کد خبر: ۴۱۴۱۱
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰

بعضی دفترخانه‌ها صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!

برخی از دفترخانه‌ها هستند که با دریافت هزینه‌های بیشتر و اضافی، دختر و پسر جوان را به عقد یکدیگر درمی‌آورند و خانواده‌ها هم از جریان اعتیاد پسر باخبر نمی‌شوند. به قول معروف طوری رفتار می‌کنند که آب از آب تکان نخورد.
بعضی دفترخانه‌ها صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!

مخاطب ۲۴- اگر آزمایش‌های قبل از ازدواج، بر اعتیاد داماد مهر تایید بزند طبق قانون صیغه عقد نباید جاری شود.

یکی از دوستانم که در دفترخانه ثبت ازدواج و طلاق در یکی از نقاط جنوب تهران کار می‌کند، به من گفت: «ما در دفترخانه به‌هیچ‌وجه این‌گونه افراد را به عقد یکدیگر درنمی‌آوریم. یعنی رئیس دفترخانه فردی بسیار معتقد و مقید به اصول اخلاقی و انسانی است».
او می‌گفت هر زوجی که به دفترخانه ما رجوع می‌کنند، برای جاری‌شدن صیغه عقد به آزمایشگاه معرفی می‌کند تا تست سلامت، عدم اعتیاد و... بگیرند و به همین منظور است که از ازدواج فرد معتاد جلوگیری می‌کند و آنان را به عقد یکدیگر درنمی‌آورد. رئیس دفترخانه ما معتقد است باید نجات‌دهنده خانواده تازه‌تشکیل‌شده باشیم نه اینکه با دریافت هزینه‌های بیشتر چشم روی خوشبختی یکی از زوج‌ها بسته و آنان را با آگاهی بیشتر روانه حلقه بدبختی کنیم.

دوستم در ادامه صحبت‌هایش گفت: اگر دختر جوانی با علم به اینکه می‌داند پسر جوان مورد علاقه‌اش اعتیاد به مواد مخدر دارد، می‌خواهد روی عیب او پوشش بگذارد، به این معناست که با چشم باز خود را در آتش نابودی انداخته است! او اضافه کرد که متأسفانه برخی از دختران جوان بر این باور غلط هستند که می‌توانند پسر مورد علاقه‌شان را ترک بدهند، اما این تفکر و اندیشه یک اشتباه محض است؛ زیرا پس از ازدواج، مرد می‌داند که همسرش کاملا از اعتیاد او باخبر است و با علم به دانستن این موضوع با او ازدواج کرده و تلاشی برای ترک ازدواج نمی‌کند، بلکه جسورتر و وقیح‌تر شده و دیگر تن به کار و درآمدزایی و اشتغال نمی‌دهد و این شروع اولین درگیری‌ها و در نهایت ختم‌شدن به دادگاه خانواده برای جاری‌شدن اتفاق شوم و تلخ طلاق است. به همین سادگی.
پول، حلال مشکلات است

جالب است بدانید از همین دوستم پرسیدم خب شما که با این شرایط عقد این‌گونه دختران و پسران جوان را انجام نمی‌دهید، آیا آنان از تصمیم‌شان منصرف می‌شوند؟ وی پاسخ داد: نه! یادت باشد که پول، حلال مشکلات است. پرسیدم چطور؟ او در پاسخ به این پرسش من با صراحت تمام گفت: «برخی از دفترخانه‌ها هستند که با دریافت هزینه‌های بیشتر و اضافی، دختر و پسر جوان را به عقد یکدیگر درمی‌آورند و خانواده‌ها هم از جریان اعتیاد پسر باخبر نمی‌شوند. به قول معروف طوری رفتار می‌کنند که آب از آب تکان نخورد. به همین سادگی. باور می‌کنی؟، اما دفترخانه‌ای را می‌شناسم که رئیس آنجا مانند دفترخانه ما، برای جاری‌شدن صیغه عقد، اجازه پدر دختر یا جد پدری دختر جوان را جزء الزامات می‌داند و این شخص (رئیس دفترخانه) معتقد است اگر دختر جوان اصرار و پافشاری داشته باشد با پسر معتاد ازدواج کند، حتما باید پدر او در جریان تمام قضایا باشد و اگر پدر دختر جوان در قید حیات نباشد، جد پدری او باید مطلع باشند، در غیر این صورت بدون اطلاع خانواده دختر از اعتیاد پسر جوان، صیغه عقد را جاری نخواهد کرد».

برچسب ها: صیغه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر