کد خبر: ۴۱۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷

تحقق یک سوم از وعده اینترنتی دولت

استان قم یکی از استان‌های کوچک، اما پرجمعیت ایران به حساب می‌آید، منطقه‌ای که مستعد توسعه اقتصاد دیجیتال و گردشگری است که با توسعه فیبر نوری این امر زودتر محقق می‌شود.
تحقق یک سوم از وعده اینترنتی دولت

مخاطب ۲۴- امروز با سفر استانی رییس جمهور به قم، پروژه فیبر نوری در این استان افتتاح شد. استان قم پس از گلستان دومین استانی است که به طور کامل تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته است.
در این پروژه ۷ شهر استان به صورت کامل تحت پوشش قرار گرفته‌اند، عیسی زارع‌پور روز گذشته در جلسه هیئت دولت در این باره اظهار کرد: «شهر قم و ۶ شهر دیگر استان قم تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند. با اضافه شدن استان قم، آمار تحت پوشش فیبر نوری به ۷.۵ میلیون خانوار در کشور می‌رسد.».
اما توسعه فیبر نوری در استان قم چه ویژگی و مزیت‌هایی دارد؟ ۷شهر استان قم امروز تحت پوشش کامل فیبر نوری قرار می‌گیرد و هر شهروند می‌تواند با ثبت نام در سامانه اپراتور ظرف یک ماه از خدمات اینترنت پرسرعت بهره‌مند شود.
عملیات حفاری و داکت‌گذاری این پروژه ۳۴۰ کیلومتر و اجرای فیبر بین شهری ۶۵کیلومتر بوده که طی مدت ۱۸۰ روز به پایان رسیده است. با پایان این طرح ۴۳۵ هزار خانوار تحت پوشش قرار خواهند گرفت از سوی دیگر باید به توریستی بودن شهر قم و نیاز مسافران به اینترنت پرسرعت موضوعی است که باید در نظر گفته شود.
بر اساس آمار اعلام شده در شب و روز نیمه شعبان گذشته نزدیک به ۴ میلیون مسافر و زائر در شهر قم و مسجد مقدس جمکران حضور داشتند و به دلیل استفاده از فیبر نوری کمترین اختلال نسبت به سال‌های گذشته را تجربه کردند که نشان از ظرفیت بالای این استان برای جذب گردشگران مذهبی دارد.
بر هیچ کس پوشیده نیست که امروز در کنار تمام مشاغل فیزیکی، کسب و کار‌های اینترنتی بخش مهمی از اقتصاد دیجیتال بوده و لازمه رسیدن به آن داشتن یک بستر اینترنتی مطلوب است. استان قم نیز ظرفیت‌های بسیاری در این حوزه داشته و از این قاعده مستثنی نیست، در همین راستا نیز وزیر ارتباطات نیز چندی پیش با اشاره به اهمیت پروژه فیبر نوری منازل و کسب وکار‌ها در استان قم، تاکید داشت: این شهر از نخستین فعالان در حوزه فناوری اطلاعات در کشور بوده است و با افتتاح پروژه فیبر نوری در قم امیدواریم این استان مانند گذشته پیشتاز اقتصاد دیجیتال و حوزه تولید محتوای دیجیتال شود.
بدون شک در دنیای امروز برای ایجاد یک شبکه خدمت‌دهی مطلوب در شهر‌ها و روستا‌ها و توسعه ارتباطات جدید یک بستر اطلاعاتی نیاز است. فیبر نوری برای رسیدن به این امر یکی از بازو‌های کاربردی و راهبری به حساب می‌آید. یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم تکمیل پوشش فیبر در کشور بد و طبق برنامه باید تا پایان دولت حداقل ۲۰ میلیون خانوار تحت پوشش قرار گیرند، با همین رویکرد نیز زارع‌پور روز گذشته اعلام کرد: «با اضافه‌شدن استان قم، آمار تحت پوشش فیبر نوری به ۷.۵ میلیون خانوار در کشور می‌رسد.» که یعنی حداقل یک سوم از وعده دولت و وزارت ارتباطات تا امروز محقق شده است.
رسیدن به یک آمار اسمی، تنها کار یک دستگاه یا وزارتخانه نیست و یک جهاد همگانی را می‌طلبد تا خدمات بهتر و مطلوب‌تری در اختیار مشترکین قرار گیرد، در این راه عموما مدیران، مهندسین و کارگران با تلاش شبانه روزی تلاش می‌کنند یک پروژه آماده و به بهره‌برداری برسد.
در خصوص پروژه فیبر نوری استان قم نیز اهتمام و تلاش شبانه روزی صورت گرفته است، در همین راستا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز با انتشار فیلمی در ویراستی نوشته است: پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها که زیرساخت توسعه اقتصاد دیجیتال کشور است به استان قم رسید و الحمدلله تمام شهر‌های استان تحت پوشش قرار گرفت. این طرح فردا ان‌شاءالله در سفر ریاست محترم جمهور افتتاح و امکان ارائه اینترنت با کیفیت مبتنی بر فیبرنوری به مردم شریف استان فراهم خواهدشد.

برچسب ها: فیبرنوری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر