کد خبر: ۴۱۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۵

انهدام باند خواهر و برادری سرقت در تهران

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از انهدام باند چهارنفره‌ای که به سرکردگی یک خواهر و برادر اقدام به قاپ‌زنی و سرقت موتورسیکلت در نقاط مختلف تهران کرده بودند، خبر داد.
انهدام باند خواهر و برادری سرقت در تهران

مخاطب ۲۴- سرهنگ علی قاسم پور درباره جزئیات این پرونده اظهارکرد: به دنبال وقوع چندین مورد کیف قاپی و سرقت موتورسیکلت به شیوه‌ای مشابه درچند نقطه از تهران، رسیدگی به این پرونده در دستورکار تیمی از ماموران پلیس پیشگیری قرار گرفت. همچنین در جریان رسیدگی به این پرونده مشخص شد که یکی از شهروندان خانم که در اثر سرقت و قاپیدن کیفش از سوی این سارقان، زمین خورده و از ناحیه پا دچار آسیب و شکستگی شده است.

وی با اشاره به اقدامات ماموران پلیس پیشگیری برای شناسایی و دستگیری سارقان، گفت: ماموران پس از بررسی محل‌های سرقت و بازبینی دوربین‌های مداربسته، متوجه شدند سارق در تمامی سرقت‌ها به همراه ترک نشین خانم اقدام به قاپ زنی از شهروندان کرده است. در ادامه با اقدامات فنی پلیسی و شیوه‌های نوین کشف جرم هویت و مخفیگاه سارقان شناسایی شد و طی بررسی‌های بیشتر، مشخص شد که این باند سه نفره شامل یک زن و دو مرد است.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضایی و اخذ مجوز عملیات، در یک عملیات، این سارقان در مخفیگاه خود در حوالی محله نظام آباد دستگیر و به مقر پلیس منتقل کردند. همچنین محل دستگیری آنان نیز مورد بازرسی قرار گرفت که در جریان آن دو دستگاه موتور سیکلت مسروقه، دو عدد پلاک موتور سیکلت سرقتی، محتویات کیف‌های به سرقت رفته شامل مدارک هویتی و لوازم شخصی شهروندان و ... کشف و ضبط شد.
قاسم پور با بیان اینکه متهمان برای سرقت‌های خود از موتورسیکلت‌های سرقتی یا پلاک سرقتی استفاده کرده بودند، گفت: با انتقال متهمان به کلانتری آنان تحت بازجویی قرار گرفتند و مشخص شد که زن و مرد دستگیرشده خواهر و برادر بوده و در واقع سرکرده باند این دو نفر هستند. همچنین این افراد در جریان بازجویی‌ها، عضو چهارم این باند را که در واقع مالخر اموال مسروقه بود، معرفی کردند که این فرد نیز در یک عملیات جداگانه دستگیر و به کلانتری منتقل شد.

وی با بیان اینکه چهار متهم دستگیر شده بین ۳۵ تا ۴۹ سال سن داشته و همگی دارای سابقه کیفری بودند، گفت: این افراد تاکنون به ۴۰ فقره سرقت در سطح معابر تهران از قبیل قاپ زنی و سرقت موتورسیکلت و مالخری اعتراف کرده‌اند. همچنین تاکنون ۱۰ نفر از مالباختگان نیز این افراد را مورد شناسایی قرار داده‌اند و تلاش برای شناسایی شکات دیگر نیز ادامه دارد. برای چهار متهم دستگیر شده پرونده‌ای تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در پایان به شهروندان توصیه کرد: برای جلوگیری از سرقت موتورسیکلت حتما از لوازم ایمنی مثل قفل و دزدگیر استفاده کرده و از پارک کردن آن در معابر کم رفت و آمد خودداری کنند و همچنین در هنگام تردد به صورت پیاده در معابر، نسبت به اطراف خود هوشیار و کیف دستی خود را نزدیک به بدن و به سمت پیاده رو یا دیوار نگه دارند.

برچسب ها: موتورسیکلت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟ کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟
با وجود فواید مختلف دارچین، مصرف بیش از حد آن به‌ویژه به‌صورت مکمل می‌تواند با برخی دارو‌ها تداخل ایجاد کرده و اثربخشی درمان را کاهش دهد
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
برگزیده
کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟ کدام ادویه اثربخشی دارو‌ها را کم می‌کند؟
با وجود فواید مختلف دارچین، مصرف بیش از حد آن به‌ویژه به‌صورت مکمل می‌تواند با برخی دارو‌ها تداخل ایجاد کرده و اثربخشی درمان را کاهش دهد
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
صفحه خبر بالای تصاویر