوع است بستن قرارداد با اتباع غیرمجاز ممنوع است
این امکان فقط در شهرستان‌های گرگان و گنبدکاووس فراهم است و در سایر شهرستان‌های استان، انعقاد هرگونه قرارداد با اتباع خارجی ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود.
واکنش رسانه رسمی رهبری به نامه یوآو گالانت وزیر دفاع سابق اسرائیل واکنش رسانه رسمی رهبری به نامه یوآو گالانت وزیر دفاع سابق اسرائیل
رسانه رسمی رهبری نوشت: در نامه یوآو گالانت با الگویی رو‌به‌رو هستیم که بر پایه‌ی تکنیک «جابجایی ایستگاهی» عمل می‌کند. تحلیل محتوای نامه نشان می‌دهد که با یک عملیات روانی تمام‌عیار مواجهیم. گالانت به‌طور مکرر بر قدرت اطلاعاتی اسرائیل تأکید می‌کند و تصویری فراواقع‌گرایانه از اشراف اطلاعاتی ارائه می‌دهد: ادعای رصد تمام تحرکات، اشراف کامل به ساختار تصمیم‌گیری ایران و حتی دانستن تصمیم‌ها پیش از اتخاذ آنها.
مشکل جریمه طرح ترافیک در روز‌های جنگ برطرف می‌شود مشکل جریمه طرح ترافیک در روز‌های جنگ برطرف می‌شود
همزمان با صحن شورای شهر تهران، مشکل جرائم ورود به طرح ترافیک در ایام جنگ ۱۲ روزه مورد بررسی قرار گرفت و رئیس شورای شهر اعلام کرد: مشکل حل خواهد شد.
سنگ مرداب باعث کاهش بوی بدن می‌شود؟ سنگ مرداب باعث کاهش بوی بدن می‌شود؟
سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اعلام کرد: سنگ مرداب که با نام‌هایی مانند مردار سنگ، پودر سنگ نقره و سنگ مرده برای کاهش بوی بدن به فروش می‌رسد، فاقد هرگونه مجوز قانونی است و استفاده از آن می‌تواند عوارض جدی ایجاد کند.
برگزیده
وحید جلیلی: غربی‌ها کثافت هستند وحید جلیلی: غربی‌ها کثافت هستند
وحید جلیلی، قائم مقام رئیس صداسیما: تصویری که از امریکا امروز ملت ایران دارد یک غرب منحط، وحشی خونخوار است که به هیچ عهد و پیمانی وفادار نمی‌ماند، این برای از راننده اسنپ تا بقال تا پزشک تا معلم تا همه اقشار مردم مشخص است.
حمله اسرائیل به ایران در کدام سریال طراحی شده بود؟ حمله اسرائیل به ایران در کدام سریال طراحی شده بود؟
روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری نوشت: داستان «تهران» حول محور نفوذ یک جاسوس حرفه‌ای اسرائیلی است که با کمک عوامل داخلی و پادو‌های محلی، موفق می‌شود سیستم‌های پدافندی ایران را از کار بیندازد.
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
صفحه خبر بالای تصاویر